milan::)) çeyiz hazırlıkları ...

Gelinliğimden bi ayrıntı daha vermek istiyorum aslında bu süprizi düğün olana kadar kimse bilmicekti ama yine dayanamadım ki ben :69:

şimdi altta linkini verdiğim linkteki bayanın eldivenden bende gelinlikçime söledim aynısından istiyorum :32:

http://www.izlesene.com/video/toygar-isikli__sen-esittir-ben/2329621

00:11 sn de daha net belli oluyo
düşüncelerinizi merak ediyorum kızlar bakmakla kalmayıp fikrlerinizide yazarsanız çok sevinirim:66:

aldıklarını güle güle kullan canım. ikeadan aldığın un ölçme kabı galiba. bak onu unuttum ben :P bir ikea faciasından sonra kocacımı ikna edip bir götürebilsem

aldıklarını güle güle kullan canım. ikeadan aldığın un ölçme kabı galiba. bak onu unuttum ben :P bir ikea faciasından sonra kocacımı ikna edip bir götürebilsem

teşekkürler canım :70: un eleme kabı tutacak yerinde silah gibi ateşleyince dibi süzgeçli üzerinde pervane var kısacası eliyo işte :44: :40: ikea faciası derken merak ettim bak şimdi

kızlar buda yeni cicişiiim :69: saten çok seviyorum :51:

$101-BEYAZ_276x385.webp

Eklentiler

• $101-BEYAZ_90x125.webp
    $101-BEYAZ_90x125.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Gelinliğimden bi ayrıntı daha vermek istiyorum aslında bu süprizi düğün olana kadar kimse bilmicekti ama yine dayanamadım ki ben :69:

şimdi altta linkini verdiğim linkteki bayanın eldivenden bende gelinlikçime söledim aynısından istiyorum :32:

http://www.izlesene.com/video/toygar-isikli__sen-esittir-ben/2329621

00:11 sn de daha net belli oluyo
düşüncelerinizi merak ediyorum kızlar bakmakla kalmayıp fikrlerinizide yazarsanız çok sevinirim:66:

acaba birtek ben mi böyle bir tarz istiyorum diye düşünüyordum (tek elde kullancağım eldiven için) :) çok şık geliyor bana bu tarz. tabi gelinlikle uyumuna bağlı. daha sade bir model gelinlikte kullanılan kumaşla çok şık olur diye düşünüyorum.

Kızlar gelinliğimde böyle olacak ama benimkinin önü düz geliyo, düğünüm ekimde olacak şuan dikiliyorrr :)) ayakkabımı henüz almadım ama bunu çok yakıştırdım gelinliğime istediğim model bu

Eki Görüntüle 222571 Eki Görüntüle 222572

benim gelinliğim bu tatlım ben hoş durur die düşündüm ama bakalım nası olcak

Eki Görüntüle 247674 $zlemyldz161210004397174.webp

bu iki saç modeline de aşık oldumdiyebbilirim ben uzun duvak hayal ediyorm ve enseden topuzla daha zarif durabilir :69:

JULİGUUUUUUUUUUUUU :))) ne kadar enerjik bir mesaj bu çoook mutlu oldummm bu arada gelinlik provalarıma başlıyorum kısmetse bu ay sonuu :66: gelinlikçim diyo ekimde düğünü olanlara başlamadık daha ilk seni alcamm :32: her gün başının etini yiyorum heralde beni alcak dimeee :1:

sende benim gibi tez canlısın anlaşılan benimde ekimde düğünüm benim provalarım bitti kısmetse eylülün 10 unda teslim alacağım gelinliğimi

sende benim gibi tez canlısın anlaşılan benimde ekimde düğünüm benim provalarım bitti kısmetse eylülün 10 unda teslim alacağım gelinliğimi

evet canım ama tez canlı olmamın faydalarını görüyorum :))) bence işi sona bırakmamalı hiç bi zaman bide biz gelin olucaz ve o gün gözler biizim üzerimizde olacak insan 40 düşünüp 1 alıyooo

canım herşeyin çok güsel,zevkli biri olduğunu düşünüyorum.güle güle aşkla kullan inş.herşeyini:16:

$p_114562_01_03.webp

kızlar buda bayram öncesi aldığımız tv :))) film izlemek artık daha mı keyifli nee
bim bam booooooooom benimde artık bir televizyonum vaaar ha haaa haaaaaaaay :))) :64:

Canım çok zevklisin, herşeyin çok güzel. Allah mutlu mesut etsin şimdiden. Hayırlı uğurlu olsun. Evliliğin bir ömür boyu sürsün inşallah...
Çok tatlı telaşlar bunlar...

Canım çok zevklisin, herşeyin çok güzel. Allah mutlu mesut etsin şimdiden. Hayırlı uğurlu olsun. Evliliğin bir ömür boyu sürsün inşallah...
Çok tatlı telaşlar bunlar...

çoook teşekkür ederim canım amiiiin inşallah güzel duan için de ayrıca teşekkürler :70:

Çeyizin için aldıkların çok güzel maşallah diyorum..Allah bunları mutlu günlerinde kullanmayı nasip etsin..bende 1 aylık evliyim..Çok özenerek yaptım bende çeyizimi..
Ama sana şunu söylemek istiyorum,vaktin varken Taç bornoz takımını değiştirmeni tavsiye ediyorum..Aynısının farklı deseni bende vardı ve ilk yıkamamda bütün desenlerinin pamukları döküldü inanılmaz derecede kötü oldu..
hemen taç müşteri hizmetlerini arayarak ürünü geri yolladım.ve şuan beklemedeyim 10 gün olmasına rağmen..
Kesinlikle havluda Özdilekten şaşılmalı...Yoksa bütün nevresimlerimi Taçın özel serilerinden aldım ama havluda inanılmaz kalitesiz..
Yinede senin seçimin..Ama kullanan biri bana keşke söylemiş olsaydı diyorum şimdi..

Back
X