• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mikrop koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NASIL YANİ?
aileden geliyor demkki bu pislik. Yere düşen şey yiyeceklerin arasına koyulur mu tekrar🤢
Belki eti yaparken elini bile yıkamamıştır bu aileden onu beklerim artık. Evlerinde yemek yenmez al dışarıdan bir şeyler kraker falan onları ye bari aç uyuma
evet işte hiç güven vermedikleri için hiç yemem, yiyeceksem mutfağa gider herkesi kışlarım yoksa market bahanesiyle gider kek alır yerim.

Oturup düzgüncene bu durumun ciddi olduğunu ve boşanmaya kadar gidebileceğini konuşmayı deneyebilirsin. Daha önceden konuştun mu bu şekilde, belki duygusal vs konuşmak etkili olur. Umarım sorununuz düzelir.
boşanma şeklinde hiç konuşmadım, biraz daha düzelmezse kesinlikle boşanırım zaten. ma düzelmesi için illa boşanmak mı gerekiyor onlarca kere söyledim düzel diye... bazen lavaboda beklerim çıkınca su sesi gelmedi derim ellerini yıkar sonra...

Kız bitlenir bu yakında, kokarcaya dönmüş hala ne konuşması bir psikiyatriye götür.
Bit de temize geliyor. Eğitimli bitler🤣

Şaka bi yana arkadaş yada aile bireyinin yüzüne vurması lazım. Eş olduğunuz için abarttığını sanıyor. İş arkadaşının birine acayip sigara koktuğunu söylemiştim. Ama gerçekten kötü kokuyordu. Kültabsğı gibi 🤢. Adam o gün sigarayı bırakmış 😀.

Yüzüne söyleseler iyi de yada İsimsiz not bulsa mesela çantada 🤭.

ilk başta hadi beraber duşa girelim diye kandırdım ama bir zaman sonra yorulunca bıraktım. yine deneyeyim bakalım. dün banyo yapmıştı yarın keseleme bahanesiyle yıkarım bir kere. zaten duş kurlarını koyuncu haftada bire düştü bizim iş 🥴
canina minnet, kim kokan bir adamla bol bol terleyecegi, yakin temas icine girmek ister ki
iyice korun o haftada birlerde de ne olur ne olmaz, zaten cocuk gibi ugrastigin bjri var ikinci olmasin

Şaka bi yana arkadaş yada aile bireyinin yüzüne vurması lazım. Eş olduğunuz için abarttığını sanıyor. İş arkadaşının birine acayip sigara koktuğunu söylemiştim. Ama gerçekten kötü kokuyordu. Kültabsğı gibi 🤢. Adam o gün sigarayı bırakmış 😀.

Eğitimli bitler mi😆
Bitlenmese de kurtlanır yakında zaten.

hanımlar merhaba, uzun zamandır burayı okuyordum ama ben de bir derdimi anlatmak istiyorum. kocam iğrenç kokuyor. en başından anlatmam gerekirse kendisiyle düğünde tanıştık, çok temiz ve bakımlydı. kendisi de hemşire yani mesleklerimiz aynı olunca çok daha yakınlaştık. her buluşmada eli yüzü temizdi, kokusu çok ağır değildi. iş çıkış diye
üstelememiştim. haftada bir iki kere buluşuyorduk. çok uzatmayalım diye 4.ayda nişan ve 5.ayda düğün yaptık. kabus burada başladı. ilk günlerimizde tertemizdi ama sonra baktım ki dışarı çıkmadığı sürece duş almıyor, temizlik yapmıyor ve üstüne iş bırakıyor bana. halbuki evlenmeden önce her şeyi ben yaparım türküsünü öttürüyordu. kendimi çok kandırılmış hissediyorum çünkü zaten yorgun gelirken o koltuğa oturuyor ben ise yemek ve temizlik yapıyorum. herhalde bizim buluşma günlerimizde banyo yapıyormuş.😞 inanilmaz ter kokuyor, üstüne banyodan çıkınca ellerini yıkamadan çıkıyor, iğreniyorum. bir haftalık rapor almıştı ve öyle kötü kokuyordu ki son dört gün camları kapatmadım. evin camları sürekli açık duruyor. banyo yapmasını söyleyince küsüyor, trip atıyor. baktı ben artık öfkeleniyorum haftada iki duşa başladı ama bir halt döndüğünü anlayıp o duştayken kapıyı açınca baktım klozet üstüne oturmuş kenarda su fışırdıyo... yani hayatımda böylesini ilk defa gördüm. diş fırçalıyor, saçlarını tarıyor ama banyo sayısı az. geçen otururken diş ipini alıp dişlerini karıştırıyordu🥺 allah inandırsın aklıma ağzıyla sinek yakalayan kurbağalar geldi. o anda ben öğürmeye başlayınca da bağırmaya başladı. artık bardakları ve tabakları o fark etmeden ayırmaya başladım. inanılmaz derecede soğudum ve ne yazık ki boşanmayı düşünüyorum. bu adam temiz olmaz mı? nasıl çözüm üretebilirim?
Ay Allah iyiliğinizi versin çok güldüm anlatım şeklinize 😅 Konuya gelecek olursak kişisel hijyen kişi sorumluluğunda olan bir şey siz söylensenizde değiştiremezsiniz pis bir insanı. Benimde bir arkadaşım vardı evime her geldiğinde ya ter ya ayağı kokardı defalarca uyarmama rağmen değişmedi, kadın olduğu halde dikkat etmiyor birde kendisi rahatsızlık duymadığından sanırım ama gerçekten normal değil bir de söz konusu kişi eşiniz. Sabır diliyorum cidden. Bu arada kişisel hijyene dikkat etmemek boşanma sebebi aklınızda olsun. Dava açarsanız mahkeme eşinizi kusurlu bulacaktır

Düşün kan sürüntü vs alan adam tuvaletten çıkınca elini yıkamıyor 🤢 hasta degilsen hasta olursun Allah korusun
Ellerimi günde 5000 defa yıkadığım için egzamadan kurtulamıyorum, el yıkamayan insan nasıl yaşıyor ya 🤢

boşanma şeklinde hiç konuşmadım, biraz daha düzelmezse kesinlikle boşanırım zaten. ma düzelmesi için illa boşanmak mı gerekiyor onlarca kere söyledim düzel diye... bazen lavaboda beklerim çıkınca su sesi gelmedi derim ellerini yıkar sonra...
Ya aslında bana kalırsa boşanmak gerekmiyor ama belki sizin bu ısrarlarınızın benzerlerini annesi de küçükken vs yapmış olabilir ve ona karşı koyamadığı sınırı size koymaya da çalışıyor olabilir. Bu bahsettikleriniz bana duygusal bir sıkıntıdan kaynaklı gibi geliyor. Kimse durduk yere duşa girmemezlik veya bu tarz davranışlar yapmaz. Hani bunun ciddi bir sıkıntı olduğunu vs daha anlayışlı anlatmak gerekiyor olabilir hatta gerekirse ve kabul ederse profesyonel bir destek almak daha doğru olur. Bence çözülmeyecek bir şey değil ama sizin üzerinize çok fazla yük binebilir bu süreçte.

banyo yapmaya dermanim olmadigi zamanlar esim yikiyor beni 😅 ocak ayinda cok hastaydim, atesim icin dusa girmem lazimdi enerjim yoktu öyle basladi, pesisira hamileligin ilk zamanlari yine enerjisizlik peyda oldu gunlerce dusa giremedigim oldu o zamanlar rica ettim. sonra kolayima geldi simdi sık sık yıkar. Sexy bir yikamak da degil, parmak aralarimi, sirtimi falan lifler 😂😂
bence haftada bir girin duşa adami lifleyin. sadece su dökündüğü icin kokuyordur ikinci güne. beyaz sabunla derisi çikana kadar lifleyin.
yikanmadigi zamanlar da iliskiye girmeyin. bu adam zaten pesisira gusul almamak icin sevismekten kacacak birine benziyor
biz de eşimle birbirimizi yıkayıp köpürtüp lifleriz. cidden o kabak lifi tüm pislikleri alıp götürüyor.

konu sahibi sen de eşinle gir banyoya yıka. romantik başlayıp kabak lifiyle bitir sen de.

rutine binince evet romantik çok olmuyor ama birbirimizin vücuduna sürekli bakıyoruz böylece bir yerde bir şey mi çıktı bir yer mi kızardı anlamak için de iyi bir yöntem.

bebek olunca ayrı bir çözüm üretmem gerek ama onu da düşünüyorum

Yüzüne söyleseler iyi de yada İsimsiz not bulsa mesela çantada 🤭

onu düşündüm ama o kadar uyarıyorum ki yaptığımı hemen anlar. diğer iş arkadaşları da burunlarını kiraya vermişler...

canina minnet, kim kokan bir adamla bol bol terleyecegi, yakin temas icine girmek ister ki
iyice korun o haftada birlerde de ne olur ne olmaz, zaten cocuk gibi ugrastigin bjri var ikinci olmasin
zaten kondomsuz asssla izin vermiyorum. bu kuralları en başından koydum kandırmaya çalışırsa bayağı olay çıkartacağımı biliyor aka ben yine de ekstra dikkat ediyorum tabii.

Ay Allah iyiliğinizi versin çok güldüm anlatım şeklinize 😅 Konuya gelecek olursak kişisel hijyen kişi sorumluluğunda olan bir şey siz söylensenizde değiştiremezsiniz pis bir insanı. Benimde bir arkadaşım vardı evime her geldiğinde ya ter ya ayağı kokardı defalarca uyarmama rağmen değişmedi, kadın olduğu halde dikkat etmiyor birde kendisi rahatsızlık duymadığından sanırım ama gerçekten normal değil bir de söz konusu kişi eşiniz. Sabır diliyorum cidden. Bu arada kişisel hijyene dikkat etmemek boşanma sebebi aklınızda olsun. Dava açarsanız mahkeme eşinizi kusurlu bulacaktır
gerçekten olduğu gibi anlatsam herkesin yeterince midesi bulanırdı diye böyle yazdım 😅 yoksa daha fena şeyleri de var... vu arkadaşınız aynı benim kocam. ekşi vir şey kokuyor. avukatla görüştüğümde nasıl bir yol izleyebilirim peki? kendisini çok seviyorum ama bu kokuyoa yaşayamam. ilk başta anlaşmalı boşanma fikrini sunarım ama kabul etmezse ne yapmalıyım?

Ya aslında bana kalırsa boşanmak gerekmiyor ama belki sizin bu ısrarlarınızın benzerlerini annesi de küçükken vs yapmış olabilir ve ona karşı koyamadığı sınırı size koymaya da çalışıyor olabilir. Bu bahsettikleriniz bana duygusal bir sıkıntıdan kaynaklı gibi geliyor. Kimse durduk yere duşa girmemezlik veya bu tarz davranışlar yapmaz. Hani bunun ciddi bir sıkıntı olduğunu vs daha anlayışlı anlatmak gerekiyor olabilir hatta gerekirse ve kabul ederse profesyonel bir destek almak daha doğru olur. Bence çözülmeyecek bir şey değil ama sizin üzerinize çok fazla yük binebilir bu süreçte.
yarın keseleme işinden sonra psikolog işini kesinlikle açacağım. bence de kesinlikle psikolojik rahatsızlık, normal insan yapmaz böyle. teşekkür ediyorum tavsiyeniz için 🙏🏻

biz de eşimle birbirimizi yıkayıp köpürtüp lifleriz. cidden o kabak lifi tüm pislikleri alıp götürüyor.

konu sahibi sen de eşinle gir banyoya yıka. romantik başlayıp kabak lifiyle bitir sen de.

rutine binince evet romantik çok olmuyor ama birbirimizin vücuduna sürekli bakıyoruz böylece bir yerde bir şey mi çıktı bir yer mi kızardı anlamak için de iyi bir yöntem.

bebek olunca ayrı bir çözüm üretmem gerek ama onu da düşünüyorum
6 ay boyunca böyle yaptım ama sürekli çocuk gibi görev bilinciyle yapınca heves falab kalmıyor. yine yarın lifliyeyim, güzelce açık bir konuşma yapacağız. çok yoruldum cidden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X