• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Kizlar kayinvalide de cocugun basinda durmaktan yemek yapamamis.napsin kadin o da uzgun.
aksam yemegim
1.5 lahmacun
1 bardak ayran

yeni topigimizin ilk gunu boyle bir baslangic yapmak istemezdim ama yasadiklarim dengemi bozdu.hatta ciddi bir bas agrisi var bikac saattir.
herseye ragmen vazgecmek birakmak yok.yarin kaldigim yerden bomba gibi devam edicem insallah

Bu arada bende menümü yazayim artik sadece iki oğün yapiyorum sabahlari pek istahim olmuyo benim icin boylesi daha iyi
Sabah uyaninca bir bardak limonlu su sonrasinda sade turk kahvesi
Saat 11.30: klasik kahvalti ve kiymali yumurta arti iki dilim ekmek
Ara: iki mandalina
Aksam: ton balikli ve biraz mayonezli yesil salata bir dilim ekmek

Iyi akşamlar kizlaaar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
2 ceri domates
10 zeytin
Çay
Ara
Yeşil çay
Öğle
2 dilim fırında makarna
1 bardak ayran
Ara
Yeşil çay 2 minik kurabiye
Ara
1 avuç yer fıstığı
1 greyfurt suyu
Akşam
1 büyük kase tavuklu yoğurt çorbası
Bu gun sebzeden yoksun bir gun oldu yarın telafi ederim inşallah

Sorun yapma tatlim yedim diye zaten kilo fazla oldugu zaman birden kisarsak ilerleyen zamanlarda neyi nasil kisacaksin ki o yuzden belli bir kiloya inene kadar asiri sıkma kendini sporu da hergun yapma bence hafta da 3 gun le basla sonra arttırırsin

sağol canım sözlerin iyi geldi sporu haftada üç gün yapıyorum zaten aerobik ve step ama havalar düzelse spor yapmadığım günlerde yürüyüş yapayım diyorum

sara_28 sara_28 neoldu canim
Canin neden sıkkın ozel olmazsa anlat tatlim rahatlarsin belki
@tatlitambak
Menun cok guzel tatlim spor ne alemde devam ediyomusun

tatlım ev değiştirme durumumuz var o yüzden biraz canım sıkkın ama net değil henüz bi kaç güne belli olacak

nilfer_pdr nilfer_pdr ben uzmanlarda maximum 3 fincan yeşil cay icmek gerek diye duydugum icin 3 le sinirlandiriyorum. Beyaz ile yeşil cay özünde aynı olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum.

sara_28 sara_28 canim malesef bizi mutlu eder diye dusunup yediğimiz karbonhidratlar, daha da karamsarlastiriyor. Kendi adima hic yedikten sonra iyi hissetmedim. Ama nefsimiz bizi oyuna getiriyor malesef. .
Asacagiz canim bunlari simdilik yediğin afiyet olsun. Canimiz sıkkın olunca sağlıklı şeyler tuketmeyi de ogrenicez inşallah:KK66:

canım ben iki fincan yeşil çay içiyorum bir fincanda elmalı tarçınlı çay bunu çok seviyorum

Kizlar kayinvalide de cocugun basinda durmaktan yemek yapamamis.napsin kadin o da uzgun.
aksam yemegim
1.5 lahmacun
1 bardak ayran

yeni topigimizin ilk gunu boyle bir baslangic yapmak istemezdim ama yasadiklarim dengemi bozdu.hatta ciddi bir bas agrisi var bikac saattir.
herseye ragmen vazgecmek birakmak yok.yarin kaldigim yerden bomba gibi devam edicem insallah

Allah sifalar versin çocuğuna gerisi halledilir. Kaldıki menu kötü değil. Hem öğle yemeği de yememistin

sabah
1 haşlama yumurta
1 kendi yaptığım poğaça
şekersiz çay
öğle
1 kase süzme mercimek çorbası
ekmek yok
ara
1 orta boy muz
akşam
1 kase çorba
yarım tabak kendi pişirdiğim domates soslu makarna
1 bardak acılı şalgam
çok doldurmadığı tabağın hepsini yeme niyetindeydim daha yarısında tıkandım zayi oldu makarnam ben zayi olacağıma makarna olsun dedim bıraktım kalktım :))
az yediğimden kilo almaya başladığıma kanat getirdiğimiz için öğün sayısını 3 e çıkardım inaşallah bu defa işe yarar

hayırlı olsun yeni topiğimiz
topik hediyesi olarak bilgi paylaşayım çoğumuz biliyoruz belkide unuttuk ...
SU
suyun başka maddeleri çözdürüp taşıyıcılık yapmak gibi eşsiz bir özelliği vardır
su verileri de taşır vücudun yüzde 75 i sudur
bilinç deki veri komutları suyla bedenin her yerine taşınır
suya yapıcı niyetler yüklendiğinde her türlü zayıflama ilacından daha etkilidir
30 gün boyunca içeceğin tüm suları bedeninin olmasını istediğin niyetleri yükleyerek iç
niyete dikkat et
kızma , öfkelenme, pişmanlık duyma, kilolar konusunda şikayetlenme olmamasına dikkat et
sevgi, şükür ve olumlu düşünceleri suya söyle öyle iç
unuturum dersen suyla dolu içeceğin bardağa yada sürahinin üzerine yaz
sevgi ve şükran kelimeleri bile suyu değiştirmeye yetecektir

aksam yemegim
1.5 lahmacun
1 bardak ayran

Canım ben yeni okuyabildim tüm yazılanları, çok geçmiş olsun oğluna, umarım en kısa zamanda iyileşir..

Benim de menum belli:KK66:

Sabah
1 bardak limonlu su
Tavada yumurta
1 t.k krem peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Domates, s.biber

Ara
Tarçınlı yesil cay
Sütlü Türk kahvesi

Öğle
1 porsiyon etli sebze yemeği
1 kase cacik
1 dilim ekmek

Ara
2 küçük elma
1 bardak tarçınlı süt
1 fincan 3lu cay

Aksam
Bir kase mercimek çorbası
Turşu biberli salata

Ara
Sütlü turk kahvesi
Yada
Cay yaninda ayva yerim

Böyleee

Toplam
3 fincan yeşil cay★
3 lt su★
30 dk spor★(bölgesel egzersizler)

Miladcım çok güzel başladın.
Geri döndüğüm için artık menülerini takipteyim =))

Kizlar ne guzel ya 2-3 fincan yasil cay
Icebiliyosunuz ben 1 fincani bile zor iciyorum oda herzaman degil..artk topigimiz sayesinde hergun bir fincanda olsa icecem... birazdan o gorevi tamamlamiyi dusunuyorum

Metracım yaseminli, bergamot aromalı, naneli, limonlu falan oluyor poşet çay şeklinde, onlardan denedin mi? Daha içilebilir lezzette oluyor.

sabah
1 haşlama yumurta
1 kendi yaptığım poğaça
şekersiz çay
öğle
1 kase süzme mercimek çorbası
ekmek yok
ara
1 orta boy muz
akşam
1 kase çorba
yarım tabak kendi pişirdiğim domates soslu makarna
1 bardak acılı şalgam
çok doldurmadığı tabağın hepsini yeme niyetindeydim daha yarısında tıkandım zayi oldu makarnam ben zayi olacağıma makarna olsun dedim bıraktım kalktım :))
az yediğimden kilo almaya başladığıma kanat getirdiğimiz için öğün sayısını 3 e çıkardım inaşallah bu defa işe yarar

Canım ben de hemen hemen senin kilolarında başlamıştım diyete (105.5 kg) ve benim bir listem vardı ki yemek yemekten bıkıyordum. :KK48: Kilo fazlayken kalori hakkı daha çok oluyor ki benim diyetisyenim katıdır ona rağmen bir sürü şey yiyordum ve listeden eksik yersem daha az kilo verebiliyordum. Bana senin menün çok az geldi, ki 3 öğüne çıkardığım hali bu diyorsun yine de çok az, ben 5-7 öğün arası yiyorum, o yüzden kilo veremiyor olabilir misin diye düşündüm, söylemek istedim.

Metracım yaseminli, bergamot aromalı, naneli, limonlu falan oluyor poşet çay şeklinde, onlardan denedin mi? Daha içilebilir lezzette oluyor.
Evet canim benimkisi zaten dogadan limonlu poset seklinde olanlardan ya ne bileyim sevmiyorum yesil cayi cilekli kayisili form caylari var onlari da emzirdigim icin kullanamiyorum...
Markete gittigimde portakalli alicam bakalim onu severim belki..

Evet canim benimkisi zaten dogadan limonlu poset seklinde olanlardan ya ne bileyim sevmiyorum yesil cayi cilekli kayisili form caylari var onlari da emzirdigim icin kullanamiyorum...
Markete gittigimde portakalli alicam bakalim onu severim belki..

Form çayı zaten mümkün oldukça içmemek daha iyi çünkü düzenli kullanımda bağırsak tembelliğine yol açıyor. Doğadan' dı galiba markası tam emin olamadım, portakal çiçekli beyaz çayı var, beyaz çayın içinde yeşil çay da oluyor, istersen onu da dene, mis gibi kokuyor =)

Back
X