Miladımız--》2015

Çok güzel olmus tatlım afiyet olsun.
306 mı çok az değil mi nasıl dayandın
Biraz yemek seciminden bide midem kuculdu artık su an sisim valla.

Menümde unuttuklarım oldu sonra geldi aklıma onlarıda ekliyim sonradan yediklerimde oldu sporu da ekliyeyim

kahvaltı böyle :) bi tek kahvaltıyı çektim

ara : 1 minik petito

öğlen : 2 tane kanat , çeğrek kepek ekmeği , yarım muz

akşam : 2 tane biber dolması 1 bardak ayran , yarım dilim kepek ekmeği

ara : 1 bardak cafe latte , form yaban mersinli kreker , 1 muz

spor :

4250 km yürüyüş 10 dakikada 1 km olacak şekilde 40 dakka yürüdük tempolu :)

Menu bildirimi yapayım,
Sahur :1 dl kız cavdar ekmegi/2 yumurta/1 tutam cecil peynir
İftar : yarım pors domates corbası/yarım pors taze fasulye/ 2 minik tulumba tatlısı
Toplam kalori 306/ 22 kb

Canim yarim porsiyon dan kastin nedir. Mesela 1 porsiyon 1kepce demek sen yarim kepce mi yedin

bir porsiyon çorba 1 kepçe mi bu ölçüleri çıkaranı da çivili sopayla dövmek lazım bari 1.5 kepçe tam dolu olmayan kase kadar deselermiş yaa vayy pintiler:)))

Canım su form biskuviler bırak onlar form falan degil normal biskuvilerde bile daha az karbonhidrat var.
Canim yarim porsiyon dan kastin nedir. Mesela 1 porsiyon 1kepce demek sen yarim kepce mi yedin
Evet canım yarım kepce..

Hayırlı ugurlu olsun keşke ben de Üniversite yıllarıma dönsem ne güzel zamanlardi her genç Kampüs hayatını görsün isterim.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler aliriz

Ben yarın doktora gideceğim bu hafta çok başarılı geçmedi kilo veririm yavaşladi canım sıkılıyor . Bu hafta spora başlamayı düşünüyorum doktorlar konuşacağım çünkü haftada 1 kilo vermek beni diesen uzaklaştıriyor kendimi yavaşlamis hissediyorum. Is hayatım çok hızlı ve stresli diyeti de bi o kadar yavaş bu bana uymuyor. Moralim bozuluyor. Göbeğim sarmaya başladı ona da canım sıkılıyor ne yapmalıyım acaba sarkma istemiyorum.

4 ayda 25 kiloyla bende bile sarkma olmadı sasırdım! Protein i bol al bence ben hep karbonhidrat kısıtlaması yaptım ve hic sarkma yasamadım.

Protein çok almıyorum sanırım ondan pek sevmiyorum. Eskiden bile etli yemeklerde eşim hep benim yemeğinin etlerini yerdi ben yetmediği için suan ise zorla yiyorum bakalım doktor spora ne zaman başlatacak yarın konusacagim

Ben şimdi leslie yaptım 45 dk 3 mil sende leslienin videolarına bakabilirsin spor için benim sıkılmadan yaptığım tek video o :) tabi doktorlar daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…