Miladımız--》2015

ay inşallah canim cok istiyorum hersey yolunda gidince motivasyon da yüksek oluyor. Srninde menun çok guzel tatli krizlerinle basa cikabiliyorsun artik Tebrikler

Evet tatli yememeye alıştım cok şükür. Cok istersem de kuru kayisi ya da hurma canim ne kadar isterse yiyorum

Benim gorumcem de spiralle hamile kaldi malesef düşük yapti. Hayirlisi ne ise o olsun canim olacaksa sağlıkla sıhhatle dogsun inşallah

Bide o istemiyordu zaten 5. Olacakti onun ve kızı 1 yil sonra evlendi olsa cildirirdi heralde:)

Ay düşmez insallah yaaa dua edin ben de komsu olarak bebis severim benim ki buyudu de

Felaket tellalligi yapmış gibi olmayayim aman ha :)) canım benim saglikli ve hayirlisini istemek lazım Onu demek istedim.Nasibi varsa olacak o Bebek, kacarı yok. Rabbim ol derse olur.

İyi aksamlar bende menumu yazayim
Sabah ilik limonlu su

Ara: zencefilli sade kahve
5 tane findik

Ogle: iki dilim peynir
İki dilim salam
Domates
Salatalik
Zeytin
İki yumurtali omlet
İki dilim ekmek

Ara: zencefilli sade kahve

Aksam: yarim tabak patates salatasi
Yarim tabak bol limonlu pirasa

Ay düşmez insallah yaaa dua edin ben de komsu olarak bebis severim benim ki buyudu de

Ay detayi kaçırmışım ben senin ki delikanlı mı oldu neredeyse askere gidecek dimi canim:)) hemen bi bebis yapman lazim tambakim. Seninki tam sevilecek cagda biliyor musun isirmalik yani:))

Canim sen ve o bebegin hakkinda hayirlisi neyse o olsun herseyin en guzelini Allah bilir

Aysuncum cok az yiyorsun canim

Ay detayi kaçırmışım ben senin ki delikanlı mı oldu neredeyse askere gidecek dimi canim:)) hemen bi bebis yapman lazim tambakim. Seninki tam sevilecek cagda biliyor musun isirmalik yani:))

Ben bebekleri cok seviyorum zaten 2 yaşini bitirsin de sonra 3. Olsun ben de isterim.
daha emiyor kuzum.ve doyamiyorum ki ona hemencik buyudu. 8. Ayinda

sabah
3 kaşık baharatlı yoğurt
yeşil çay
kahvaltı
avuç içi kadar patatesli yumurta
bol marul maydanozlu peynir salatasından bir kase
yarım dilim ekmek
ara
1 bardak süt
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase kadar kıymalı nohut yemeği
1 bardak acılı şalgam
ekmek yok pilavda yemedim canım istemedi :)))
çayla kurum üzüm yemeyi düşünüyorum bari bin kaloriyi geçeyim ki kilo vermem durmasın

Sanki bugun ki menun oncekilere nazaran daha duzenli ve guzel
bide armutu cok mu seviyorsun
Duzenli yemeye dikkat ediyorum canm seni gordukce dahada hevesleniyorum..insallah sana yetismek istiyorum biraz geriden geliyorum ama olsun...armuta gelince evet ya ben cok seviyorum sulu sulu hem barsaklar icinde iyi oluyo

Masallah tatlitambak sana cocuklarin sakin galiba 3.yu 1,5 sene sonra dusunuyosun benimkisi buyudu diyosun daha ben kucuk bebek sevecek kivamda degilim valla

Canim sen ve o bebegin hakkinda hayirlisi neyse o olsun herseyin en guzelini Allah bilir

Cok sagol canim inşallah hayirlid
Benim gorumcem de spiralle hamile kaldi malesef düşük yapti. Hayirlisi ne ise o olsun canim olacaksa sağlıkla sıhhatle dogsun inşallah

Teşekkür ederim canim cok sagol ama insan üzülüyor allah bilir inşallah bisey olmaz

Selam kızlar,
Menümü yazmaya geldim ama çok saçma sapan ve boool kaçamaklı bir gün oldu. Artık 79' u gördüğüm için aylık 5-6 kilo hedeflerimiz yok diyetisyenimle çünkü şu anki görüntümü de beğeniyorum, boyum uzun olduğu için kötü durmuyor bende bu kilo. O yüzden daha esnek davranabiliyorum artık.

Bugün de öyle günlerden biriydi. Üniversitemize yurtdışından bir konuşmacı geldi, tabii ki onu İstanbul' u gezdirme görevi bendeydi her zamanki gibi, o yüzden düzenim bozuldu.

Sabah işe gitmedim, erken kalkmadım o yüzden.

10.30:
200 ml light süt

12.30:
3-4 çatal barbunya salatası
1 dl çavdar ekmeği (midemi tutsun diye ayak üstü yedim)

15.30:
Yemeğe götürdüm profesörü
Soya soslu tavuklu salata
Çay tabağı kadar erişte
5-6 dl patates kızartması (küçücüktü dilimleri)

18.30:
Mocha
1 adet Browni intense (kalorisine baktım, tahmin ettiğim kadar yüksek değildi bende ikram edilince yedim)

Daha ne yiyeyim, değil mi?

Şimdi evdeyim yaseminli yeşil çay içiyorum. İki kupa yaseminli yeşil çay, 1 kupa beyaz çay içerim günü tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…