- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
canım nette yazan ölçüdeKiz beni de heveslendirdin simdi ama yogurdum yok evde yarin sut alip mayalayip baslicam bende
canım nette yazan ölçüde
üç kaşık yarım yağlı yoğurt
yarım limon suyu
1 çay kaşığı pul biber..
ben ev yoğurduda hazır yoğurtta kullandım ev yoğurdunun suyu kalınca ziyan olmasın diye ayran gibi içine katıptada kullandım deneyin bakalım sizlerdede fayda olucakmı
Nehircim umarım sınavı gecersin cuma gunu de bir arkadaşım doc. Dr cübbesi giydi cok sevindim seni de en kısa sürede o cubbeyle görürüzHerkese merhaba,
Ben de yazamıyorum uzun zamandır. Bu hafta kariyerimin devamını belirleyecek bir sınavım var, aslında kızıma hamile kalmadan önce girmeyi planladığım bir sınavdı ancak sonra danışman hocam girmeme izin vermedi, şimdi girebiliyorum ve o kadar gerginim ki... Belki bilenleriniz vardır, doktora yeterlilik sınavına gireceğim, doktoramın tez aşamasına geçebilmek amacıyla. Aynı zamanda kızımın 1. yaş günü hazırlıklarıyla uğraşıyorum, terapi gibi geliyor bana bu stresli durumda. :)
Kiloma gelirsek en son yazdığımda kaçtım hatırlamıyorum ama 73.5 kg dayım şu an. Devam ediyorum ama eskisi kadar motive değilim ben de çünkü artık 38 beden pantolonlar oluyor üzerime, herkes yeter artık diyor, hele eşim ağzıma tıkıştırmaya çalışıyor ne bulduysaAma bu kadar ilerlemişken bir de 36 bedeni göreyim, sanırım 65 kgda 36 beden olurum.
Umarım herkes iyidir. Miladcım yok sanırım, okuyorsan aklımdasın bilesin
Canim guldurdun beni bazen bende kaciriyorum ipin ucunu diyorumki iyiki menu yazmiyorum yoksa herkes diyeti bozar benim yuzumden ki oylede oluyor biri kacamak yapinca corap sokugu gibi herkes kacamak yapiyor ama olsun yaza az kaldu ve ben inaniyorumki herkes istedigi kilo olmasada artik eski kilosunda olmayacakCanim heralde şoyle oluyor kacamak yaptigimiz zaman buraya yazmaya utaniyoruz gibime geliyor yani benim adima oyle yani bundan sonra yazmazsam anlayinki ben cok yiyorum
Canim guldurdun beni bazen bende kaciriyorum ipin ucunu diyorumki iyiki menu yazmiyorum yoksa herkes diyeti bozar benim yuzumden ki oylede oluyor biri kacamak yapinca corap sokugu gibi herkes kacamak yapiyor ama olsun yaza az kaldu ve ben inaniyorumki herkes istedigi kilo olmasada artik eski kilosunda olmayacak
Vaovvvvvv ayyyy ne güzel sohbet etmissiniz sayfalari görünce çok sevindimve kararlar almissiniz kürler denemeye karar vermissiniz kizlar hepiniz supersiniz aaa ben bile heveslendim bendemi denesem yogurt kuru acaba cok heyecanlandim gercekten hadi kizlar gitsin kilolar
Günaydın dosltar
Gunaydin kizlar
Devam etmez olur muyum hiç bebeğim.Tabi ki bırakmayacağım.En yakın ilk hedefim olarak belirledim onu.Boyum 1,62 kaç kg olmam konusunda hiç bi fikrim de yok açıkçası.İdeal kilom 57 çıkıyor ama ne o kiloya düşebilirim ne de güzel durur.Heralde bi 65-67 kafi gelir diye düşünüyorum.Allah'tan hayırlısı artıkGunaydiiinnnnn......
Tomurcuk neden 7 mayis 79. 79 kg dan sonra devam etmeyecek misin. Benimde once 79 olmak sonra en gec 1 mayis 77 olmak.
3 haftam var. Ve 5kg insallah bozmazsam inaniyorum gider. Ama ben hep bozdum. Artik bozmak yok
geçmiş olsun ...selam kızlar
eşim evde 5 gün raporlu çok hasta yeme düzeni diye bişey kalmadı bir kaç gündür inşallah bu gün tekrar düzene girecek
Cok gecmis olsun canim benim de kucuk oglusum hasta atesi dusmek bilmiyorselam kızlar
eşim evde 5 gün raporlu çok hasta yeme düzeni diye bişey kalmadı bir kaç gündür inşallah bu gün tekrar düzene girecek
benim oğlanda ilk öyle oldu iyileşmeye yeni başladı babası daha da beter bir de arada titreme geliyor adam zangır zangır titriyor ateş baş ağrısı öksürükCok gecmis olsun canim benim de kucuk oglusum hasta atesi dusmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?