• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mikrop koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yıkandıktan sonra kokmuyor, fakat aşırı terleme sorunu var. mesela dün yıkandı, yarın kesinlikle yıkanmak zorunda. etrafında arkadaşları ve ailesi uyarmadığı için beni hasta gibi görüyor. kimse bana bir şey demiyor sorun sensin minivalinde konuşmalar yapıyor. onun yüzünden ekstra evde temizlik yapmaya başladım, iki gün giydiği üçüncü gün ortadan kayboluyor. veya iki günde bir kapı kollarını siliyorum. beni de huylandırmaya başladı. psikolojik olarak güvende hissetmiyorum artık kendimi.
Sorun sende değil kesinlikle başkası diyemiyodur ki bizde diyemiyoduk karısı nasıl uyar mıyor diyoduk hatta. Aynı yatağa giriyosun insan iğrenir yani. Birde sıcak bi şehirdesiniz ağrıda erzurumda değilsiniz, adanada olsak günde 2 kez duş alırız almasak hep yıkanan biride kokar yani.
Eşinizde ciddi bi konuşma yapın, ben olsam evliliğe devam edemezdim. Kokuya zaten hassasım adamı içim almazdı.
Birde malesef ki kokan kişilerin evide kokuyor, mesela siz kanepede otururken ona duş al vs diyosunuz onun kokusu halıya koltuğa siniyor. Belki burnunuz alıştı sizinde ama dışardan gelenler fark ediyodur.

Ay daraldım, cinsellik zulüm gibidir bu kokarcayla. Oldukça soğutucu 😱

banyo yapmaya dermanim olmadigi zamanlar esim yikiyor beni 😅 ocak ayinda cok hastaydim, atesim icin dusa girmem lazimdi enerjim yoktu öyle basladi, pesisira hamileligin ilk zamanlari yine enerjisizlik peyda oldu gunlerce dusa giremedigim oldu o zamanlar rica ettim. sonra kolayima geldi simdi sık sık yıkar. Sexy bir yikamak da degil, parmak aralarimi, sirtimi falan lifler 😂😂
bence haftada bir girin duşa adami lifleyin. sadece su dökündüğü icin kokuyordur ikinci güne. beyaz sabunla derisi çikana kadar lifleyin.
yikanmadigi zamanlar da iliskiye girmeyin. bu adam zaten pesisira gusul almamak icin sevismekten kacacak birine benziyor
Aaa hamile misiniz? Tebrik ederim

İğrenç ama ya. Siz kendinizi sorgulamayı bırakın ve boşanın. Bu adam düzelmez ama sizin psikolojiniz bozulur. Ortada ne cocuk var ne başka bir şey.

Benim yengem böyledir. Evi kendileri hep kokar. Torun sahibi ama hala aynı. Geçen bayramda evine gittik. Kızımın çişi gelince tuvalete girdik. Kusacaktım az kalsın. Sonra fark ettim ki orda hiç tuvalete gitmemişim. Her şey o kadar pis ki. Asla düzelmez.

banyo yapmaya dermanim olmadigi zamanlar esim yikiyor beni 😅 ocak ayinda cok hastaydim, atesim icin dusa girmem lazimdi enerjim yoktu öyle basladi, pesisira hamileligin ilk zamanlari yine enerjisizlik peyda oldu gunlerce dusa giremedigim oldu o zamanlar rica ettim. sonra kolayima geldi simdi sık sık yıkar. Sexy bir yikamak da degil, parmak aralarimi, sirtimi falan lifler 😂😂
bence haftada bir girin duşa adami lifleyin. sadece su dökündüğü icin kokuyordur ikinci güne. beyaz sabunla derisi çikana kadar lifleyin.
yikanmadigi zamanlar da iliskiye girmeyin. bu adam zaten pesisira gusul almamak icin sevismekten kacacak birine benziyor
Kişisel bakımını yapmaktan bile aciz bi adamla neden uğraşsın ki? Konu sahibi koca mı aldı yoksa çocuk mu ? Çocuk büyütmek istese doğurur bence. Zorunda kalınırsa sizinki gibi mesela yapılır ama sürekli sürekli de koskoca adam yıkanıp durulmaz ki.

Temizlik içten gelen bir şeydir, zorlamayla olmaz. Kadınlarla erkekler aynı değil bir kadın 2-3 gün banyo yapmasa yaz değilse kokmaz ama erkekler daha yağlı oluyor ciltleri her gün banyo yapması gerekiyor.
Kokan biri olunca da insanlar eşine kabahat buluyor, uyarmıyor mu diye. Yabancı birine demek zor ama insan yakınlarını uyarmalı.

Aynı dertten muzdarip bir arkadaşım vardı adamın tek ve en büyük kusuru duş almamasıydı. Adamı kandırıp birlikte duşa sokuyordu yani çitiliyordu adamı da duşa soktuktan sonra allah kolaylık versin size bir fikir olur belki.
onu bir dönem denedim ama arkasından sürekli çocuk gibi koşmak istemiyorum. başıma bela olsun, dert sahibi olayım diye de evlenmedim. güzelce duşunu alsa bana yetecek ama bunu bile bile yapmıyor. ne yazık ki sabrım kalmadı.

Burnunuza mandal takarak .Burnunuza esanslı mendil tutarak .Koku alma duyunuzu kaybederek .Alişmaya çalışarak .Yani ceset gibi niye gezer insan hadi onların elinde değil hijyen.Ben inanmıyorum çocukken alışkanlık kazanılması gereken şeylerin bilmem kaç yaşında öğretilebilecegini .Yani bir insan dîşîni fircalamiyor diş ipini sakız kutusu zannediyor hayatında diş olaklari için ürün satın almıyorsa onu gereksiz buluyordur.Kokusu onu rahatsız etmiyordur.O zaman bencede yollar ayrılabilir .

Sorun sende değil kesinlikle başkası diyemiyodur ki bizde diyemiyoduk karısı nasıl uyar mıyor diyoduk hatta. Aynı yatağa giriyosun insan iğrenir yani. Birde sıcak bi şehirdesiniz ağrıda erzurumda değilsiniz, adanada olsak günde 2 kez duş alırız almasak hep yıkanan biride kokar yani.
Eşinizde ciddi bi konuşma yapın, ben olsam evliliğe devam edemezdim. Kokuya zaten hassasım adamı içim almazdı.
Birde malesef ki kokan kişilerin evide kokuyor, mesela siz kanepede otururken ona duş al vs diyosunuz onun kokusu halıya koltuğa siniyor. Belki burnunuz alıştı sizinde ama dışardan gelenler fark ediyodur.
ayyy hiç bilmiyorum evim kokuyor mu😲 cam hep açık hep oda kokusu koyuyorum eve. akşam eve gelince güzel bir konuşma başlattım. işte temizlik, yemek işlerinden önce. biz böyle konuşmamıştık neden böylesin... çok sakin tavırla söyleyince o da kavga yerine güzelce dinledi beni. bir de artık koku konusunu açtım. dedim ben seni çok seviyorum ama senin için o kadar önemli değilim ki yarım saatlik işi bile halledemiyorsun benim için. bu kadar değersiz miyim ben. hastalık kapacak gibi hissediyorum, lütfen bana yardımcı ol yoksa ben böyle devam edemem dedim. o anda biraz şok oldu çünkü en büyük kavgamızda, birkaç hafta konuşmadık, o anda bile ikimiz de ayrılmak adına bir şey demedik. işte yön değiştirdi ben aslında yapıyorum ama unutuyorum falab diye. sonra biraz beni suçladı çok takıyorsun diye ama şalterim attı atacaktı. en sonunda iki günde bir yıkan yoksa ben dayanamıyorum, eb azından psikolojik destek alalım ben yanında olmak istiyorum, güzelce düşün sabah sakin kafayla fikrini söyle yoksa ben yokum dedim yatak odasına geçip kenara kıvrılfım. şimdi işte siteye yazıyorum. sessizce balkona geçti o da. aklını başına alsın, yuvayı korumak için biraz uğraşır umarım. çabalamazsa beb de devam edemem çünkü başım ağrıyor, psikolojik olarak kendi bedenim de pis hissettiriyor. bu şekilde gelişti olaylar yani.

Kusacağım 🤢 Eğer konu ciddiyse bu adamla nasıl cinsi münasebette bulunuyorsunuz merak ettim 🤮
banyo yapmadan izin vermiyorum. son bir senedir kural koydum, uyduğu sürece sıkıntı yaşamıyoruz. yazmıştım aslında birkaç yoruma bunu.

Temizlik içten gelen bir şeydir, zorlamayla olmaz. Kadınlarla erkekler aynı değil bir kadın 2-3 gün banyo yapmasa yaz değilse kokmaz ama erkekler daha yağlı oluyor ciltleri her gün banyo yapması gerekiyor.
Kokan biri olunca da insanlar eşine kabahat buluyor, uyarmıyor mu diye. Yabancı birine demek zor ama insan yakınlarını uyarmalı.
kimse uyarmıyor ki. tek beb varım belki başkaları uyarsa yine dikkat ederdi.

kimse uyarmıyor ki. tek beb varım belki başkaları uyarsa yine dikkat ederdi.
Ama uyarnak gerekmezki yetişkin insanlara .Bir kadina sürekli kocasimi söylemeli git şunu yap bunu yap vs .Ne kadar küçültücü.Erkek içinde öyle bebek degilki bu göbeği yeni düşmüş.Ay kıyamam yıkansın falan .Çok itici bu yetiskinler için.Bir kadın yada erkekten soğuma nedeni .Yani buna dikkat etmeyen kadının elinden su içilmez onun vücuduna vermediği önemi su bardağına vereceğini düşünmüyorum.Ayni şekilde erkek içinde dişler sapsarı vücut kokuyor yani onun yatağı bile çöp gibi kokar Afedersiniz.Ben katılmıyorum sürekli uyar yok banyoya sok yıka vs .Bu ne ya oldu olacak araba yıkama yerine gidip yikatsin kendini koku da takarlar dikiz aynasına takılanlar dan.

Calistigi hastaneyi bir kac arkadasinizla arayip sikayet edin esinizi. Hastanede yaninizdan gecerken nasil kotu koktugunu anlatin. Tanimadigi arkadaslariniz yapsin bu sikayeti hatta.

Psikolojik tedaviyi kabul etmezse de bosanin. Kendine bakamaya aciz adamdan koca olmaz. Kondomla da sadece korunmak olmaz, size double koruma lazim.

Cok igrenc gercekten ya, allah size sabir versin.

Calistigi hastaneyi bir kac arkadasinizla arayip sikayet edin esinizi. Hastanede yaninizdan gecerken nasil kotu koktugunu anlatin. Tanimadigi arkadaslariniz yapsin bu sikayeti hatta.

Psikolojik tedaviyi kabul etmezse de bosanin. Kendine bakamaya aciz adamdan koca olmaz. Kondomla da sadece korunmak olmaz, size double koruma lazim.

Cok igrenc gercekten ya, allah size sabir versin.
bugün konuştuk, şimdi uyuyor sabahı bekliyorum asıl konuşma yarın olacak. kaç yaşında adamı uyarmak istemiyorum, bundan utanıyorum artık. tamamıyla kendi bulacak çözümü. şart koştum, aklını başına alıp toparlar umarım kendini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X