- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Doğadan Yeşil Çay Chai
menulerimi yazayim
Sabah
1 bardak limonlu su
Tavada yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
30 gr ekmek
Domates s.biber
Tarçınlı yeşil çay
Ara
Zencefilli Türk kahvesi
Yarım bardak sut
1 kuru incir
Öğle
2 kaşık makarna haşlanmış et ve 2 parca et eklenmiş yağsız tuzsuz salata
1 bardak naneli ayran
Ara
Karışık yesil cay
2 kuru incir
Zencefilli kahve
Aksam
Form çorba ac oldugum icin büyük kasede:))
Ara
Sütlü kahve
Yarim ayva+ limonlu form cay
Hayırlı akşamlar güzeller
Benim düşük tehlikem var kizlar
Dua edin gecmisi okuyamadim çunku yatiyorum
Ve artik menülerimi paylaşayim
Bende yazayım
Sabah
2 dilim ayva
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kase yogurt
2 dilik peynir
5 zeytin
Öğlen
1 tabak kisir
3 bardak ayran
Tursu
5 kaşık bol tavuklu bulgur pilavı
2 bardak ayran
Ben bebekleri cok seviyorum zaten 2 yaşini bitirsin de sonra 3. Olsun ben de isterim.
daha emiyor kuzum.ve doyamiyorum ki ona hemencik buyudu. 8. Ayinda
Canim insallah bebegine sagliklica kucagina alirsin..bu donemi dinlenerek gecir dikkatli ol canim gerisi allahin taktiri rabbim kimseleri korktugu seylerle karsilastirmasinHayırlı akşamlar güzeller
Benim düşük tehlikem var kizlar
Dua edin gecmisi okuyamadim çunku yatiyorum
Ve artik menülerimi paylaşayim
Bende yazayım
Sabah
2 dilim ayva
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kase yogurt
2 dilik peynir
5 zeytin
Öğlen
1 tabak kisir
3 bardak ayran
Tursu
5 kaşık bol tavuklu bulgur pilavı
2 bardak ayran
Ben de alayım en kısa zamanda, chai ilave edilen her türlü çayı ve kahveyi çok severim, güzelliğinin ana malzemesinin kesinlikle kakule olduğuna inanıyorum =))
Tatlım çok güzel menün ama kuru incirin kalorisi çok yüksek ve yüksek oranda şeker ihtiva ediyor, günde 1 taneyi geçme derim ben
Canım çok geçmiş olsun
Benim kızımdan önce çocuk fikri aklımın ucunda bile yoktu ama şu an ikinci çocuk için deliriyorum
Ama doktoram bitmeden mümkün değil iki çocuğa bakabilmem, o yüzden hamile kalacağım diye aklım çıkıyor
Canim kizin yasıni ne zaman dolduruyor. Yuruyor mu... ay bide adi ne idi kızının.
14 Nisan' da 1 yaşına girecek, bu ay koltuğa tutunup kalkmaya başladı canım ama yürümüyor daha
Zeynep Alina kızımın ismin
slm Iğdırlı nasılsın, diyetin nasıl gidiyor?
Selam kızlar,
Menümü yazmaya geldim ama çok saçma sapan ve boool kaçamaklı bir gün oldu. Artık 79' u gördüğüm için aylık 5-6 kilo hedeflerimiz yok diyetisyenimle çünkü şu anki görüntümü de beğeniyorum, boyum uzun olduğu için kötü durmuyor bende bu kilo. O yüzden daha esnek davranabiliyorum artık.
Bugün de öyle günlerden biriydi. Üniversitemize yurtdışından bir konuşmacı geldi, tabii ki onu İstanbul' u gezdirme görevi bendeydi her zamanki gibi, o yüzden düzenim bozuldu.
Sabah işe gitmedim, erken kalkmadım o yüzden.
10.30:
200 ml light süt
12.30:
3-4 çatal barbunya salatası
1 dl çavdar ekmeği (midemi tutsun diye ayak üstü yedim)
15.30:
Yemeğe götürdüm profesörü
Soya soslu tavuklu salata
Çay tabağı kadar erişte
5-6 dl patates kızartması (küçücüktü dilimleri)
18.30:
Mocha
1 adet Browni intense (kalorisine baktım, tahmin ettiğim kadar yüksek değildi bende ikram edilince yedim)
Daha ne yiyeyim, değil mi?
Şimdi evdeyim yaseminli yeşil çay içiyorum. İki kupa yaseminli yeşil çay, 1 kupa beyaz çay içerim günü tamamlarım
Kızlarr merhaba size bır sorum olacak.ben regl olamıyorm 15 gün gecıktı.Muhtemelen stres ve kılodan.cok gergınım şişim ne yapıyım bılemedm.tavsıyelerınız neler ne yapmalıyım?
Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar.
Bugün 100.gun.:) maydanoz kürüne başladım. Yaptigimda faydasını görmüştüm ama yapmaya çok useniyorum. Bir arkadaşım da yapıp faydasını görmüş cok ısrar etti bana. Sırf onun israriyla başladım diyebilirim. hadi hayırlısı
Hepimiz için güzel bir gün olsun diliyorum.
miladcım menü süpermenulerimi yazayim
Sabah
1 bardak limonlu su
Tavada yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
30 gr ekmek
Domates s.biber
Tarçınlı yeşil çay
Ara
Zencefilli Türk kahvesi
Yarım bardak sut
1 kuru incir
Öğle
2 kaşık makarna haşlanmış et ve 2 parca et eklenmiş yağsız tuzsuz salata
1 bardak naneli ayran
Ara
Karışık yesil cay
2 kuru incir
Zencefilli kahve
Aksam
Form çorba ac oldugum icin büyük kasede:))
Ara
Sütlü kahve
Yarim ayva+ limonlu form cay
metracım senin menüde süperBende yemek isimi bitirdim kizlar
Sabah;1 has.yumurta
1 catal peynir
2 dilim ekmek
Yesillik
Ara:
1 armut
Yarim muz
Oglen ;
1 kase mercimek corbasi
Ara;
1 fincan yesil cay
Aksam;
1 tabak haslama et
1 haslama patates
Ara: 1 kucuk elma( daha yemedim ilerleyen vakitte yicem)
kızlaaaarrr naptınız siz herkesin menüsü çok güzel olmuş bu günİyi aksamlar bende menumu yazayim
Sabah ilik limonlu su
Ara: zencefilli sade kahve
5 tane findik
Ogle: iki dilim peynir
İki dilim salam
Domates
Salatalik
Zeytin
İki yumurtali omlet
İki dilim ekmek
Ara: zencefilli sade kahve
Aksam: yarim tabak patates salatasi
Yarim tabak bol limonlu pirasa
A.slm canim diyetimin 5 gündür toparladim. Malesef uzun zamandir hatiri sayilir bir kilo veremedim ama bundan sonrasından umutluyum. Sen neler yapıyorsun ayni tempoyla devam mi??
Canım uzulmedim dersem yalan olurben dunun menusunu bekliyordum cunku kendime uyarlamaya calisacaktim. Ara ogunlerinde ana ogunlerinde iyi bir yol gosterici oluyor. Madem artik farkli besleniyorsun ben 90 kiloluk biri olarak seninle ayni beslenmemde dogru olmaz dimi:))) bana eski listelerinden birkac tanesini yazabilir misin? ozellikle ara ogunler konusunda kafam karisiyor cok mu oldu az mi konusu genelde atlamama sebep oluyor. Sen bazen degistiriyordun ya secenegim olsun istiyorum. Ay ne uzun yazdim:))
Nadyacigim tam da soyledigin gibi kilo ve stresten de olabilir, baska bir sebebi de olabilir. Böyle konularda en iyisi dr a gitmen. kulaktan dolma bilgilerle kafani karistirma derim ben. gecmis olsun canim..
maydanoz kürü ne canım
Günaydın,hayırlı cumalar...
Kızlar izninizle ben birkaç gün menü bildirimi yapmayacağım.Biliyosunuz annemler geldi.Düzensizlik yine başladı.Ve pazara kadar da böyle süreceğe benziyor.Yediğim şeyler kalorisi yüksek olmasa da diyet moduna uygun yiyecekler değil.Kesinlikle dikkat edeceğime emin olun ama.Gün içinde daha da az yiyerek akşamla dengelemeyi planlıyorum.Pazartesi kaldığım yerden devam menü yazmaya
miladcım menü süper
metracım senin menüde süper
kızlaaaarrr naptınız siz herkesin menüsü çok güzel olmuş bu gün
ben de dünkü menümü yazayım kızlar dün baya yoğun geçti bahar temizliğine başladım :) cumartesi de günüm var
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
10 zeytin
2 ceri domates maydanoz
çay
ara yeşilçay
öğle
büyük kase şehriye çorbası
ara
1 avuç fındık yeşilçay
akşam
puf ekmek arası döner
ayran
eşim sürpriz yapıp alıp gelmiş napalımmm
Merhaba arkadaslar araniza katilabilirmiyim.
yas 23
Boy 1.72
Kg72
Hedef 62 nsallah
Sabah 1 haslanmis.yumurta
3 adet zeytin
Domates salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi. 1 parca yagsiz peynir
Miladcim menulerim degismedi aslinda, anlasilir yazmamisim benim hatam olmus.
Haftanin 4-5 gunu eski duzenimde besleniyorum cogunlukla. 1 gunu odul gunum oluyor. 1 gunu de kalorimi asmayacak sekilde ufak tefek seyler yiyebiliyorum dunku gibi.
Bazen 7 gun boyunca diyet beslendigim de olabiliyor tabii. O yuzden o zamanki menulerimi de ornek alabilirsin. =)) Pek degisiklik yok yani sadece eskisi gibi her hafta 1.5-2 kg verecegim diye ugrasmiyorum demek istemistim.
Su an disaridayim canim, misafir Profesorumuzu gezdiriyorum yine. Aksam eve gidince kilona uygun birkac menuyu yazarim guncel kilonu yazabilirsen bana.
ben de istiyorum ben deeeeeeeeee :) senin menülerini hepimiz örnek alıyoruz tatlımmmMiladcim menulerim degismedi aslinda, anlasilir yazmamisim benim hatam olmus.
Haftanin 4-5 gunu eski duzenimde besleniyorum cogunlukla. 1 gunu odul gunum oluyor. 1 gunu de kalorimi asmayacak sekilde ufak tefek seyler yiyebiliyorum dunku gibi.
Bazen 7 gun boyunca diyet beslendigim de olabiliyor tabii. O yuzden o zamanki menulerimi de ornek alabilirsin. =)) Pek degisiklik yok yani sadece eskisi gibi her hafta 1.5-2 kg verecegim diye ugrasmiyorum demek istemistim.
Su an disaridayim canim, misafir Profesorumuzu gezdiriyorum yine. Aksam eve gidince kilona uygun birkac menuyu yazarim guncel kilonu yazabilirsen bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?