- Emoji Skoru
- 30.951
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi garipcicek
Kurbağayı eğitemezsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlaşmalıyı kabul etmezse çekişmeli davaya çevirirsiniz. Çekişmeli olursa kesinlikle iyi bir avukatınız olması şart. Zaten süreç uzun sürebiliyor. Önce avukatınız bir dilekçe hazırlayacak sonra karşıdan cevap dilekçesi gelir sonra size tekrar dilekçe hakkı doğar sonra dava tarihi verilir. Dilekçelerde neden boşanmak istediğinizi karşı tarafın kusurunu ve bunla alakalı delilleri sunarsınız. Bildiğim kadarıyla bu sebepten boşanacaksanız evlilik birliğinin temelinden sarsılması olarak geçer. Eğer çok uzarsa yada davanın reddine karar verilirse istinafa yollar emsal yargıtay kararlarıyla sunar avukatınızgerçekten olduğu gibi anlatsam herkesin yeterince midesi bulanırdı diye böyle yazdımyoksa daha fena şeyleri de var... vu arkadaşınız aynı benim kocam. ekşi vir şey kokuyor. avukatla görüştüğümde nasıl bir yol izleyebilirim peki? kendisini çok seviyorum ama bu kokuyoa yaşayamam. ilk başta anlaşmalı boşanma fikrini sunarım ama kabul etmezse ne yapmalıyım?
Yıkandıktan sonra koku oluyor mu? Hormonel bir şey yok sanırım. Su sabuna değmemekten kokuyorsa asla değişmez. Böyle şeyler 0-6 yaşta oturtulması gereken, içten gelen şeyler. Şart şurt derya eskiler işte bu küçükten gelen bir şey. Bazen aksine pis ailelerden titiz hatta okb olacak derece çocuklar çıkıyor ama bu çok nadir.6 ay boyunca böyle yaptım ama sürekli çocuk gibi görev bilinciyle yapınca heves falab kalmıyor. yine yarın lifliyeyim, güzelce açık bir konuşma yapacağız. çok yoruldum cidden.
adanada yaşıyorum, yakınsanız benimkini alın çitileyip eve gönderin, birazda nasihat verin![]()
ne denir bilemedimhanımlar merhaba, uzun zamandır burayı okuyordum ama ben de bir derdimi anlatmak istiyorum. kocam iğrenç kokuyor. en başından anlatmam gerekirse kendisiyle düğünde tanıştık, çok temiz ve bakımlydı. kendisi de hemşire yani mesleklerimiz aynı olunca çok daha yakınlaştık. her buluşmada eli yüzü temizdi, kokusu çok ağır değildi. iş çıkış diye
üstelememiştim. haftada bir iki kere buluşuyorduk. çok uzatmayalım diye 4.ayda nişan ve 5.ayda düğün yaptık. kabus burada başladı. ilk günlerimizde tertemizdi ama sonra baktım ki dışarı çıkmadığı sürece duş almıyor, temizlik yapmıyor ve üstüne iş bırakıyor bana. halbuki evlenmeden önce her şeyi ben yaparım türküsünü öttürüyordu. kendimi çok kandırılmış hissediyorum çünkü zaten yorgun gelirken o koltuğa oturuyor ben ise yemek ve temizlik yapıyorum. herhalde bizim buluşma günlerimizde banyo yapıyormuş.inanilmaz ter kokuyor, üstüne banyodan çıkınca ellerini yıkamadan çıkıyor, iğreniyorum. bir haftalık rapor almıştı ve öyle kötü kokuyordu ki son dört gün camları kapatmadım. evin camları sürekli açık duruyor. banyo yapmasını söyleyince küsüyor, trip atıyor. baktı ben artık öfkeleniyorum haftada iki duşa başladı ama bir halt döndüğünü anlayıp o duştayken kapıyı açınca baktım klozet üstüne oturmuş kenarda su fışırdıyo... yani hayatımda böylesini ilk defa gördüm. diş fırçalıyor, saçlarını tarıyor ama banyo sayısı az. geçen otururken diş ipini alıp dişlerini karıştırıyordu ve pislikleri diliyle yutuyordu
allah inandırsın aklıma ağzıyla sinek yakalayan kurbağalar geldi. o anda ben öğürmeye başlayınca da bağırmaya başladı. artık bardakları ve tabakları o fark etmeden ayırmaya başladım. inanılmaz derecede soğudum ve ne yazık ki boşanmayı düşünüyorum. bu adam temiz olmaz mı? nasıl çözüm üretebilirim?
Valla ben onu bunu bilmem de bu devirde ( eğer hastalık vs. değilse) kendisine bedenine eşine ve çevresine saygısı olmayan birini koca diye yanımda gezdirmem değil ki yatağıma alacağım.ay gercekten böyle bir şey olur mu? yakında ikimizden biri net hastalık kapacak ama o kesin.
Hahshahabaktı ben artık öfkeleniyorum haftada iki duşa başladı ama bir halt döndüğünü anlayıp o duştayken kapıyı açınca baktım klozet üstüne oturmuş kenarda su fışırdıyo..
(Özür dilerim arkadaşlar affınıza mağrureren, küfür ban sebebi bile olsa gözönüne alıyorum)ekşi vir şey kokuyor.
anladım, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimAnlaşmalıyı kabul etmezse çekişmeli davaya çevirirsiniz. Çekişmeli olursa kesinlikle iyi bir avukatınız olması şart. Zaten süreç uzun sürebiliyor. Önce avukatınız bir dilekçe hazırlayacak sonra karşıdan cevap dilekçesi gelir sonra size tekrar dilekçe hakkı doğar sonra dava tarihi verilir. Dilekçelerde neden boşanmak istediğinizi karşı tarafın kusurunu ve bunla alakalı delilleri sunarsınız. Bildiğim kadarıyla bu sebepten boşanacaksanız evlilik birliğinin temelinden sarsılması olarak geçer. Eğer çok uzarsa yada davanın reddine karar verilirse istinafa yollar emsal yargıtay kararlarıyla sunar avukatınız
yıkandıktan sonra kokmuyor, fakat aşırı terleme sorunu var. mesela dün yıkandı, yarın kesinlikle yıkanmak zorunda. etrafında arkadaşları ve ailesi uyarmadığı için beni hasta gibi görüyor. kimse bana bir şey demiyor sorun sensin minivalinde konuşmalar yapıyor. onun yüzünden ekstra evde temizlik yapmaya başladım, iki gün giydiği üçüncü gün ortadan kayboluyor. veya iki günde bir kapı kollarını siliyorum. beni de huylandırmaya başladı. psikolojik olarak güvende hissetmiyorum artık kendimi.Yıkandıktan sonra koku oluyor mu? Hormonel bir şey yok sanırım. Su sabuna değmemekten kokuyorsa asla değişmez. Böyle şeyler 0-6 yaşta oturtulması gereken, içten gelen şeyler. Şart şurt derya eskiler işte bu küçükten gelen bir şey. Bazen aksine pis ailelerden titiz hatta okb olacak derece çocuklar çıkıyor ama bu çok nadir.
İş yerinde herkes biliyodur muhtemelen sizin nasıl dayandığınızı düşünüyolardır. Bizdede vardı böyle bi kokarca öyle bi koku bırakırdı ki buraya bastı buradan geçti diye güzergahını bilirdik. Bir şeyde diyemiyosun ama karısı nasıl duruyor diye hayrette ederdik.
Siz şimdi söylenseniz bi kaç at dikkat etse yine eski moduna döner. Siz görmediğinizdede aynı düzenini devam eder. Eşinizde net olun, tiskindiğinizi berbat koktuğunu söyleyin. Üzgünüm ama kırıcı olun. Kırılsın ve kokmasın. Bazı şeyler öyle canımla cicimle gel seni keseleyimle olmuyor, her wc sonrası su mu takip edeceksiniz? Taharette almıyor heralde el yıkamadığına göre kabus gibi terle karışık apışık kokar.
Bizde komple ekip olarak travma kaldı o bahsettiğim kişi yüzünden hepimiz kokuya hassaslaştık.
geçen yaz zaten kötüydü, yani oturup ağladım zaten bundab sonra iki kere duş almaya başladı. şimdi hava yine sıcak ama bu sefer sabrım yok. misafir geliyor utanıyorum ki.Ayyy bir de Adana..
Özellikle yazın en az iki kez duş almak gerekiyor. Yoksa kokudan durulmaz.
Sıcaklar başladı konu sahibi bu adamla kokudan duramazsınız.
ay yok sağlık konularına bakıp kapatmıştım...Yalnız konı sahibi kendi konusunu bırakmış labioplasti konusuna geçmiş ashagag fakelendik sanırım hanımlar
ya psikolojik bir rahatsızlık düşününce aklıma gelmiyor, bir takıntısı da yok. nasıl çözüm bulurum bilmiyorum ama psikolojik destek kesinlikle şart...Hahshaha
Gerçekse de değilse de komik. Psikolojik olabilir mi bu yıkanmama isteği, farklı bir takıntısına rastladınız mı?
ama düpedüz leşlik te olabilir.
(Özür dilerim arkadaşlar affınıza mağrureren, küfür ban sebebi bile olsa gözönüne alıyorum)
Allah kahretmesin amq ya apışarası kokusudur o
Okerken öğürdüm boşan kurtul bu embesildenhanımlar merhaba, uzun zamandır burayı okuyordum ama ben de bir derdimi anlatmak istiyorum. kocam iğrenç kokuyor. en başından anlatmam gerekirse kendisiyle düğünde tanıştık, çok temiz ve bakımlydı. kendisi de hemşire yani mesleklerimiz aynı olunca çok daha yakınlaştık. her buluşmada eli yüzü temizdi, kokusu çok ağır değildi. iş çıkış diye
üstelememiştim. haftada bir iki kere buluşuyorduk. çok uzatmayalım diye 4.ayda nişan ve 5.ayda düğün yaptık. kabus burada başladı. ilk günlerimizde tertemizdi ama sonra baktım ki dışarı çıkmadığı sürece duş almıyor, temizlik yapmıyor ve üstüne iş bırakıyor bana. halbuki evlenmeden önce her şeyi ben yaparım türküsünü öttürüyordu. kendimi çok kandırılmış hissediyorum çünkü zaten yorgun gelirken o koltuğa oturuyor ben ise yemek ve temizlik yapıyorum. herhalde bizim buluşma günlerimizde banyo yapıyormuş.inanilmaz ter kokuyor, üstüne banyodan çıkınca ellerini yıkamadan çıkıyor, iğreniyorum. bir haftalık rapor almıştı ve öyle kötü kokuyordu ki son dört gün camları kapatmadım. evin camları sürekli açık duruyor. banyo yapmasını söyleyince küsüyor, trip atıyor. baktı ben artık öfkeleniyorum haftada iki duşa başladı ama bir halt döndüğünü anlayıp o duştayken kapıyı açınca baktım klozet üstüne oturmuş kenarda su fışırdıyo... yani hayatımda böylesini ilk defa gördüm. diş fırçalıyor, saçlarını tarıyor ama banyo sayısı az. geçen otururken diş ipini alıp dişlerini karıştırıyordu ve pislikleri diliyle yutuyordu
allah inandırsın aklıma ağzıyla sinek yakalayan kurbağalar geldi. o anda ben öğürmeye başlayınca da bağırmaya başladı. artık bardakları ve tabakları o fark etmeden ayırmaya başladım. inanılmaz derecede soğudum ve ne yazık ki boşanmayı düşünüyorum. bu adam temiz olmaz mı? nasıl çözüm üretebilirim?
Rica ederimanladım, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim![]()
Adamı yıkamaya mecbur mı bıraksan ne bileyim üstüne kafasına dök ne varsa gitsin yıkansın.
Beni buna mecbur bıraktın dersin.![]()
Bence yine gitmez üstten siler geçer, onca kokuşmuşluğunun üstüne bir de yumurta kokusu eklenirAslında iyi fikirDolaptan yumurta alıp kafasında da kırabilir o zaman mecbur yıkanmaya gider adam
şaka bi yana kokan insan çekilmiyor
O da işe yaramazsa cebine not bıraksın başkası yazmış gibi algılar belki utanır, ciddiye alır.Aslında iyi fikirDolaptan yumurta alıp kafasında da kırabilir o zaman mecbur yıkanmaya gider adam
şaka bi yana kokan insan çekilmiyor
Aynı dertten muzdarip bir arkadaşım vardı adamın tek ve en büyük kusuru duş almamasıydı. Adamı kandırıp birlikte duşa sokuyordu yani çitiliyordu adamı da duşa soktuktan sonra allah kolaylık versin size bir fikir olur belki.hanımlar merhaba, uzun zamandır burayı okuyordum ama ben de bir derdimi anlatmak istiyorum. kocam iğrenç kokuyor. en başından anlatmam gerekirse kendisiyle düğünde tanıştık, çok temiz ve bakımlydı. kendisi de hemşire yani mesleklerimiz aynı olunca çok daha yakınlaştık. her buluşmada eli yüzü temizdi, kokusu çok ağır değildi. iş çıkış diye