• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Milas ve Güllük'te kuaför önerebilecek olanlar...Yardımmmm

ppamukhelva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
50
11
28
Herkese merhaba,ağustosta izmirde,daha sonrada milasta düğünüm var.Ancak milas ve çevresine yabancı olduğum için burdaki kuaförler hakkında hiç bilgim yok maalesef. Önerilerinizi paylaşırsanız çok çok sevinirim....

Herkese merhaba,ağustosta izmirde,daha sonrada milasta düğünüm var.Ancak milas ve çevresine yabancı olduğum için burdaki kuaförler hakkında hiç bilgim yok maalesef. Önerilerinizi paylaşırsanız çok çok sevinirim....

Merhaba, Milas'ta Melis kuaför var onu tavsiye ederim. Ben nişanımda oraya gitmiştim herkes çok beğenmişti saç modelimi. istediğim gibi yaptılar. Nursel Kuaför var o da iyidir.

canım bende senin gibi milas da nereye kuaföre gidicem diye kara kara düşünüyodum... melis kuaför e gittim ve çok memnun kaldım. feriştah hanım var makyajımı saçımı manikürümü pedikürümü o yaptı. a dan z ye ilgilendi ve her konuda çok yardımcıydı. şiddetle tavsiye ederim. hatta milasa düğünden önce geliceksen bi uğra görüş yada telefonla konuş..

canım bende senin gibi milas da nereye kuaföre gidicem diye kara kara düşünüyodum... melis kuaför e gittim ve çok memnun kaldım. feriştah hanım var makyajımı saçımı manikürümü pedikürümü o yaptı. a dan z ye ilgilendi ve her konuda çok yardımcıydı. şiddetle tavsiye ederim. hatta milasa düğünden önce geliceksen bi uğra görüş yada telefonla konuş..

teşekkür ederim canımibu arada seninde hayırlı uğurlu olsun,ilerleyen günlerde gidicem milasa,o zaman mutlaka görüşmeye gidicem :)

Merhaba,yıllar geçmiş ama yorum yapmak istedim. Milas'ta Bahar kuaför'den çok memnun kaldım, Bahar Yaşar'ı mutlaka tavsiye ederim. Düğün günü öncesi saç makyaj provası yaptı her şeyin istediğim gibi olduğundan emin oldu. Memnuniyetle gitmeye devam ediyorum.

Back