- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
canım gözünüz aydın.. kız olmasına ayrı sevindim kız evlat has evlat derler biz de.. allah analı babalı büyütsün vatana millete anasına babasına dinine hayırlı evlat olsun inşallah.. allah hayırlı yazılar yazsın hayırlılarıyla karşılaştırsınSelam kizlar ben hastanedeyim ablam dogum yapti :) bebek de kendisi de iyi cok sukur.kizimiz oldu Allah saglikli uzun omur versin.opuyorum simdilik.firsat olursa gelirim yine
benle de akran sayılırsın cancağızımakran sayılırız canım ne güzel
kıymetini bil çocuğunun daha beterleri varmış bak diye düşün :)))lacivert koltuk takımındam muz sıyırması ne kadar zor bilir misin kalan yarısını da kendi kafasına sürüyordu çok fenaydı yaav yeni uyku setinden ruju uzunlamasına sürdüğünde ki halimi düşünayaklı felaket gibiydi sıpamm:))
benle de akran sayılırsın cancağızımaraya giricem ya illa bende hiç geri kalır göz var mıııı
online oyun oynuyorum 4 seneden fazladır 50 yaşını geçkinler bile abla der sağolsun saydıklarından orda pek bi havam yerinde illa ablayım diye terör estiriyorum gerektiğinde kimse gık çıkaramıyor ablaya laf eden taş olur diyorlar :)))
O da bisey mi canim bunlar masum bile kaliyor.
karsi komsumla kahve iciyoruz tabi bizim kizlar ortada yok sesleri cikmiyor. Ee bir sessizlik var ne yapiyorlar derken tam karsimiza geldiler. Ellerini, yüzlerini yıkamıslar. Saçlarını ıslatmışlar. Tabi biz şaşkınçünkü banyodaki ceşmeye yetişmeleri imkansi o zaman kucuklerdi tabi...
megersem bizim cadilar klozetin icindeki suyu kullanmişlar
Gülermisin ağlar misin...
tabi biz gulduk ve hemen banyoya soktuk iksini de
bu arada dua esin de cabuk iyileseyim.
tomurcuk hayirli olsun ben bebekleri cok seviyorum benim yerime op
yoğurtta ye miladım şişiriyor az sabırlı olunca ekmekte açlıkta hissetmiyor insanKac gündür yapmaya usendigim firinda kabak mucverini yapmak icin ayaklandım nihayet:)
Kabaklar soteleniyor fırın ısınıyor. Tek sorun aksam yemeginde ekmek yemek istemiyorum ama doyar mıyım diye deli sorular geziyor aklimda:)
Doymazsam gece zorlanıyorum da:))
hah çok güzel şimdi sen zaten gaza basmış gidiyordun iyice mıtive olursun turboya takıp gidersin inşallah hep böyle devam eder yaza yepyeni bir milad olup çıkarsın herkes aaa sen ne olmuşsun böyle fıstık gibisin der de sende gülücükler dağıtırsınSevincimi paylasayim kızlar son bir haftadır herkes bana ne kadar zayifladigimi söylüyor az once eltimin annesi gelmisti beni gorur gormez sen cok zayiflamissin dedi. bu beni cok mutlu etti
Sevincimi paylasayim kızlar son bir haftadır herkes bana ne kadar zayifladigimi söylüyor az once eltimin annesi gelmisti beni gorur gormez sen cok zayiflamissin dedi. bu beni cok mutlu etti
baktım canım sonuç çok güzel şimdiden tebrik ediyorum daha nice eksiler görcez inş..Bu arada madem kendi kendime yazıyorum:) sunuda ekleyeyim yarin yazamayabilirim. Cunku Erzurum'a gidiyoruz esimin dr u icin. Yine bir ara tarti bildirimi yapmaya çalışırım ama olmazsa diye bugunun tarti sonucunu yazıyorum diğer sayfaya..
2 eylül doğum günün ayrıca evlilik yıldönümümüz bu sefer inş kilo vermiş olarak yeni yaşımı kutlamak istiyorum ama 38 beden hedefim yok eşimde o kadar kilo vermemi istemiyor zaten ben 70 kilo olsam razıyımdaha olmadığın yaşla kıdem sırası yapıyorsun demekeylüle daha çoook varrr
eylülde 38 olduğunda inşallah 38 bedenler bile bol gelir
büyük ablamın da doğum günü 1 eylül 72 li ama ablambaktım canım sonuç çok güzel şimdiden tebrik ediyorum daha nice eksiler görcez inş..
2 eylül doğum günün ayrıca evlilik yıldönümümüz bu sefer inş kilo vermiş olarak yeni yaşımı kutlamak istiyorum ama 38 beden hedefim yok eşimde o kadar kilo vermemi istemiyor zaten ben 70 kilo olsam razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?