Miladımız--》2015

Iyi aksamlar kizlar
ekim2009 gecmis olsun canim
Kizlar evime gectim artik aktif bi sekilde aranizda olcam insallah
Toparlanalim artik guzeller yaz kapida yaptigimiz sporlarida yazalim birbirimizi motive edelim belki biz aktif olursak @milad2015 cimda döner...

İyi aksamlar kizlar bende iki gundur cok feci hastayim hep yattim daha yeni yeni kendime geliyorum diyette yalan oldu esim hazir yemek getiriyo disardan fazla yiyemesemde yinede agir yemekler yarin sabah tartilicam ama kesin kilo almisimdir napalim once saglik diye avutuyorum kendimi ama psikolojik olarak hic iyi degilim bir turlu istedigim gibi gitmiyo diyet

Geçmiş olsun canım olsun sen bir -2500 daha patlatirsin toparlarsin

Herkese merhaba,
Ben de yazamıyorum uzun zamandır. Bu hafta kariyerimin devamını belirleyecek bir sınavım var, aslında kızıma hamile kalmadan önce girmeyi planladığım bir sınavdı ancak sonra danışman hocam girmeme izin vermedi, şimdi girebiliyorum ve o kadar gerginim ki... Belki bilenleriniz vardır, doktora yeterlilik sınavına gireceğim, doktoramın tez aşamasına geçebilmek amacıyla. Aynı zamanda kızımın 1. yaş günü hazırlıklarıyla uğraşıyorum, terapi gibi geliyor bana bu stresli durumda. :)

Kiloma gelirsek en son yazdığımda kaçtım hatırlamıyorum ama 73.5 kg dayım şu an. Devam ediyorum ama eskisi kadar motive değilim ben de çünkü artık 38 beden pantolonlar oluyor üzerime, herkes yeter artık diyor, hele eşim ağzıma tıkıştırmaya çalışıyor ne bulduysa Ama bu kadar ilerlemişken bir de 36 bedeni göreyim, sanırım 65 kgda 36 beden olurum.

Umarım herkes iyidir. Miladcım yok sanırım, okuyorsan aklımdasın bilesin

Gunaydin kizlar herkese musmutlu haftalar diliyorum artik canlanmanin zamani geldiii...
Ben bugunden itibaren elmasirkeli balli su kurune basladim. Vucudu kizdirip metabolizmayi hizlandiriyo..bakalim 15 gun duzenli yapcam sonuclar guzel olur insallah.
Buarada Sabah 45 dk bisiklet surdum bugunu dikkatli gecirmek istiyorum

Sana katiliyorum canim
MILADIMIZ 2015 Bu yil bizim yilimiz

@milad2015 nerdesin canim yine inernet paketinmi bitti hadi gelde herkesi topla canim tomurcukkk canim nasilsin yarin bildirim günü ve kimsecikler yok nerde bu kizlar herkes hasta galiba nedersin kimseler yok
Evet canım kimsecikler yok.Bildirim yapmamak iyi gelmedi sanırım.Yarın artıdada olsak bildirim yapalım bence.Kendimizle yüzleşelim ki toparlanmamız kolay olsun.
Bildirim yapmayanları izinli geçelim.Elbet gün olur döneceklerdir.

Merhaba hatunlar yeni bi haftaya girdik insallah hepimiz icin iyi gecer bende bu sabahtan basladim kendimi toparlamaya hersey daha guzel olacak 65 kiloyu gormeden birakmicam diyeti ama hizlanmam lazim gecen hafta berbat gecti yine ama bu hafta iyi olucak inaniyorum

@milad2015 nerdesin canim yine inernet paketinmi bitti hadi gelde herkesi topla canim tomurcukkk canim nasilsin yarin bildirim günü ve kimsecikler yok nerde bu kizlar herkes hasta galiba nedersin kimseler yok

Canim heralde şoyle oluyor kacamak yaptigimiz zaman buraya yazmaya utaniyoruz gibime geliyor yani benim adima oyle yani bundan sonra yazmazsam anlayinki ben cok yiyorum

dünkü menüm
sabah eşim evde yoktu
üç dilim kepek ekmeği
50gr krem peynir
eşimle öğle kahvaltı yaptık hamur kızarttım bizde keçi bacağı derler
8-10 tane yedim bir lokmadan az büyüktüler
bir haşlama yumurta birazda peynir yedim
görümceme gittik
orda küçük bir lahmacun
iki küçük kurabiye yedim
eşim giderken götürmek için lokum almış minik üç tane yedim
en son 5 gibi yemiştim akşam eve gelince sadece eşime menemen yapmıştım bir lokma tattım normalde bu menüyle kilo almasamda eksi çıkmazdım ama sabah 300 gr eksi çıktım bence yoğurt kürü işe yarıyor birde benim regl günlerim yaklaştı bir kaç güne olmam lazım karnım çok şiş değil ve eksi çıkıyorum

ben geçen pazardan beri baya toparladım inş devam edicem kızlar gerçekten yoğurt kürünü deneyin derim kaçamak yaptığınız günlerde bırakmayın hem zahmetli değil birde akşam bir kere yapıyorsunuz ben nette kürleri çok okudum ama geçen benle aynı kilolarda bir arkadaşımla konuştum eşiyle beraber yapıyorlarmış eşi baya kilo vermiş ve göbeğide küçülmüş kendisi bu aralar diyet yapamıyorum ama kiloda almıyorum dedi ne yiyorsun diye sordum dün gündüz normal beslendim ama akşama annemdeydik ve 5 lahmacun yedim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…