bu sabahki menüm
bir kaşık arı balı
bir fincan şekerli çay
iki dilim ekmek
beş tane zeytin
çatalın ucuyla peynir
çayı şekerli içtim çünkü midem çok ağrıyor acı acı içmek midemi kaldırdı o yüzden balıda o sebepten yedim
Bal ve seker gerçekten fazla olmuş ama rahatsız olduğun için yemişsin zaten
Geçmiş olsun şifa olur inşallah canim
30 dk egzersiz yaptım. Kaslarım bi güzel çalıştı gune hazırım
Aysunnnn zencefilli turk kahvesi içiyorum. Karşılıklı icelim mi
günaydın fıstıklar
nilifer tomurcuğum saram kızlar çok haklı çıktınız az yediğim için kilo almışım yemeyi arttırdım geri vermeye başladım
çook sağ olun var olun yaza kadar verecek fazlalığınız kalmasın inşallaaahhh
insan bildiği şeyleri bazen farketmeden yine de yapıyor birilerinin uyarması yada hatırlatması gerekiyormuş iyice anldım
iyiki hepinizde varsınız seviyorum sizi hatunlar
Bu arada herkese gunaydin
işin ilginci ben aç değildim ki hiç canım istemiyordu yemek ama miktara bakınca cidden çok az dengesiz besleniyordumCok Sevindim ekimcim. Bendede ayni durum olmustu ac kalarak kilomu korudum resmen. Az ve sik yemeye devam kilo verdikten sonra koruma doneminde bu beslenme seklini uygulayalim guzelim. En doğrusu bu galiba:))
canımmm biz de seni çok sevgünaydın fıstıklar
nilifer tomurcuğum saram kızlar çok haklı çıktınız az yediğim için kilo almışım yemeyi arttırdım geri vermeye başladım
insan bildiği şeyleri bazen farketmeden yine de yapıyor birilerinin uyarması yada hatırlatması gerekiyormuş iyice anldım
Günaydın canim. Afiyet olsun bende aynisini yaptim.:) bu hafta bu şekilde icelim karşılıklı canim bakalım ise yarayacak mi. Gerci ben hergun sade kahve içiyorum bir tane zarari yok nasılsa devam edebilirim. Zencefil aci degil hatta diğer haline gore güzel bile..kahve molam bitti. Ben simdilik kacar guzeller. Gelince araniza katilirim bende kaynaşın siz:))))
sağol bi tenemmm seninde ağzın bal yesin hep gülsün sevdikleriyle sohbet etsin güzel sözler söylesin daima:))herkese günaydıııınnn
kahveye yetişemedim :) yeşil çay hazırlayacağım var mı eşlik eden
herkese günaydıııınnn
günaydın fıstıklar
sağol bi tenemmm seninde ağzın bal yesin hep gülsün sevdikleriyle sohbet etsin güzel sözler söylesin daima:))
ben içerim yeşil çay :)))hemen su kaynatıyorum
herkese günaydıııınnn
demekki neymiş canım az yerkende kilo verilemiyebiliyomuş benim diyetisyen bunu farketmedi işte yemeyen insan kilo almaz sen yiyorsun ki kilo almışsın demiş birde atarlanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?