Miladımız--》2015

günaydın kızlar benide eleştirin ve kızınlütfen
akşam eve gidip dondurma, pilav ekmek, makarna neler yedim

tartıldım ve69.4 çıktım
bundan sonra düzenli menü paylaşımı yapıcam ..

Günaydın kızlar

bu sabah çok mutsuzum dün 2.5 saat temizlik 40 dakka egzersz 5 km yürüyüş yapıp diyetimide bozmadigim halde bugün dün sabahkinden 300 gram fazla çıktım daha diyete başlayalı 17 gün oldu bi haftadır 77 de kaldım kilo durması bu kadar erken olur mu ? Ndn böyle oldu anlamadım 3 gündür 76 ya kesin inerim diyorum sabah bi bakıyorum yine 77 lerde . Ndn diyet spor eksiksiz yaptgim hâlde böyle oluyor

Neden oldugunu ben soyleyeyim sana menulerin gayet iyi bana gore tabi.sporu cok fazlae yapıyorsun.bence spora hemen başlanilmamali diyette belli bir kilo verdikten sonra ya da kilo veriminin durma zamaninda baslanilmali ki tekrardan kilo vermen atak yapsin.bu kadar spora kas kutlesinde ki artiştan dolayi arti cikiyorsun diye tahmin ediyorum. 68 e diyetle dusup sonra sporu hayatina soksaydin daha iyi olur gibiydi.
bir de ilk zamanlar odemden dolayi hafta da 2kilo verebilirsin ama bu odem gittikten sonra gramlarla ve en fazla 1 kg olarak gider. Cok buyuk beklentilerin olmasin tartidan

Iyi geceler kizlar
3-4 gunfir koydeydim malesef internet cekmiyo yazamadim. Cumartesi ceken bi yer buldum biraz okudum yazdiklarinizi ordada fazla duramadim..
Neyse ben hic dikkat edemedim koyde ama artilarda degilim.

Sevindim artida olmamana canım.
günaydın kızlar benide eleştirin ve kızınlütfen
akşam eve gidip dondurma, pilav ekmek, makarna neler yedim

tartıldım ve69.4 çıktım
bundan sonra düzenli menü paylaşımı yapıcam ..

Sanki duygusal bir yeme atagi geçirmişsin. Stresten, üzüntüden yada sinirden.. ama unutma canım yediklerin seni mutlu etmeye kadir degil. Seni ancak ve ancak ertesi gün mutsuz etmeye gücü yeter.. kendine kendini sevdigini ispat et ve kendine deger ver.

Canım ben sana dun bu yuzden yürüyüş yapma dedim. Hatta ben arti olursun diye bekliyordum.Yürüyüş ve spor abartildiginda stres hormonu salgilaniyor ve vücut su topluyor. Simdilik gunde 30-40 dk spor yapıp zayifladiktan sonra süreyi arttirmalisin..

günaydın kızlarrr bende akşam çoook abarttım buda bana wc sorunu olarak geri döndü iş yerimde kıvranıyorum

dün akşam iftar
yarım kase kırmızı süzme mercimek çorba
kabak kızartma yoğurtlu
patates kızartma
az acı ezme
spagetti dolu bi tabak
yarım bardak kola

gece 12 gibi
pasta yapmıştım bir dilim pasta yanına dondurma

sahurda

peynirli maydonuzlu gözleme
2 3 adet zeytin
1 2 adet dilim kaşar
1 bardak ice tea

ahhh miladım ahh
aylaır bu ksır döngü yüzünden veremedim işte
hep böyleyim dedidgin gibi beni ancak mutsuz ediyor , artık düzenli bildirim yapıp sizlerle irademi tekrar saglıycam inşş

Gerçekten abartili olmuş.. kizartma gözleme ve pasta aynı güne gelmiş bugün ve Birkac gün dikkat edersen telafi edersin canim ..

ahhh miladım ahh
aylaır bu ksır döngü yüzünden veremedim işte
hep böyleyim dedidgin gibi beni ancak mutsuz ediyor , artık düzenli bildirim yapıp sizlerle irademi tekrar saglıycam inşş

Sorma bende oyleyim. Al ver al ver ayni civarlarda dolaşıyorum. Ama buna artik bir son vermem gerek çünkü bu sene 30 oluyorum 30 yaşında zayif bir kadın olmak istiyorum..

benimde dogum günüm 4 temmuz güya hedef llkilomda olacaktım
olmadı şimdiki hedefimide yeni yıla koydumm benim hedefim yeni yılda kırmızı elbise giymekk
çcoukların dogum günü var eylülde, ekimde evliklik yıldönümü hepsini baz alarak hedef koyucam kendimee

bugün d.günü var pasta gelecek ofise
yarın iftar yemegi var
haftasonu bi detoks yapıcam

Gerçekten abartili olmuş.. kizartma gözleme ve pasta aynı güne gelmiş bugün ve Birkac gün dikkat edersen telafi edersin canim ..
aynen canım ramazan beni alt üst etti canım ne istiyosa yediriyo bana zaten veremem ramazandada almasamda on numara bide haftaya regl günüm o yüzden artıyo yeme isteğimde bi hafta kala böyle

Hadi hedefi büyüt 1 dilim yeme o pastadan yarım dilim ye.. yermis gibi yap daha çok arkadaslarina ikram et. Kendin sadece dogum gününün tadını çıkarmaya bak. Kendine bir gezi hediyesi al yada giysi al. Yeme odaklı degil keyif odakli bir doğum günü olsun.. Bu dogum günü senin miladin olsun..:)

cnm zaten her ay bir dogum günü var ve ben az az yerim pastayı ,
bugün başka bir ark dogum günü
benimki cuma yada p.tesi yapılır ..

Kas kütlesi daha çok yağ yakımını sagliyorumus dinlenirken diye biliyorum ama olabilir sadece yürüyüş yapsam olurmu peki

Bugün kahvaltı hep aynı diye bunalip bi simit yedim kk peynir 1 bardak çay . Bir de istedgm kadar kilo veremedim ama elimden geleni yaptığım için ödül gunumdu 1 tane çikolata yedim 35 gramlık kötü mü etmişim bilemedim

Kas kütlesi daha çok yağ yakımını sagliyorumus dinlenirken diye biliyorum ama olabilir sadece yürüyüş yapsam olurmu peki

Kas kütlesinin agirlik yapmasindan ziyade stres hormonu salgilaniyor canim. Bunu diyetisyen söyledi bana. 1 saatten fazla olmasın yuruyuste egzersiz de hangisini istersen onu yap hatta bence haftanın 3 günü egzersiz 3 günü yürüyüş yap 1 günde vücudunu dinlendir.. hem metabolizman da hızlanır boylece.. ama simdilik 45dk yi aşmamaya dikkat et canım zamanla 50 dk ya sonrada 1 saate çıkarırsin bence böyle canim..

Hayir cok kotu degil ama simit yarim olsa daha iyiydi. Cikolata da daha sonra acikmana ve daha cok yeme istegine neden olacak hazır ol canim. Yeşil cay icemiyorsun ama 1 lt suyun icine 1 cubuk tarcin koy gun boyu onu iç. Bugun sicak cikolata hakkin bitti bence onun yerine sutlu kahve ic.. bunlar iştahını kontrol edecektir insallah canim. Bide bugün spora ara ver canim benceeee:))

akşamları eşimle 50 dakka yürüyoruz . 50 dakikada 5 km tempollu . bundan sonra da bundan fazla yapmayacağım . öğrendiğim iyi oldu kilom fazla çıkmasaydı bunları öğrenemezdim herşeyde bir hayır var :) teşekkür ederim

Rica ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…