- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
ay inşallah canim cok istiyorum hersey yolunda gidince motivasyon da yüksek oluyor. Srninde menun çok guzel tatli krizlerinle basa cikabiliyorsun artik Tebrikler
Hayırlı akşamlar güzeller
Benim düşük tehlikem var kizlar
Dua edin gecmisi okuyamadim çunku yatiyorum
Ve artik menülerimi paylaşayim
Bende yazayım
Sabah
2 dilim ayva
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kase yogurt
2 dilik peynir
5 zeytin
Öğlen
1 tabak kisir
3 bardak ayran
Tursu
5 kaşık bol tavuklu bulgur pilavı
2 bardak ayran
Benim gorumcem de spiralle hamile kaldi malesef düşük yapti. Hayirlisi ne ise o olsun canim olacaksa sağlıkla sıhhatle dogsun inşallah
Ay düşmez insallah yaaa dua edin ben de komsu olarak bebis severim benim ki buyudu de
Ay düşmez insallah yaaa dua edin ben de komsu olarak bebis severim benim ki buyudu de
Bende yazayım
Sabah
2 dilim ayva
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kase yogurt
2 dilik peynir
5 zeytin
Öğlen
1 tabak kisir
3 bardak ayran
Tursu
2 bardak ayran
İyi aksamlar bende menumu yazayim
Sabah ilik limonlu su
Ara: zencefilli sade kahve
5 tane findik
Ogle: iki dilim peynir
İki dilim salam
Domates
Salatalik
Zeytin
İki yumurtali omlet
İki dilim ekmek
Ara: zencefilli sade kahve
Aksam: yarim tabak patates salatasi
Yarim tabak bol limonlu pirasa
Aysuncum cok az yiyorsun canim
Ay detayi kaçırmışım ben senin ki delikanlı mı oldu neredeyse askere gidecek dimi canim:)) hemen bi bebis yapman lazim tambakim. Seninki tam sevilecek cagda biliyor musun isirmalik yani:))
Duzenli yemeye dikkat ediyorum canm seni gordukce dahada hevesleniyorum..insallah sana yetismek istiyorum biraz geriden geliyorum ama olsun...armuta gelince evet ya ben cok seviyorum sulu sulu hem barsaklar icinde iyi oluyoSanki bugun ki menun oncekilere nazaran daha duzenli ve guzel
bide armutu cok mu seviyorsun
Bikac gundur sutlu neskafe yogurt bol tukettim canm bugun ara vereyim dedimMenun güzel canim ama dikkat ettim de hic sut ürünü yok. Elmanin yanına 4 kaşık yoğurt yada 1 bardak süt içersen daha iyi olur.
Canim sen ve o bebegin hakkinda hayirlisi neyse o olsun herseyin en guzelini Allah bilir
Masallah tatlitambak sana cocuklarin sakin galiba 3.yu 1,5 sene sonra dusunuyosun benimkisi buyudu diyosun daha ben kucuk bebek sevecek kivamda degilim vallaAy düşmez insallah yaaa dua edin ben de komsu olarak bebis severim benim ki buyudu de
Canim sen ve o bebegin hakkinda hayirlisi neyse o olsun herseyin en guzelini Allah bilir
Benim gorumcem de spiralle hamile kaldi malesef düşük yapti. Hayirlisi ne ise o olsun canim olacaksa sağlıkla sıhhatle dogsun inşallah
Bende yazayım
Sabah
2 dilim ayva
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kase yogurt
2 dilik peynir
5 zeytin
Öğlen
1 tabak kisir
3 bardak ayran
Tursu
2 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?