Miladımız--》2015

Doğadan Yeşil Çay Chai

Ben de alayım en kısa zamanda, chai ilave edilen her türlü çayı ve kahveyi çok severim, güzelliğinin ana malzemesinin kesinlikle kakule olduğuna inanıyorum =))

Tatlım çok güzel menün ama kuru incirin kalorisi çok yüksek ve yüksek oranda şeker ihtiva ediyor, günde 1 taneyi geçme derim ben

Canım çok geçmiş olsun

Ben bebekleri cok seviyorum zaten 2 yaşini bitirsin de sonra 3. Olsun ben de isterim.
daha emiyor kuzum.ve doyamiyorum ki ona hemencik buyudu. 8. Ayinda

Benim kızımdan önce çocuk fikri aklımın ucunda bile yoktu ama şu an ikinci çocuk için deliriyorum
Ama doktoram bitmeden mümkün değil iki çocuğa bakabilmem, o yüzden hamile kalacağım diye aklım çıkıyor

Canim insallah bebegine sagliklica kucagina alirsin..bu donemi dinlenerek gecir dikkatli ol canim gerisi allahin taktiri rabbim kimseleri korktugu seylerle karsilastirmasin

slm kızlar bu günkü menüyü yazayım
sabah kalkınca bir fincan süt
kahvaltıya anneme gittik öğlen e doğru kahvaltı yaptım börek ve yarimdan biraz fazla simit yedim çok minikte peynir
arada yarım küçük muz
akşam açlık hissetmedigim için yeşil çay içtim.

Canim kizin yasıni ne zaman dolduruyor. Yuruyor mu... ay bide adi ne idi kızının.

Kızlarr merhaba size bır sorum olacak.ben regl olamıyorm 15 gün gecıktı.Muhtemelen stres ve kılodan.cok gergınım şişim ne yapıyım bılemedm.tavsıyelerınız neler ne yapmalıyım?

slm Iğdırlı nasılsın, diyetin nasıl gidiyor?

A.slm canim diyetimin 5 gündür toparladim. Malesef uzun zamandir hatiri sayilir bir kilo veremedim ama bundan sonrasından umutluyum. Sen neler yapıyorsun ayni tempoyla devam mi??

Canım uzulmedim dersem yalan olur ben dunun menusunu bekliyordum cunku kendime uyarlamaya calisacaktim. Ara ogunlerinde ana ogunlerinde iyi bir yol gosterici oluyor. Madem artik farkli besleniyorsun ben 90 kiloluk biri olarak seninle ayni beslenmemde dogru olmaz dimi:))) bana eski listelerinden birkac tanesini yazabilir misin? ozellikle ara ogunler konusunda kafam karisiyor cok mu oldu az mi konusu genelde atlamama sebep oluyor. Sen bazen degistiriyordun ya secenegim olsun istiyorum. Ay ne uzun yazdim:))
Kızlarr merhaba size bır sorum olacak.ben regl olamıyorm 15 gün gecıktı.Muhtemelen stres ve kılodan.cok gergınım şişim ne yapıyım bılemedm.tavsıyelerınız neler ne yapmalıyım?

Nadyacigim tam da soyledigin gibi kilo ve stresten de olabilir, baska bir sebebi de olabilir. Böyle konularda en iyisi dr a gitmen. kulaktan dolma bilgilerle kafani karistirma derim ben. gecmis olsun canim..

Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar.
Bugün 100.gun.:) maydanoz kürüne başladım. Yaptigimda faydasını görmüştüm ama yapmaya çok useniyorum. Bir arkadaşım da yapıp faydasını görmüş cok ısrar etti bana. Sırf onun israriyla başladım diyebilirim. hadi hayırlısı

Hepimiz için güzel bir gün olsun diliyorum.

günaydın kızlar

sabah

bir büyük bardak su
bir fincan şekersiz yağsız süt
iki dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
beş tane zeytin
bir kesme şeker büyüklüğünde peynir

maydanoz kürü ne canım

Günaydın,hayırlı cumalar...
Kızlar izninizle ben birkaç gün menü bildirimi yapmayacağım.Biliyosunuz annemler geldi.Düzensizlik yine başladı.Ve pazara kadar da böyle süreceğe benziyor.Yediğim şeyler kalorisi yüksek olmasa da diyet moduna uygun yiyecekler değil.Kesinlikle dikkat edeceğime emin olun ama.Gün içinde daha da az yiyerek akşamla dengelemeyi planlıyorum.Pazartesi kaldığım yerden devam menü yazmaya

miladcım menü süper
metracım senin menüde süper
kızlaaaarrr naptınız siz herkesin menüsü çok güzel olmuş bu gün

ben de dünkü menümü yazayım kızlar dün baya yoğun geçti bahar temizliğine başladım :) cumartesi de günüm var
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
10 zeytin
2 ceri domates maydanoz
çay
ara yeşilçay
öğle
büyük kase şehriye çorbası
ara
1 avuç fındık yeşilçay
akşam
puf ekmek arası döner
ayran
eşim sürpriz yapıp alıp gelmiş napalımmm

selam kızlar hayırlı cumalar
sabah 1 dilim ekmek üstüne kaşar mikrodalgada erittim kaşarını
4 zeytin
çay
bir tane daha yaptım bu defa sucukta koydum üstüne yiyemedim tıkanmış gibi hissettim kendimi midem dün akşamdan beri şişti sabah yiyene kadar iyi gibiydim ilk dilimden sonra yine aynı his kaldı sucuklu ekmek kalsın ben zayi olacağıma o olsun öğle yedim yedim yoksada kedi köpeğin nasibi olacak :))

Merhaba arkadaslar araniza katilabilirmiyim.
yas 23
Boy 1.72
Kg72
Hedef 62 nsallah
Sabah 1 haslanmis.yumurta
3 adet zeytin
Domates salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi. 1 parca yagsiz peynir

Miladcim menulerim degismedi aslinda, anlasilir yazmamisim benim hatam olmus.

Haftanin 4-5 gunu eski duzenimde besleniyorum cogunlukla. 1 gunu odul gunum oluyor. 1 gunu de kalorimi asmayacak sekilde ufak tefek seyler yiyebiliyorum dunku gibi.
Bazen 7 gun boyunca diyet beslendigim de olabiliyor tabii. O yuzden o zamanki menulerimi de ornek alabilirsin. =)) Pek degisiklik yok yani sadece eskisi gibi her hafta 1.5-2 kg verecegim diye ugrasmiyorum demek istemistim.

Su an disaridayim canim, misafir Profesorumuzu gezdiriyorum yine. Aksam eve gidince kilona uygun birkac menuyu yazarim guncel kilonu yazabilirsen bana.

maydanoz kürü ne canım

Maydanoz ve limonu blendirdan gecirerek sabah ac karnina ictigim 15
günlük bir kur canim.
[QUETE="angelina35, post: 39661116, member: 631929"]@milad2015 canim sen Iğdırlimisin ?[/QUOTE]

evet canim. Ama orda pek kimsemiz kalmadi herkes ayri sehir ve ulkede.

sen nasil istersen canim. Ama aramiDa olmaya devam et lutfen.
miladcım menü süper

metracım senin menüde süper

kızlaaaarrr naptınız siz herkesin menüsü çok güzel olmuş bu gün

puf ekmek ne bilemedim ama onun disinda seninde menun de guzel. Masallah diyelim topikcek cok motiveyiz:))

Merhaba arkadaslar araniza katilabilirmiyim.
yas 23
Boy 1.72
Kg72
Hedef 62 nsallah
Sabah 1 haslanmis.yumurta
3 adet zeytin
Domates salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi. 1 parca yagsiz peynir

hosgeldin canim. Katilabilirsin tabi. Menun de ilk gun icin gayet guzel baslamis.

Tamam canim. Ne zaman musait olursan o zaman yazarsin. Vaktini almak istemem ama gerçekten bu defa listeni uygulayabilecegime inandim. O yüzden neredeyse birebir uygulamak icin not almak istiyorum. Eskiden asla uygulayamam cok az diyordum :) verdigin kilolari gördükçe bende heveslendim:))
Guncel kilom 90 canim

ben de istiyorum ben deeeeeeeeee :) senin menülerini hepimiz örnek alıyoruz tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…