- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
tesadüfen geldim bir baktım muska burdaaa
ya takımlara giremiyorum kuralları çokk katı şöle yogun ve hareketli bir topik aramaktayım
tam yerine geldin hosgeldin.ramazana ragmen motivasyonunuz yerinde sayilir.bayram sonu super ilerleyecegiz insallah.merhaba kızlar kendimi tanıtayım,
31 yaşındayım ikiz ogluşlarım var 2010 yılında 35 kilo kadar verip bir miktarını geri aldım
al- ver al-ve ryıllarıdr diyet modundayım
şuanki kilom 68 hedefim 10 kilo verip 58 olmak
çalışıyorum akşamları yemek olayını kaldırdım , günde 1 saat yürüyorum sabah 6 da kalkıp
akşamları tutamıyorum bogazımı ve diyet al ver modunda geçiyor hep
Kesinlikleeeee....tabi canım aynen ben de son zamanlarda durgunlaştım gibi ama önceki başarılarımızı unutmamalıyız.
ben de 105,5 kilodan indim şimdiki kiloma (85-86kg)
şimdi bir müddet veremesek ya da 1 kg alsak dünya başımıza yıkılmış gibi oluyor.
nankör olmamalı, şükretmeliyiz halimize...
Maşallahtam yerine geldin hosgeldin.ramazana ragmen motivasyonunuz yerinde sayilir.bayram sonu super ilerleyecegiz insallah.
ogluslarini allah bagislasin.benim de 1 oglum var 2 yasinda.dogumdan sonra 117 ye ciktim 1.5 senedir diyetteyim alip vermelerle simdi 80 im.bende tam 37 kilo verdim.devam ediyoruz mucadeleye bakalim zaman ne gosterecek...
Kesinlikleeeee....
Maşallahbenim arkadaşlarıma ne kilolar vermişizbeee gerisi bize vız gelir tırıs gider..
Kb ye mi devam ediyorsun.pegasusun topiginde okuyorum yazdiklarinizi ama aktif degilim orda.bende bayram sonu kb ile devam edecegimtomurcukk tebrik ederim cnm senide maşalahhhh
bugün yemekte kuru fasulye pilav vardı inmedim yemekhaneye
Kesinlikleeeee....
Maşallahbenim arkadaşlarıma ne kilolar vermişizbeee gerisi bize vız gelir tırıs gider..
hakkaten maşallah
helal be tomurcuğum...
tomurcukk tebrik ederim cnm senide maşalahhhh
Helal arkadaşım yoğurt falan yeseydin açkalma kıyamamtomurcukk tebrik ederim cnm senide maşalahhhh
Seninlede kb kardeşi olalım bende kbyi )bazen az tutamasamda) illa hesaplıyorumKb ye mi devam ediyorsun.pegasusun topiginde okuyorum yazdiklarinizi ama aktif degilim orda.bende bayram sonu kb ile devam edecegim
Kb ye mi devam ediyorsun.pegasusun topiginde okuyorum yazdiklarinizi ama aktif degilim orda.bende bayram sonu kb ile devam edecegim
Benideee ne zaman kbyi fazla kacırsam wc sorunu oluyo bide..evet takip ediyorum cnm orayıda
kb ben kısıyorum çünkü beni şişiren tatlı ve kh oluyor
malesefff
Allah yardım etsin canım zor valla.
:)) Ay napim cok bozuyo moralini iki lokma fazla yese kendine eziyet ediyo, hic kacamaksız diyetmi olur insanın dogasına aykırı bi kere..
Bırakma ucundan tat, ben emzjrmedigim halde tadıyorum dayanamıyorum
BendensinAy ben birakamam ki zaten canim
Helal sana dünyanın kalorisini yakp yarısını anca almışsın..ben ggeldimm çok yorgunumm. Yürüyüşten sonra pazara gittim unuttuğum şeyler oldu tekrar gittimm pazaara yemek yapmakla uğraştım 30 40 dakka daha şimdi oturdum . menüümü yazayım
kahvaltı : 1 pide bir bardak su
ara : 1 adet muz
öğleni geçtim çünkü kahvaltı geç yaptım
akşam : bir kase mercimek çorbası , yarım bardak ayran , 1 yemek kaşığı bezelye , bi lokma ekmek , biraz salata .
4.5 km yürüyüş yaptım 15 dakka zumba dansı 15 dakkada egzersiz yaptım .
Bendensin
Helal sana dünyanın kalorisini yakp yarısını anca almışsın..
Menüm:
Sahur : 1dl. kız.çavdar ek./2 haşlanmış yumrta+1 kk kaşar
İftar : 50grama yakın tavuk/yeşil salata/ 2lokma karpuz
Arada 5 kiraz 1minik kurupasta yicem
Toplamda 404 kalori/20kb
Spor 30dk egzersiz/15 dk deli gibi kordorda bi oyana bi bu yana koştum
Çocuklar oruç olunca hiç bi yere çıkmıyolar benide göndermiyolar bende bu yolu buldum ha bide 5dk zıpladım (Alt komşumun evi allahtan öyle gürültülüki beni duymuyolar bile)
araştırmam lazım nasıl bi dans olaki??bence menün süper koridor yerine sende zumba dansını denyeblrsn bence 15 dakka yapsan bile bence süper yarıyor
araştırmam lazım nasıl bi dans olaki??
Sağol tatlım bu arada yarışmasonucu belli dereceye giremedikCanim super birsey kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir ara yaptim ve cok faydali
Sağol tatlım bu arada yarışmasonucuistiyorumereceye giremedik(( benim kurtarmada sabit kalmamı sağladı sadece ama bu hafta azimliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?