Miladımız--》2015

Canim dahaiyiyim hamdolsun
Kanama kesildi ama agrim var bende yatiyorum iş falan yapmiyorum
Ilaclarimi kullaniyorum inşallah gececek bebisim gelecekrabbim nasip ederse

Senin meslek genetikle mi alakali idi. .

Genetik ve Biyomühendislik bitirdim, şu an kadrom tıp fakültesinde, tıp fakültesinde araştırma görevlisiyim, Biyoteknoloji doktorası yapıyorum ama evet genetikçiyim =)

Bu arada nehir, tatlitamba, nilfer menüler nerde güzeller? ?

Ben kötü örnek olmamak için yazmamıştım Diyetisyenimden geldim bu hafta bana bir ceza menüsü verdi

Günaydın canim. Nasil bir diyet bu yinede yaz bizde gorelim derim. Yaptığın diyetin kar zarar hesabini beraber yapabiliriz böylece. .
94 kilonu kutluyorum darısı 93 e:))
canım 5 günde 5 kilo diyeti vardı onu kendime göre yapıyorum ben 5 gün düşünmüyorum 3 yada 4 gün yapıcam dün ilk gün haşlama patates yedim iki ısırıkta kek tatmıştım gün içerisinde 3 fincan yeşil çay içtim ve kızımla sahile indim yürüyüş yaptım.. bu güne gelince diyete göre sebze günü ama ben haşlama yumurta yedim öğle ve akşamda yumurta yicem arada bir bardak ayran içtim ve yeşil çayımıda içtim çıkabilirsem yine kızımla yürüyüş yapıcam.. yarında haşlama tavuk yemeyi düşünüyorum pazartesi normal diyetime dönmeyi düşünüyorum güzel sonuç almaya devam edersem ara ara yapmayı düşünüyorum

Canim dahaiyiyim hamdolsun
Kanama kesildi ama agrim var bende yatiyorum iş falan yapmiyorum
Ilaclarimi kullaniyorum inşallah gececek bebisim gelecekrabbim nasip ederse

Sevindim canim insallah daha iyi olursun saglikli sihhatli hayirli bir bebek olur insallah. Rabbim tamamina erdirsin.

Kilo verebilmis misin? Bir haftaya ceza meza kalmaz merak etme canim sen telafi edersin. Bur insanin kendisinden çok başkasına guvenmesi böyle bir şey nehir'im :)))

Canim bence sen gayet guzel kilo verebiliyorsun boyle sagliksiz diyetlere hic gerek yok. Kaldiki küçük bir kızın var halsiz kalırsın böyle bir beslenme sekliyle enerjin kalmaz. haftada 3 gun cok fazla 1 gün desen metabolizmayı sasirtmak için mantıklı dicem ama böyle cok dengesiz bir beslenme biçimi olmuş olur. Yinede sen bilirsin ama ben yapma derim.

evet canım metebolizmayı şaşırtınca ben daha iyi kilo veriyorum bir aydır yerimde saydım açığı kapatayım diyorumyok canım ya hiç halsizlik yaşamadım yaşasam zaten devam etmem bide sabah tartıda güzel sonuç görünce daha bir azim geldi zaten çok sıkta yapmayı düşünmüyorum gelen giden olunca yada gezmelere gidince yapılmaz çünki arada fırsat buldukça yapıcam bide ileriki zamanlarda 2 gün felan yapabilirim

Hadi hayirlisi o zaman. :)) Insallah emeginin karşılığını alırsın.

Keyif kahvemi icerken size bakayim dedim ama kimsecikler yok. :) haftasonunu firsat bilip gezmeye gidenler benim yerimede gezsin. Zira benim icin cumartesi pazar gunleri ütü ve genel temizlik günü anlamına geliyor:))
Olsun, herseyden once temizleyebilcegim bir evim var. Her biri Sağlıklı bir ailem var. Temizlik yapmak icin kullanacagim elim ayagim var:)) Rabbim bunların hiçbirinden mahrum etmesin ve bugunumu özletmesin..

Kekik, yesil cay, mate, karanfil, tarcindan olusan cayimi içtim ekim yeşil cay ic sende güzelim. Kahve gelene kadar boş durma:)

Canım benim çok mutlu oldum mesajını okuyunca, çok teşekkür ederim Yok hiç kilo vermemişim, 100 gr bile eksik olmadığı için cezadayım zaten.

Ne kadar güzel anlatmışsın.
Biz de eşimle kitap fuarına gittik, 6 aylık okuyacağım kitaplarımı aldım, elimiz kolumuz dolu geldik eve. En büyük tutkularımdan biri kitap okumak, çok mutluyum o yüzden.

Kizlar ben de bugum yogurt kürüne başladım. Bakalim ne olacak

Canım bugün diyetisyenimle aramızda bir konuşma geçti. Seni de ilgilendiriyor sanırım boyun 1.70 idi. 1.70 boyundaki bir kadının, Türk kadın standartlarına göre olması gereken maksimum kilo 70' miş. Ortalama 66-68 kilo ideal olmakla beraber, en düşük ise 57-60 kilo olması gerekiyormuş, daha sonrası için zayıf olacaklarmış. Bu internette dolanan beden kitle indeksi hesaplamaları avrupadaki kadınların ortalama kilosu alınarak yapılıyormuş ve ciddiye almamak gerekiyor dedi.

Evet canim boyum 171 cikti diyetisyen olcumun de. Ben de 67 68 düsunuyorum bir ara 62 ye takmistim ama Boşver dım.
Insallah 67 68 olurda ben de rahatlarim.

sana ceza olarak ne yapti acaba

menüyü yazayım sonra çay faslına başlıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek üstü kaşar sucuk
ara
süt
muz
akşam
yoğurtlu kıymalı makarna yarım tabak
küçük kurutma dolması 4 tane
su 1.5 litre
spor
ev işi ve leslie ile 2 mil
yatmadan öncede 1 mil yürümeyi planlıyorum

Evet canim boyum 171 cikti diyetisyen olcumun de. Ben de 67 68 düsunuyorum bir ara 62 ye takmistim ama Boşver dım.
Insallah 67 68 olurda ben de rahatlarim.

sana ceza olarak ne yapti acaba

Ben göreceğine inanıyorum canım, çünkü sen de hiç vazgeçmedin başından beri : )

Ceza olarak 4 gün öğle yemeğinde yemekten çok aperatif şeyler yiyeceğim (süt+muz, yoğurt+altınbaşak gibi), üç gün de tonbalıklı salata yiyeceğim.

Selam kızlar,
Menümü yazayım ben de.

Sabah:
2-3 çatal light beyaz peynir
Az domates salatalık
1 dl ruşeymli ekmek
1 kupa yeşil çay chai ( tomurcukkk , dün aldım ve çok beğendim)

Ara:
Yapamadım malesef

Öğle:
2 kutu light süt
1 adet muz
4 adet çiğ badem

Ara:
Çilekli activia
Yağsız sütlü latte

Ara:
2 yk kuru siyah üzüm

Akşam:
6 yk yumurtalı ıspanak
Salata
1 kase light yoğurt

Ara:
1 kupa yaseminli yeşil çay
1 kupa yeşil çay chai
1 adet yeşil elma

Canim bu hafta bende kendime ceza veriyorum iki gundur cok kacirdim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…