- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
çok geçmiş olsun canım bacağının arasına yastık alıp bol bol dinlenmeden geçmiyor meret ben de var bilirim
Geçmiş olsun canım olsun sen bir -2500 daha patlatirsin toparlarsinİyi aksamlar kizlar bende iki gundur cok feci hastayim hep yattim daha yeni yeni kendime geliyorum diyette yalan oldu esim hazir yemek getiriyo disardan fazla yiyemesemde yinede agir yemekler yarin sabah tartilicam ama kesin kilo almisimdir napalim once saglik diye avutuyorum kendimi ama psikolojik olarak hic iyi degilim bir turlu istedigim gibi gitmiyo diyet
Geçmiş olsun canım olsun sen bir -2500 daha patlatirsin toparlarsin
Sagol canim guldurdun beni yarindan tezi yok toparlanicam insallah
Kizlar alintilayamadim ama hepinize teşekkür ederim. Krem falan sürdük ama anca yatip dinlenince biraz hafifledi.. bugun full yatacam.
cocuklar bakmak zor oluyor tabi esim de yogun çalışınca daha da zorlaniyorum
bu mevsim böyle rahatsızlıklar nükseder grip nezle alerjiler artar hepimiz de bir hastalık sonumuz hayır olsun
ben de evdekilerle uğraşıyorum şimdide eşim hasta oğlan zaten tam iyileşmedi allah hepimize kolaylık versin :))
Sana katiliyorum canimHerkese merhaba,bende söz veriyorum artık bugünden itibaren daha aktif olucam sayfamızda.Sahip çıkalım kızlar birbirimize.Bir yola çıktık bırakmak yok tamam mı.Bizim miladımız 2015.Yıl 2016 olmadan gitmeli bu kilolar.
Evet canım kimsecikler yok.Bildirim yapmamak iyi gelmedi sanırım.Yarın artıdada olsak bildirim yapalım bence.Kendimizle yüzleşelim ki toparlanmamız kolay olsun.@milad2015 nerdesin canim yine inernet paketinmi bitti hadi gelde herkesi topla canimtomurcukkk canim nasilsin yarin bildirim günü ve kimsecikler yok nerde bu kizlar herkes hasta galiba nedersin kimseler yok
@milad2015 nerdesin canim yine inernet paketinmi bitti hadi gelde herkesi topla canimtomurcukkk canim nasilsin yarin bildirim günü ve kimsecikler yok nerde bu kizlar herkes hasta galiba nedersin kimseler yok
Canim cok sevindim demistim sana cabuk gider diye gozumden kacmadi ilk hedef 79 muBen buradayim hala yatıyorum. Diyete dun sıkı sarılarak basladim ve tartida sagolsun yuzumu guldurdu insallah yarinda 82 lerde olsam cok sevinecem yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?