bu akşam çenem düştü yine :)
gülüm bizim hatamız bu çok az yiye yiye vücudu buna alıştırıyoruz kendini gelen yakıta göre ayarlıyor öyle çalışıyor sonra normal yemeye başlayınca allahhhhh diyor yine azalırsa ben bunları stoklayayım ne olur ne olmaz diyor
geçen kilo takip çizelgesinin geçmiş sayfalarına baktım ben aralığın 27sinde 111 kiloydum buraya geldiğimde ocağın ortası gibiydi 109.7 dim ilk listeye de 108.7 ile girdim şimdi 103.8 im
diğerlerine baktım tomurcukla kimdi şimdi unuttum biri daa var onun dışında kilosu çok değişen kimse yok
ben yoğurt kürü ki onda normal yemeye devam ediliyor 1 gün karabuğday denedim aman aman şok diyet yada karatay k.b. gibi diyet yapmadım bundan sonra da hiç bir güç bana diyet yaptıramaz neyi yiyip neyi yememem gerektiğini yada az yemem gerektiğini biliyorum zaten bu kilo obur gibi yemiyorsak yemeklerle ilgili değil sadece motivasyon ve harekete odaklanmakla ilgili ne yazıyorsun uzun uzun diyeceksin şimdi şok diyet yapıpta kendini hırpalama bence giden 1 hafta sonra geri geliyor fasa fiso onlar
kızzzz MİLAD geçmişin birazını okudum ne o öyle veremezsem bırakırım falan artis artis yazmalar:))
veremezsem diye bişey yok sil o fikri aklından vereceksin sen zaten dikkat ediyorsun sağlıklı beslenmek için uğraşıyorsun geriye tek yapman gereken beynini ikna etmen evet veriyorum vericem diye kodla her gece beynini
Benimde temizlik bir bitsin yuruyuslere başlayacagim. Bitmedi gitti şu temizlik:))
Soylediklerine yuzde yuz katiliyorum kac ay oldu cogumuzda bi degisiklik yok ayni yerimizde sayiyoruz Hep ayni az yiyoruz sonra ne oluyo yemege saldiriyoruz hep ayni kisir dongu insalllah bu sefer oyle olmaz kendi adima konusuyorum yoksa uzun bi zaman diyet yapmayi dusunmuyorum cok ciddiyim biktim cunku bu sefer son yani
Biran once bitir de basla canim gunler cok cabuk geciyor
benim troid bezim hiç yok ilaçlarla deh çüş diye diye yarım yamalak çalışıyor metebolizmaHayir doğru söylüyorsun. Ben beyin gucune inanıyorum da ah birde hukmedebilsem:))
Defter tutmanın yararları işte. Madem o sekilde kilo verebiliyorsun bildiğin gibi devam et cok iyi vermissin tatlim böyle devam..
beyninize komut verin o uygulamaya geçer diyor bu işin üstadları sen karar vermişsin zaten 85 olacaksın :))Valla oyle bir laf çıktı ağızdan. Dönmek yok guzelim:)) ama vericem güzel güzel ve 85 olup kalicam burda baska caresi yok:))
benim troid bezim hiç yok ilaçlarla deh çüş diye diye yarım yamalak çalışıyor metebolizma
ben bile bir ayda istersem 2.5 kilo verebiliyormuşum onu öğrendim ne aç kaldım ne de sinir stres yaptım o dönem ama arada şu diyet bu diyet diye kendimi kaptırdım işte orda koptu herşey bir hafta fazla çıksak ne olur diğer hafta daha fazla veririz ama yok illa düzenli sürekli gitsin diye ne yapsak diye aranıp asıl önemli olan hiç bir şey yapmasakta zaten kendi fabrika ayarlarına göre gireni çıkanı ayarlıyor bedenimiz bunu unutuyoruz sonra hooop gelsin fazlalık ondan sonra dank ediyor ben ne yaptım diye
beyninize komut verin o uygulamaya geçer diyor bu işin üstadları sen karar vermişsin zaten 85 olacaksın :))
hadi bakalım yeni başlangıcımızaHadi beraber yeni bir başlangıç yapalım. Bozmadan devam edelim ve olumsuz cumlelere son verelim.
Ben diyete son vermicem guzelim bu topikten ayrılacağım dedim sadece. Cunku ilerleyenler arasında en geride kalmak utandiriyor beni..
miladım gelecek zaman kullanmayın diyor üstadlar olumlu ve şimdiki zaman kullanın cümlelerinizi kurarken diyorlarVerdim vallaaa:))
Ramazana en az 7 kilo daha az girecegim.. Ramazanda da beraberiz kizlarr:))
hadi bakalım yeni başlangıcımıza
sağlıklı ideal ve muhteşem görünüşlü bedenimize kavuşuyoruzzzzzzz
farkındalığımızın farkına varıyoruz 2015 cidden benim miladım oluyor :)Insallah canim benim.. 2015.miladimiz olacak dedik dimi ama:))
Hadi beraber yeni bir başlangıç yapalım. Bozmadan devam edelim ve olumsuz cumlelere son verelim.
Ben diyete son vermicem guzelim bu topikten ayrılacağım dedim sadece. Cunku ilerleyenler arasında en geride kalmak utandiriyor beni..
miladım gelecek zaman kullanmayın diyor üstadlar olumlu ve şimdiki zaman kullanın cümlelerinizi kurarken diyorlar
ben yaklaşık 10 gündür olumlama yapıyorum çarşamba doktora gidicem yine troid için tahlillerde artık kalsiyuma hiçihtiyacın yok d vitaminide kullanmana gerek yok derse ki ben bunun için olumlama yapıyorum cidden bu yöntemi herşeyde kullanıcam size de dayatacam uygulayın diye :))
Tamam canim yeni bir baslangic yapalim dedigin gibi bende utaniyorum artik en cok esimden kac aydir guya diyetteyim ama hic bir degisiklik yok adam artik inanmiyor bana halbuki ben bunu kac sefer yapmis insanim 20 kilolar verdim ben niye bu sefer bu kadar kararsizim anlamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?