Miladımız--》2015

tesadüfen geldim bir baktım muska burdaaa
ya takımlara giremiyorum kuralları çokk katı şöle yogun ve hareketli bir topik aramaktayım

tam yerine geldin hosgeldin.ramazana ragmen motivasyonunuz yerinde sayilir.bayram sonu super ilerleyecegiz insallah.
ogluslarini allah bagislasin.benim de 1 oglum var 2 yasinda.dogumdan sonra 117 ye ciktim 1.5 senedir diyetteyim alip vermelerle simdi 80 im.bende tam 37 kilo verdim.devam ediyoruz mucadeleye bakalim zaman ne gosterecek...

Kesinlikleeeee....
Maşallah benim arkadaşlarıma ne kilolar vermişizbeee gerisi bize vız gelir tırıs gider..

tomurcukk tebrik ederim cnm senide maşalahhhh

bugün yemekte kuru fasulye pilav vardı inmedim yemekhaneye

Kb ye mi devam ediyorsun.pegasusun topiginde okuyorum yazdiklarinizi ama aktif degilim orda.bende bayram sonu kb ile devam edecegim

Helal arkadaşım yoğurt falan yeseydin açkalma kıyamam
Kb ye mi devam ediyorsun.pegasusun topiginde okuyorum yazdiklarinizi ama aktif degilim orda.bende bayram sonu kb ile devam edecegim
Seninlede kb kardeşi olalım bende kbyi )bazen az tutamasamda) illa hesaplıyorum

bugün neler yedimmm

kahvaltı
1 pkt tb unlu büskivi
peynir
zeytin
dmates, salatalık

ara
sütlü kahve

akşamüstüüde
peynir ceviz
dom-salt yedimmm

Ay ben birakamam ki zaten canim

ben ggeldimm çok yorgunumm. Yürüyüşten sonra pazara gittim unuttuğum şeyler oldu tekrar gittimm pazaara yemek yapmakla uğraştım 30 40 dakka daha şimdi oturdum . menüümü yazayım
kahvaltı : 1 pide bir bardak su
ara : 1 adet muz
öğleni geçtim çünkü kahvaltı geç yaptım
akşam : bir kase mercimek çorbası , yarım bardak ayran , 1 yemek kaşığı bezelye , bi lokma ekmek , biraz salata .

4.5 km yürüyüş yaptım 15 dakka zumba dansı 15 dakkada egzersiz yaptım .

Ay ben birakamam ki zaten canim
Bendensin
Helal sana dünyanın kalorisini yakp yarısını anca almışsın..

Menüm:
Sahur : 1dl. kız.çavdar ek./2 haşlanmış yumrta+1 kk kaşar
İftar : 50grama yakın tavuk/yeşil salata/ 2lokma karpuz
Arada 5 kiraz 1minik kurupasta yicem
Toplamda 404 kalori/20kb
Spor 30dk egzersiz/15 dk deli gibi kordorda bi oyana bi bu yana koştum
Çocuklar oruç olunca hiç bi yere çıkmıyolar benide göndermiyolar bende bu yolu buldum ha bide 5dk zıpladım (Alt komşumun evi allahtan öyle gürültülüki beni duymuyolar bile)

bence menün süper koridor yerine sende zumba dansını denyeblrsn bence 15 dakka yapsan bile bence süper yarıyor

Sağol tatlım bu arada yarışmasonucuistiyorumereceye giremedik (( benim kurtarmada sabit kalmamı sağladı sadece ama bu hafta azimliyim.

Insallah canim. Ben de ramazana aliştim galiba. Istahim var yani surekli yemek istiyorum. Diyete baslamnin zamani kaldi.ve bugun itibari ile sahur ve iftar menulerimi paylasacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…