Miladımız--》2015

@milad2015 cım hani kebapçılarda kebaptan önce pufidik ekmeler gelir ya yuvarlak işte öyle yarım ekmekten az çeyrek ekmekten fazla öyle diyim onun dışında benim de menüm güzeldi.. ama yine bu sabah ucundan 99u gördüm...

Tebrikler canim hedef 89 ucundan görmek olsun dimi artık:) azmin daim olsun canım.

Sara_28 canim bu maydanoz kürü nu sen kullanma canim olur ki Rabbim bebek nasip eder de sen farkinda olmadan o düser gider maydanoz kürü ile.... dikkatli olmak lazim

ayyy evet yaaa inşallah hadi bakalım.. şubat tatilinden önce de görmüştüm ama geri çıkmıştım bu sefer çıkmam inşallah

Bende defalarca 89 u görüp tekrar çıktım. Ama artık öyle birşey olmayacak Allah in izniyle. Uzerimizden attigimiz yağları bir daha almayalim bedenimize.

Ben de çocukları yikadim simdi evi temizleyecem....
menüm belli simdiden yazayim

sabah
1 dilim ekmek
peynir

ara
3 dilim portakal
2 dilim elma
1 dilim ayva

oglen
yumurtali melemen
yarim dilim ekmek
peynir az ama
marol

aksam
1 tabak az bulgurlu pirasa
salata

Merhaba hanimlar hayirli cumalar bende kahvaltiyi cok kacirdim bugun esim evde olunca onu yap bunu pişir dayanadim bende fazla kaçirdim aksami hafif geciricem artik bide spor insallah telafi ederim

Menulerin baya bi duzene girdi canim boyle devam insallah

Selam kizlar herkese hayirli cumalar
Bizimde bugun kayinvalidemde mevlut vardi hala evime gecmedim..bugun menu duzensiz oldu
Yemek isimi bitirdim yaziyim
Sabah;
1 haslama yumurta
Ve sekersiz cay
Ara;
1 bardak ayran
Oglen(3 gibi)
1 pide
1 bardak ayran
Ara; yesil cay ( simdi iciyorum)
Bugun aksam yemicem pide yedigim icin belki meyve yerim yada sut de icebilirim...
sporyapamicam gibi cok yoruldum sabah 8 de geldim baya bi temizlik falan yoruldum kizlar...
yenice misafirleri gonderdik ... simdi yesil cay iciyorum

Menulerim

Sabah
Maydanoz kuru
1 bardak su
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates, salatalik, biber
2 zeytin
Yesil cay

Ara
Zencefilli kahve
4 kaşık yogurt
Yarim salatalik

Öğle
8 y.k tavuklu türlü
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

Ara
Sütlü kahve
1 kuru incir
Yeşil cay

Ara
10-12 balik kraker sayisini karistirdim:)
2 isirik döner durum plan dışıydı

Aksam
1 tabak tavuklu türlü

Ara
Sütlü kahve
Yeşil cay
Yarım ayva

Planimi yapmıştım bugun ara ve aksam yemegi boyle olmayacaktı ama ince kuaför çarşı sonrada kayinvalideme gidince ara karıştı. Aksam da baska birşey hazirlayamadim. Umarım cok kötü değildir. .

sabah
1 dilim ekmek üstüne kaşar
4-5 zeytin
çay
ara yeşil çay
öğle
1 kase çorba
ara 1 bardak süt
1 kurabiye
akşam
1 kase yoğurt
küçük kurutma dolması her biri bir lokmalık toplam 5 dolma

kız sen bunun neyini beğenmedin de umarım çok kötü değildir demişsin ne güzel menü 2 ısırık dönere mi takıldın yoksa:))
işlenmiş paket gıdalar hariç ne yediğin değil ne kadar ve ne zaman yediğin önemli bana gayet güzel geldi menün ben beğendim

Merhaba kizlar bende menümü yazayim
Sabah 6 da yarim tost esim yapti
1 bardak ayran

10 da 2 kasik cekirdek içi
çeyrek muz

Öğle 1 kase kisir
tursu
Ayran

Aksam 1 tabak yogurtlu makarna

burada ve başka sitelerde zayıflama öyküleri okudum dün gece geç saatlere kadar şunu fark ettim geneli meyvenin yanında hep yoğurt yemiş benim bilmediğim bir etkisi mi var meyve artı yoğurdun

burada ve başka sitelerde zayıflama öyküleri okudum dün gece geç saatlere kadar şunu fark ettim geneli meyvenin yanında hep yoğurt yemiş benim bilmediğim bir etkisi mi var meyve artı yoğurdun

Mesleki olarak bildigim yerden geldi =))) Canim sadece yogurt degil sut de tuketebilirsin. Meyve ve tatli yediginde yaninda 1 cay bardagi da olsa sut icmek cok faydali. Cunku yuksek oranda glikoz (seker) iceren bu besinler kana direkt karisiyor ve kan sekerini yukseltiyor. Bir sure sonra kan sekeri direkt dusuyor ve bu hos bir durum degil vucut icin dengesini bozuyor. Diyet yaptigin sureci dusunursen de daha hizli acikmani saglar. Ama yaninda sut urunu tukettiginde kana karisma hizini yavaslatiyor ve bir anda kan sekeri yukselmiyor.
Basitce anlatmaya calistim umarim anlatabilmisimdir =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…