Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi çok güzeller milan Evinde hayırlı olsunhazırlıklar hızlanmaya başladı sanırım
sarısı bana yaf
canım zevklerimiz çok uyuyor hepsini çok beğendim bakarken bile heyecanlandım bende yavaştan almaya başladım daha alacağım çok şey var :) darısı bizimde başımıza artık![]()
gülme milanbende bu geceliğe baktım dün mor mu kırmızımı alsam diye =) düşündüm sonra yıne bakarım dedim kaldım ole bu arada gelinliğin merak ettim
ya nasıl gidiyor
ayy gecelikler çok güzell ben eve gelince hemen denedimcumartesi günü astar provam vardı canım valla onla bile hoşuma gitti
dedim ne zaman ararsınız ben seni arıcam dedi ama ben onu ararım gene rahat durmam
düğünden 1 hafta önce teslim alıcam ondan öncede daha iki provam var heralde 2 hafta sonra çağırır :78:
ayy gecelikler çok güzell ben eve gelince hemen denedimcumartesi günü astar provam vardı canım valla onla bile hoşuma gitti
dedim ne zaman ararsınız ben seni arıcam dedi ama ben onu ararım gene rahat durmam
düğünden 1 hafta önce teslim alıcam ondan öncede daha iki provam var heralde 2 hafta sonra çağırır :78:
Milan Bir sey sorsam gelinliğin maliyeti ne kadar? bende aynı modeli istiyorum haftasonu birkaç gelinlikçi ile görüşcem en azından bir fiyat bilgim olsun istiyorum ilgine teşekkürler![]()
Zevkli hatunsunben kiralık diktiriyorum canım 1000 tlallah yardımcın olsun canm bbenim
gelinliğimin ön kısmı ve rengi bu şekilde olacak ama benimkinin kolları varrr
Eki Görüntüle 260981
Zevkli hatunsunherşeyin çok güzel. Allah.ım Güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah. Bu arada gelinlikçin nerde bilgi edinebilir miyim
![]()
![]()
bak şimdiii ne kadar mutlu oldum yüzüm aynen böle
İStanbulda canım gelinlikçimin demesine göre sibel canın dansöz kıyafetlerini, çağla şikel in gelinliğini falan dikmiş resimlerde var ama ben bi türlü inanamıyorm :44:
![]()
ama öyleyüzün her zaman gülsün her zaman mutlu ol canım
yakın zamanda evleniyorsun sanırım? ben 2012 geliniyim ama kasım aralık gibi almayı düşünüyorum. sezonunda 2 kat ödemeyelim diye
nerede acaba gelinlikçin tam olarak?
mesajda atabilirsin anadın mı :82::86:
gönderdim canımekim 23 de düğünn benim eteklerde ziller falan çalıyor anlıcağın
bu arada çok iyi düşünmüşsün ama gelinliğe bakıp bakıp gözün eskitmesin
![]()
gönderdim canımekim 23 de düğünn benim eteklerde ziller falan çalıyor anlıcağın
bu arada çok iyi düşünmüşsün ama gelinliğe bakıp bakıp gözün eskitmesin
![]()
sağol canım aldımteşekkür ederim
ay evet senin çok az kalmış. ama olsun zilde çalsa zurna da çalsa çok güzel heyecanlar. bende yaşayacağım o günlerin gelmesi için
bugünleri birer birer tekmeliyorumumarım sende tüm hazırlıklarını tamamlamışsındır canım benim
![]()
bugün evimiz boyanıyor, dün tüm odaların lambalarınıda aldıkhafta sonu temizlik yapıcaz lambaları takıcaz , perdelerim de hazırmış haftayada onları takarız sonra mobilyalarımı ve beyaz eşyalarımı alıcam sonra halılarımı alıcam sonraaaaaaaa çeyizimi serip evime taşımaya başlıcam kısmetse
çook heyecanlym çook
![]()
davetiyem hazır iki hafta kala dağıtmaya başlıcam
işte böle devam ediyo hazırlıklaaar canım![]()