Miladımız--》2015

Bende dün akşam fırında tavuk yedim.yanında salata.gün içinde de protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ettim.Ama akşam eşime kahve yaptım yanına gofret koymuştum ve bende yedim biraz.onun dışında iyi gittim dün diye düşünüyorum.
Tartılmadım da hiç bu hafta.Artı görmek istemiyorum çünkü.Pazar günü tartılmayı planlıyorum bakalım o zamana kadar dengeli götürürüm inşallah...

Ben de pazar gunu tartılacağim..... o gune kadar ne kadar toparlarsam o kadar iyi

Selam kizlaaar bende burdayim tomurcugun dedigi gibi kimse bisey yazmiyo diye okuyup cikiyorum canlarim...
Ben hala annemlerdeyim menulerim karisik oldugu icin yazmiyorum zaten motivasyonumuz dusuk.. burda tartida yok kilo almisimdir bende kesin neyse A aysun163 gibi protein agirlikli beslenip toparlicam insallah

Herkese iyi akşamlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz
10 zeytin
Ara
Kahve
1k cekirdekli kuru üzüm
2 gün kurusu
Öğle
Haşlanmış brokoli az zeytin yağı ve limon ile
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
Ara
1 avuç çiğ fındık
Yeşil çay chai
Ara
2 minik kurabiye
Seminer sonrası kokteylde yedim
Akşam
Fırında hamsi buğulama
Salata şalgam suyu
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Yarım kase puding
1 saat spor yaptım eritmisimdir herhalde kurabiye ve pudingi

Iyi geceler kızlar bende kacc gündür giremiyordum cokk kalabalik bir misafir grubum geldi bugün 30 kisi vardi cocuklarla ....cokkk yoruldum su icemedigim icin bas belasi odemim yine artti ayak bileklerim sisti uyku gozumden akiyor dun gece ikramliklari yaparken bir girdim kimse yazmamis bende sayfalar birikmisdir demistim ama kimseler yokk bildirimde yapmadiniz bu hafta .... hadi artik toplanin sizleri okumak motive ediyor beni cok mutlu oluyorum sayfalar birikince hadi lutfen toplanin artik yaza ne kaldi sunun surasinda hepinizi cokkk seviyorum ve bildirimlerinizi merakla bekliyorum

günaydın kızlar bende burlardayım okuyorum yazılanları dün evde yoktum ondan yazamadım dün anneme gittim evden çıkınca pek düzenli beslenmem olmuyor bu sabah tartılmadım daha durum ne bilmiyorum salıya dört gün var inş eksilere inerim

herkese günaydın
hayırlı cumalar
ben de bu gün arkadaşıma uğrayacağım mıhlama yapacak o yüzden öğle yemeği yemeden direk ikindi yemeyi düşünüyorum akşamda kara buğday haşlarsam idare eder sanırım bu günlük siz ne dersiniz ne yapayım

Gunaydiiiin herkese hayirli cumalar nilfer_pdr canim muhlama bol tereyagli oluyodu heralde dikkat et fazla ekmekli yememeye calis

kizlar sabah sporu yapan var miii
Bana eslik edin bisiklet suruyorum suan

Gunaydiiiin herkese hayirli cumalar nilfer_pdr canim muhlama bol tereyagli oluyodu heralde dikkat et fazla ekmekli yememeye calis

kizlar sabah sporu yapan var miii
Bana eslik edin bisiklet suruyorum suan

Ay canim sabah sporu yapmis gibi olmusumdur. Resmen temizliği yaparken koştum evde yaa ve hala acim. Kahvaltiya firsat olmadi.

mıhlamaya bayılırım ama çok kalorili bir yiyecek akşam bence salata ve yoğurt ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…