Gunaydiiiin herkese hayirli cumalarnilfer_pdr canim muhlama bol tereyagli oluyodu heralde dikkat et fazla ekmekli yememeye calis
kizlar sabah sporu yapan var miii
Bana eslik edin bisiklet suruyorum suan
Merhabalar kizlar herkese hayirli cumalar disarda islerim vardi yeni geldim
Masallah ne marifetlisin kiz hem temizlik hem hazirlik
afiyet olsun canim. Ben artik ekmek ve sekeri birakma karari aldim. Ve biraktim. 2 gundur cok agirlastim tatli ve hamurisindenHerkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz
5 zeytin Çay
Ara
Kahve
Öğle
Ara yapmadım
İkindi
2 dilim ekmek
Mihlama
1 milföy börek
1 dilim kek
Akşam
1 kase tavuk çorbası
Ayyy canim cok gecmis olsun bende de bazen siddetli bel agrisi olur berbat bisey helede her is sana bakiyorsa insallah cabucak iyilesirsin canim kas gevsetici biseyler varsa ic biraz agrin gecerKizlar ben de bel fitigindan yatıyorum cok kötüyüm
Çook geçmiş olsun cnmKizlar ben de bel fitigindan yatıyorum cok kötüyüm
geçmiş olsun canım.Kizlar ben de bel fitigindan yatıyorum cok kötüyüm
Canım geçmiş olsun bende de var sıcak su torbasını tam beline koy yüz üstü bir süre dur çok iyi geliyorKizlar ben de bel fitigindan yatıyorum cok kötüyüm
Gecmis olsun canim dilenebilirsen iyi olur da iki cocukla nasil olcaksa artik kadinlarin isi ne kadar zor yaaKizlar ben de bel fitigindan yatıyorum cok kötüyüm
çok geçmiş olsun canım bacağının arasına yastık alıp bol bol dinlenmeden geçmiyor meret ben de var bilirimKizlar alintilayamadim ama hepinize teşekkür ederim. Krem falan sürdük ama anca yatip dinlenince biraz hafifledi.. bugun full yatacam.
cocuklar bakmak zor oluyor tabi esim de yogun çalışınca daha da zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?