Sagol canim.kendi evladim da dahil tum cocuklara bir suru dua okudum.kabul olur insallah.
İnsallah canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim.kendi evladim da dahil tum cocuklara bir suru dua okudum.kabul olur insallah.
Ayy canim keske sanada yapabilsem cay kahvaltiliklar esliginde yerdik beraberAfiyet olsun tatlim. Baharatlı ekmek dedin burnuma geldi kokusu canim nasıl çekti anlatamam:))
Sorun yapma tatlim yedim diye zaten kilo fazla oldugu zaman birden kisarsak ilerleyen zamanlarda neyi nasil kisacaksin ki o yuzden belli bir kiloya inene kadar asiri sıkma kendini sporu da hergun yapma bence hafta da 3 gun le basla sonra arttırırsin
sara_28 neoldu canim
Canin neden sıkkın ozel olmazsa anlat tatlim rahatlarsin belki
@tatlitambak
Menun cok guzel tatlim spor ne alemde devam ediyomusun
nilfer_pdr ben uzmanlarda maximum 3 fincan yeşil cay icmek gerek diye duydugum icin 3 le sinirlandiriyorum. Beyaz ile yeşil cay özünde aynı olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum.
sara_28 canim malesef bizi mutlu eder diye dusunup yediğimiz karbonhidratlar, daha da karamsarlastiriyor. Kendi adima hic yedikten sonra iyi hissetmedim. Ama nefsimiz bizi oyuna getiriyor malesef. .
Asacagiz canim bunlari simdilik yediğin afiyet olsun. Canimiz sıkkın olunca sağlıklı şeyler tuketmeyi de ogrenicez inşallah
Kizlar kayinvalide de cocugun basinda durmaktan yemek yapamamis.napsin kadin o da uzgun.
aksam yemegim
1.5 lahmacun
1 bardak ayran
yeni topigimizin ilk gunu boyle bir baslangic yapmak istemezdim ama yasadiklarim dengemi bozdu.hatta ciddi bir bas agrisi var bikac saattir.
herseye ragmen vazgecmek birakmak yok.yarin kaldigim yerden bomba gibi devam edicem insallah
Kizlar kayinvalide de cocugun basinda durmaktan yemek yapamamis.napsin kadin o da uzgun.
aksam yemegim
1.5 lahmacun
1 bardak ayran
yeni topigimizin ilk gunu boyle bir baslangic yapmak istemezdim ama yasadiklarim dengemi bozdu.hatta ciddi bir bas agrisi var bikac saattir.
herseye ragmen vazgecmek birakmak yok.yarin kaldigim yerden bomba gibi devam edicem insallah
Benim de menum belli
Sabah
1 bardak limonlu su
Tavada yumurta
1 t.k krem peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Domates, s.biber
Ara
Tarçınlı yesil cay
Sütlü Türk kahvesi
Öğle
1 porsiyon etli sebze yemeği
1 kase cacik
1 dilim ekmek
Ara
2 küçük elma
1 bardak tarçınlı süt
1 fincan 3lu cay
Aksam
Bir kase mercimek çorbası
Turşu biberli salata
Ara
Sütlü turk kahvesi
Yada
Cay yaninda ayva yerim
Böyleee
Toplam
3 fincan yeşil cay★
3 lt su★
30 dk spor★(bölgesel egzersizler)
Kizlar ne guzel ya 2-3 fincan yasil cay
Icebiliyosunuz ben 1 fincani bile zor iciyorum oda herzaman degil..artk topigimiz sayesinde hergun bir fincanda olsa icecem... birazdan o gorevi tamamlamiyi dusunuyorum
sabah
1 haşlama yumurta
1 kendi yaptığım poğaça
şekersiz çay
öğle
1 kase süzme mercimek çorbası
ekmek yok
ara
1 orta boy muz
akşam
1 kase çorba
yarım tabak kendi pişirdiğim domates soslu makarna
1 bardak acılı şalgam
çok doldurmadığı tabağın hepsini yeme niyetindeydim daha yarısında tıkandım zayi oldu makarnam ben zayi olacağıma makarna olsun dedim bıraktım kalktım :))
az yediğimden kilo almaya başladığıma kanat getirdiğimiz için öğün sayısını 3 e çıkardım inaşallah bu defa işe yarar
Evet canim benimkisi zaten dogadan limonlu poset seklinde olanlardan ya ne bileyim sevmiyorum yesil cayi cilekli kayisili form caylari var onlari da emzirdigim icin kullanamiyorum...Metracım yaseminli, bergamot aromalı, naneli, limonlu falan oluyor poşet çay şeklinde, onlardan denedin mi? Daha içilebilir lezzette oluyor.
Miladcım çok güzel başladın.
Geri döndüğüm için artık menülerini takipteyim =))
Evet canim benimkisi zaten dogadan limonlu poset seklinde olanlardan ya ne bileyim sevmiyorum yesil cayi cilekli kayisili form caylari var onlari da emzirdigim icin kullanamiyorum...
Markete gittigimde portakalli alicam bakalim onu severim belki..