BEN DE ÖYLEYİM CANIM, BAZEN MİDEMDE KARA DELİK VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUMcanimm cok tesekkur ederim. Bunlar adam akıllı diyet zamanlarımın tabağı zıvanadan çıktığımda gör beni ekmek arası yiyorum herseyi :))
Benim borcum kalmadı hatırladığım kadarıyla yarinda mirac kandiliymis yaa bilmiyordum yeni öğrendim..oruçlu olmak istiyorum nasipse. Eşlik edecek olan var mı kizlar??
Ramazan da kilo mu veriyorsun tatlim? Ben malesef hep aldim şimdiye dekhedefim bu ramazan da nefsimi dizginlemek. Yarin ufak bir.alistirma yapaýım bakalim:))
AİLE HEKİMLİĞİ UZMANIYIM CANIM...Bu arada yazdiysan bile kaçırmışım çalışıyor musun canım?
BEN DE ÖYLEYİM CANIM, BAZEN MİDEMDE KARA DELİK VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
CANIM ASLINDA BEN DE YARIN TUTMAK İSTERİM AMA, YARIN CUMA VE YA PERŞEMBE YA DA CUMARTESİYLE BİRLEŞTİRMEK GEREKİYOR BİLİYORSUNDUR... BUGÜNÜ KAÇIRDIK, CUMARTESİ DE SABAH EZANINDA YOLCUYUZ İNŞALLAH, ABİMLERLE KÖYE GİDECEZ NASİPSE.. YOL 5 SAAT VE BEN KÖY KAHVALTIMI DA KAÇIRMAK İSTEMİYORUM
CANIM BEN RAMAZANDA İFTARDA TATLIYI VE EKMEĞİ DENGELİ YERSEM VERİYORUM SANIRIM, GEÇEN RAMAZANDA 3KİLO, ONDAN ÖNCEKİNDE 5KİLO VERMİŞTİM... AMA 5 KİLO VERDİĞİM RAMAZAN DA EMZİRİYORDUM, ONUN DA ETKİSİ VAR TABİ... AMA BU SENE SONRASINDA HAMİLELİK DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ELİMDEN GELDİĞİNCE DİKKAT EDECEĞİM İNŞALLAH...
BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM ACABA?Hımm bu normal zamanda cuma günü oruc tutmak için degil miydi yahu? Oyleyse gözüm kesmiyor 2 gün tutmayı kendimden korkuyorum çünkü :))
AİLE HEKİMLİĞİ UZMANIYIM CANIM...
ŞİŞKO Bİ DOKTOR YANİ
Dur bi bilene sorayım soylerim sana:)BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM ACABA?
ŞİMDİ SEN SÖYLEYİNCE ŞÜPHEYE DÜŞTÜM...
AYY CANIM BENİM ÖYLE DEME BENCE SEN DE FAZLA DEĞİLSİN...Şişko değilsin tatlım. Kilolusun belki azcık ama bence çokta kötü değil beni düşün rahatla:))
TAMAM CANIM, SÜPER OLUR...Dur bi bilene sorayım soylerim sana:)
CANIM ŞİMDİ BAKTIM DA TAKİP GÜNLÜĞÜNÜZE, SENİN BOY SÜPER ANNEM... Bİ DE BANA BAK DA RAHATLA DİYOSUN, SENİN BMI DEĞERİN DAHA İYİ BENDEN CANIMCIM...Şişko değilsin tatlım. Kilolusun belki azcık ama bence çokta kötü değil beni düşün rahatla:))
Dur bi bilene sorayım soylerim sana:)
Dogru biliyosun canim cuma gunu tek oruc tutulmaz persembe yada cumartesiyle birlestirilerek tutulurBEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM ACABA?
ŞİMDİ SEN SÖYLEYİNCE ŞÜPHEYE DÜŞTÜM...
AYY CANIM BENİM ÖYLE DEME BENCE SEN DE FAZLA DEĞİLSİN...
HOŞ HEPİMİZİN BEDEN KİTLE İNDEKSLERİ 30UN ALTI OLSA GEREK, AMA ÖNCEKİ KİLOLARIMIZA GÖRE İYİYİZ ŞÜKÜR...
TAMAM CANIM, SÜPER OLUR...
SEN ÇALIŞIYOR MUSUN CANIM???
Selam kızlar ben geldim,
Doktordan geliyorum şimdi.Kese güründü ama çok küçük dedi doktor.Yani son adet tarihine uyumlu değil haftası.1 hafta geri gibi birşeymiş.Adet düzensizliğinden ve geç döllenmeden olabilir dedi.Zaten bhcg değerim de haftasına göre düşükmüş.Haftaya çarşambayı bekleyeceğiz bakalım kalp atışı duyulacak mı...
Hakkımızda hayırlısı olsun nasibimizde varsa herşey yolunda gider,hayırlı değilse zaten bir sebep çıkar,çok üzmüyorum kendimi şimdilik.
İstemiyorum istemiyorum dedikçe hissetti galiba nazlanıyor mu ne
Teşekkür ederim tatlım,evet hayırlısı haftayı bekleyeceğiz bakalımhakkında hayırlısı canım doğal gebeliklerde Bhcg çok fazla yüksek çıkmıyor zaten tüp bebeklerde daha fazla yüksek çıkıyor geriden gelipte gelişimini normal tamamlayan bebekler var seninkide öyledir inşallah
TABİ İYİ OLUR SENİN İÇİN CANIM, BEN DE İKİNCİ DOĞUMDAN SONRA ÜCRETSİZ ALIP EVDE TAKILCAM İNŞALLAH... KIZIM 6 AYLIKKEN DÖNMÜŞTÜM, YAZIK OLDU KUZUMADoğru biliyormussun canım iki gun tutmak lazımmış. Tutacagim yinede..
Kendi sirketimizde calisiyordum da canim evlenince bıraktım cocuklar biraz daha büyüyünce birseyler yapmayi planlıyorum bakalim..
BEN DE HASTA ARALARINDA YAZIYORUM, RAHATIM BURADA..Sohbet çok zevkli cikamiyorum:)) okula gitmem lazim görüşürüz. .
Nerede görev yapıyorsun canım? Çok nüfusu olmayan bir yer mi?TABİ İYİ OLUR SENİN İÇİN CANIM, BEN DE İKİNCİ DOĞUMDAN SONRA ÜCRETSİZ ALIP EVDE TAKILCAM İNŞALLAH... KIZIM 6 AYLIKKEN DÖNMÜŞTÜM, YAZIK OLDU KUZUMA
BEN DE HASTA ARALARINDA YAZIYORUM, RAHATIM BURADA..EVET SOHBET GÜZEL, ÇOK SEVDİM BEN SİZLERİ
CANIM ŞİMDİ BAKTIM DA TAKİP GÜNLÜĞÜNÜZE, SENİN BOY SÜPER ANNEM... Bİ DE BANA BAK DA RAHATLA DİYOSUN, SENİN BMI DEĞERİN DAHA İYİ BENDEN CANIMCIM...
tatlım ramazan ayı dışında tutulan oruçlarda cuma günü tek başına oruç tutulmuyor öncesinde ve sonrasında tutmak gerekiyor
TABİ İYİ OLUR SENİN İÇİN CANIM, BEN DE İKİNCİ DOĞUMDAN SONRA ÜCRETSİZ ALIP EVDE TAKILCAM İNŞALLAH... KIZIM 6 AYLIKKEN DÖNMÜŞTÜM, YAZIK OLDU KUZUMA
BEN DE HASTA ARALARINDA YAZIYORUM, RAHATIM BURADA..EVET SOHBET GÜZEL, ÇOK SEVDİM BEN SİZLERİ
Nerede görev yapıyorsun canım? Çok nüfusu olmayan bir yer mi?
Bende ziraat mühendisiyim,zirai ilaç bayiinde çalışıyorum ve ilaçlama bölümüne mesul müdürlük yapıyorum.Genelde bilgisayar başındayım ve neredeyse hep müsaitim[/QUOT]
NAZAR ETTİM KENDİME SANIRIM, ÖĞLEDEN SONRA BİR SÜRÜ HASTA GELDİ...
CANIM ÇANKIRI'DA, İLÇEDEYİM BEN 8000 NÜFUSLU, NORMALDE ANKARA'DAYIZ... YANİ BEN HAFTA SONLARI ANKARA'DA HAFTA İÇİ ÇANKIRI'DAYIM...
MECBURİ HİZMET ÇOK ŞÜKÜR BURAYA ÇIKTI... AMA GENEL OLARAK BEN DE ÇOK RAHATIM, ÇÜNKÜ UZMANLIĞIMA BAKMAYIN AİLE HEKİMLİĞİNDE DEĞİL HASTANE KADROSUNDAYIM... İLAÇ RAPORLARI, MUAYENELER, UĞRAŞIYORUZ İŞTE...
ESTAĞFİRULLAH CANIM HATA BENDE BKİ (BEDEN KİTLE İNDEKSİ) YAZMALIYDIM... BMI (BODY MASS INDEKS) DE İNGİLİZCESİ, BANA DAHA Bİ KARİZMA GELİYOR SÖYLERKEN...teşekkür ederim canimm. Ama 90 kilo ağızdan çıkarken cok itici oluyor.
BMI degeri ne canım? cahilligimi bagisla boy kilo orantisi mi?
Evet öyleymis canim. Ogrendigim iyi oldu basta cayar gibi oldum ama tutucam inşallah :))
Aile hekimlerini nedense cok seviyorum ben. Hep çok sakin insanlar rast geliyor belkide bana. Hastanelerde ki gibi stres ortami yoğunluk yok tabi..
Ben burdaki herkesi ayrı ayrı cok seviyorum. Samimi ve sıcak oldugunu düşündüğüm insanlar denk geldi genelde çok şükür. Seni de cok sevdim. Umarım burdaki herkes hakettigi sağlıklı ve guzel görünüme çabucak kavuşur. .AMA TABİ Kİ HER ZAMAN ÖNCE GÜZEL TÜRKÇEMİZ...
BENCE DE SANA İYİ OLANLARIMIZ DENK GELMİŞ CANIM...
İNSAN UNSURU, İYİSİ, KÖTÜSÜ, ANLAYIŞLISI, SİNİRLİSİ HEPSİ VAR TABİ...
AMA RAHATLIK-YOĞUNLUK ÇOK ETKİLİYOR KESİNLİKLE...
BEN NORMALDE FENA SAYILMAM, SEVER BENİ HASTALARIM... AMA SEN BENİ Bİ DE ACİLDE GÖRECEKTİN, ÇOK SİNİRLİYDİM, BEN BİLE KENDİMİ TANIYAMIYORDUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?