Miladımız--》2015

sabah
1 dilim ekmek üstüne kaşar
4-5 zeytin
çay
ara yeşil çay
öğle
1 kase çorba
ara 1 bardak süt
1 kurabiye
akşam
1 kase yoğurt
küçük kurutma dolması her biri bir lokmalık toplam 5 dolma

Bugunun menüsü her güne göre daha güzel canim. Afiyet olsun
dışarda yarım saat yürüyüş yaptım yavaş tempo bunu da yazıyım afferin bana demi kızlar :))

Aferin sana canim hareket harekettir.:))

Hem dönere hem balik krakere icim sıkıldı bide aksam daha hafif geçecekti ikinci kez etli yemek de hoşuma gitmedi. Ondan canim.

Merhaba kizlar bende menümü yazayim
Sabah 6 da yarim tost esim yapti
1 bardak ayran

10 da 2 kasik cekirdek içi
çeyrek muz

Öğle 1 kase kisir
tursu
Ayran

Aksam 1 tabak yogurtlu makarna

Canim afiyet olsun. Durumun nasıl şimdi? Daha iyimisin??
burada ve başka sitelerde zayıflama öyküleri okudum dün gece geç saatlere kadar şunu fark ettim geneli meyvenin yanında hep yoğurt yemiş benim bilmediğim bir etkisi mi var meyve artı yoğurdun

Canım meyvenin yanina yogurt yada sut icmek ani kan sekeri yükselmesinin önüne geçmek için. Ben tek başına meyve yediğimde midem kazinir hemen ama yanina süt ürünleri tuketirsem daha uzun süre tokluk hissediyorum.

Selam kizlar, eve yeni geldim, yazilanlari henuz okuyamadim sadece ekim arkadasimizin sorusu gozume carpti okuyacagim birazdan =)

@milad2015 ayni anda yazmisiz =))) Kizimin uyku saatini kacirdim uyuyordu geldigimde ona uzuldum ben de.

Evet canim senin cevaplayacagini bilsem ben susardim yani nede olsa senin anlatimin daha bilimsel:))
Canim Kıyamam çalışma hayatinin zor tarafida bu işte. Sabah çıktığında uyanmis oluyor mu peki? Telafi edersin üzülme

Yok tatlım basitçe anlatmaya çalıştım ben de. İlk mezun olduğumda basit olarak hiçbir şey anlatamıyordum, biri bir şey soruyor ben sanırsın ki ders veriyorum. Asistanlığa başladığım zaman derslere girmeye de başladım ve öyle öyle alıştım, babaannem diyor sonunda anlayacağımız şeyler anlatıyorsun

Evet benim kızım çok erken uyuduğu için 6.30-7.00 arası ayaktayız biz genellikle neyse ki vakit geçirebiliyoruz,

Maydanoz ve limonu blendirdan gecirerek sabah ac karnina ictigim 15
günlük bir kur canim.
[QUETE="angelina35, post: 39661116, member: 631929"]@milad2015 canim sen Iğdırlimisin ?

evet canim. Ama orda pek kimsemiz kalmadi herkes ayri sehir ve ulkede.

sen nasil istersen canim. Ama aramiDa olmaya devam et lutfen.

puf ekmek ne bilemedim ama onun disinda seninde menun de guzel. Masallah diyelim topikcek cok motiveyiz:))

hosgeldin canim. Katilabilirsin tabi. Menun de ilk gun icin gayet guzel baslamis.

Tamam canim. Ne zaman musait olursan o zaman yazarsin. Vaktini almak istemem ama gerçekten bu defa listeni uygulayabilecegime inandim. O yüzden neredeyse birebir uygulamak icin not almak istiyorum. Eskiden asla uygulayamam cok az diyordum :) verdigin kilolari gördükçe bende heveslendim:))
Guncel kilom 90 canim[/QUOTE]

ben de istiyorum ben deeeeeeeeee :) senin menülerini hepimiz örnek alıyoruz tatlımmm

Yazıyorum şimdi, bütün menülerimi dosyalıyorum zaten açtım dosyamı

105.5 kg ilk menüm, kızlar azıcık değiştiriyorum liste diyetisyenime ait olduğu için ama genel mantığı aynı merak etmeyin

Kahvaltı:
Şekersiz açık çay
2 kk light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Bol domates salatalık
2 dl tam tahıllı ekmek

Ara:
2 adet kuru kayısı+Nescafe+1 yk kuru siyah üzüm

Öğle:
Haftanın üç günü; 12 yk patlıcan yemeği
Haftanın üç günü; 12 yk taze fasülye yemeği
Haftanın iki günü; 12 yk kabak yemeği
2 dl tam tahıllı ekmek
1 kase yoğurt

Ara:
10 adet çiğ badem+1 fincan yeşil çay

Ara:
Yarım paket mısır pirinç patlağı+ Ayran

Akşam:
Doyana çatlayana patlayana kadar form çorba
Bol salata
1 dl tam tahıllı ekmek

Ara:
1 çb beyaz leblebi+Tarçınlı light süt

Gördüğünüz gibi yemekten bıktıracak bir menü, sürekli bir yeme hali =))

Yazıyorum şimdi, bütün menülerimi dosyalıyorum zaten açtım dosyamı [/QUOTE]

Severim tertipli insanlari:)) dosyalama işi tam benliktir ben eskiden notlarimi özlü sozleri bile dosyalardim ileride yazar olma hayaliyle:)) yaza yaza cok kagit tukettim ama pek bi işe yaramadı:))

95 kg daki menümü yazıyorum

Kahvaltı:
2 kk light beyaz peynir
1 dl organik ekmek
Domates salatalık maydanoz

Ara:
2 kuru kayısı+Nescafe
veya
200 ml light süt

Öğle:
Haftanın iki günü tavuklu salata
Haftanın iki günü peynirli salata
Haftanın üç günü 6 yk susuz sebze yemeği+1 kase yoğurt

Ara:
Yeşilçay+2 adet ceviziçi

Ara:
Ayran

Akşam:
Haftanın iki günü; bulgurlu salata+ayran
Haftanın iki günü; 4 adet ızgara köfte+bol salata
Haftanın üç günü; 6 yk susuz sebze yemeği+yarım kase light yoğurt

Ara:
1 bardak tarçınlı süt

90 kg daki menümü yazıyorum zaten şu anki yediklerime en çok benzeyen bu liste

Kahvaltı:
Kepekli peynirli tost+çay

Ara:
1 bardak ayran

Öğle:
Bol yeşil salata+1 dl organik ekmek+1 kase light yoğurt

Ara:
1 kutu light süt

Ara:
1 mandalina+1 bardak ayran

Akşam:

Haftanın üç günü; karabuğdaylı kısır+ayran
Haftanın iki günü ızgara tavuklu salata+ayran
Haftanın iki günü; 2 kase mercimek çorbası+bol salata

Ara:
Meyveli activia+1 adet ceviziçi

Yazıyorum şimdi, bütün menülerimi dosyalıyorum zaten açtım dosyamı

Severim tertipli insanlari:)) dosyalama işi tam benliktir ben eskiden notlarimi özlü sozleri bile dosyalardim ileride yazar olma hayaliyle:)) yaza yaza cok kagit tukettim ama pek bi işe yaramadı:))[/QUOTE]

Daha çok gençsin hatta bu yaşına iki boyun kadar çocuk sığdırmışsın, hiçbir şey için geç değil ki =)

Bir önceki sayfaya yazdım 3 tane liste, bu tarz listelerle eylül başından bu yana 26.5 kg verdim, yiyerek zayıflamanın örneğiyim

Bu arada bu listelerin bana göre hazırlandığını lütfen unutmayın, mümkünse bir kan değerlerinize baktırıp doktorla görüşmeden diyete devam etmeyin, nacizane tavsiyem

anladım çok sağ ol uzmanım bilir kişim bi teneemmm
aç karnına meyve yedikten sonra çoğu kişinin midesi kazınır çok acıkır demek bunu engelliyor hikmeti buymuş:)))

Senin meslek genetikle mi alakali idi. .

Canim cok cok tesekkur ederim. Zahmet edip usenmeden yazdin. Ellerin dert gormesin:))
Hepsini not aldim son liste bana yol gösterecek olan liste.

günaydın kızlar bende dün menü yazmadım bir kaç günlük çok sıkı bir diyet yapıyorum dün başladım bu sabah sonuç çok güzel çıktı eğer böyle güzel sonuçlar alırsam haftanın bir kaç günü evde olduğum günler yapmayı düşünüyorum diğer günlerde normal diyetime devam edicem çok şükür 95 kilodan kurtuldum

Günaydın canim. Nasil bir diyet bu yinede yaz bizde gorelim derim. Yaptığın diyetin kar zarar hesabini beraber yapabiliriz böylece. .
94 kilonu kutluyorum darısı 93 e:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…