Miladımız--》2015

kızlar neye odaklanırsanız zihin altı onu çeker google amcaya çekim yasası yazıp bi bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız
biz olandan rahatsız kilo vermek istiyoruz beynimizi sürekli bununla meşgül ediyoruz hataa işte burda neden mi zihin altı sadece kiloyu anlayıp ona çalışıyor
ama peki biz kilo aldık mı verdik mi diye düşünmesek de olumlu cümleler kursak beynimizde mesela
zayıflıyorum sağlıklı ideal bedene kavuşuyorum mutluyum huzurluyum yediğim bu şey kilo yapar mı yerine de yediğim bu şeye bedenimin ihtiyacı var mı canın çok istiyorsa evet vardır ye gitsin düşünme ama anasını ağlatarak değil tabi ki
ben önceki yöntemime dönücem acıkmayı bekleyip acıkınca canım ne istiyorsa iyice çiğniyerek yiycem
en iyi bu yöntemi yaptığımda kilo vermişim baktım tuttuğum deftere ve evet benim yöntemim bu:))

kızzzz MİLAD geçmişin birazını okudum ne o öyle veremezsem bırakırım falan artis artis yazmalar:))
veremezsem diye bişey yok sil o fikri aklından vereceksin sen zaten dikkat ediyorsun sağlıklı beslenmek için uğraşıyorsun geriye tek yapman gereken beynini ikna etmen evet veriyorum vericem diye kodla her gece beynini

bu akşam çenem düştü yine :)

Hayir doğru söylüyorsun. Ben beyin gucune inanıyorum da ah birde hukmedebilsem:))
Defter tutmanın yararları işte. Madem o sekilde kilo verebiliyorsun bildiğin gibi devam et cok iyi vermissin tatlim böyle devam..

Soylediklerine yuzde yuz katiliyorum kac ay oldu cogumuzda bi degisiklik yok ayni yerimizde sayiyoruz Hep ayni az yiyoruz sonra ne oluyo yemege saldiriyoruz hep ayni kisir dongu insalllah bu sefer oyle olmaz kendi adima konusuyorum yoksa uzun bi zaman diyet yapmayi dusunmuyorum cok ciddiyim biktim cunku bu sefer son yani

Valla oyle bir laf çıktı ağızdan. Dönmek yok guzelim:)) ama vericem güzel güzel ve 85 olup kalicam burda baska caresi yok:))

Hadi beraber yeni bir başlangıç yapalım. Bozmadan devam edelim ve olumsuz cumlelere son verelim.
Ben diyete son vermicem guzelim bu topikten ayrılacağım dedim sadece. Cunku ilerleyenler arasında en geride kalmak utandiriyor beni..

Biran once bitir de basla canim gunler cok cabuk geciyor

Haklisin. Aslinda yuruyusten daha etkili diyebilirim butun gun ayaktayim. Ama en fazla iki gune biter inşallah. Arada gelen. Misafirler olmasa bitmişti aslinda.. saglik olsun.en büyük sey bogazda bitiyor. Tutsam sorun olmayacak:)

Hayir doğru söylüyorsun. Ben beyin gucune inanıyorum da ah birde hukmedebilsem:))
Defter tutmanın yararları işte. Madem o sekilde kilo verebiliyorsun bildiğin gibi devam et cok iyi vermissin tatlim böyle devam..
benim troid bezim hiç yok ilaçlarla deh çüş diye diye yarım yamalak çalışıyor metebolizma
ben bile bir ayda istersem 2.5 kilo verebiliyormuşum onu öğrendim ne aç kaldım ne de sinir stres yaptım o dönem ama arada şu diyet bu diyet diye kendimi kaptırdım işte orda koptu herşey bir hafta fazla çıksak ne olur diğer hafta daha fazla veririz ama yok illa düzenli sürekli gitsin diye ne yapsak diye aranıp asıl önemli olan hiç bir şey yapmasakta zaten kendi fabrika ayarlarına göre gireni çıkanı ayarlıyor bedenimiz bunu unutuyoruz sonra hooop gelsin fazlalık ondan sonra dank ediyor ben ne yaptım diye

Valla oyle bir laf çıktı ağızdan. Dönmek yok guzelim:)) ama vericem güzel güzel ve 85 olup kalicam burda baska caresi yok:))
beyninize komut verin o uygulamaya geçer diyor bu işin üstadları sen karar vermişsin zaten 85 olacaksın :))

Bence hala sorun yok tatlim sen cok istikrarli gidiyorsun..
O diyetleri denemesen aklına takilacakti. Simdi en azından soru işareti olmadan ilerleyeceksin..

hadi bakalım yeni başlangıcımıza
sağlıklı ideal ve muhteşem görünüşlü bedenimize kavuşuyoruzzzzzzz

Verdim vallaaa:))
Ramazana en az 7 kilo daha az girecegim.. Ramazanda da beraberiz kizlarr:))
miladım gelecek zaman kullanmayın diyor üstadlar olumlu ve şimdiki zaman kullanın cümlelerinizi kurarken diyorlar
ben yaklaşık 10 gündür olumlama yapıyorum çarşamba doktora gidicem yine troid için tahlillerde artık kalsiyuma hiçihtiyacın yok d vitaminide kullanmana gerek yok derse ki ben bunun için olumlama yapıyorum cidden bu yöntemi herşeyde kullanıcam size de dayatacam uygulayın diye :))

Tamam canim yeni bir baslangic yapalim dedigin gibi bende utaniyorum artik en cok esimden kac aydir guya diyetteyim ama hic bir degisiklik yok adam artik inanmiyor bana halbuki ben bunu kac sefer yapmis insanim 20 kilolar verdim ben niye bu sefer bu kadar kararsizim anlamadim gitti

Hadi inşallah ise yarar. Ki Ben inaniyorum yarayacak. Ya Şafi esmasini da bol bol oku canım ilaclar olmadan da zayiflayacaksin insallah. Daha saglikli bir bedene kavusuyorsun adım adım..

Kuzum bende defalarca kilo verdim. Ama galiba tamda bu yüzden kaldım böyle. Nasılsa kilo veriyorum diye yiyorum. Ben kilo veremiyorum diye bedenime nankörlük edemem valla. Cokta guzel kilo veriyorum ama yiyerek tekrar aliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…