- Emoji Skoru
- 20.374
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi garipcicek
Sorun sende değil kesinlikle başkası diyemiyodur ki bizde diyemiyoduk karısı nasıl uyar mıyor diyoduk hatta. Aynı yatağa giriyosun insan iğrenir yani. Birde sıcak bi şehirdesiniz ağrıda erzurumda değilsiniz, adanada olsak günde 2 kez duş alırız almasak hep yıkanan biride kokar yani.yıkandıktan sonra kokmuyor, fakat aşırı terleme sorunu var. mesela dün yıkandı, yarın kesinlikle yıkanmak zorunda. etrafında arkadaşları ve ailesi uyarmadığı için beni hasta gibi görüyor. kimse bana bir şey demiyor sorun sensin minivalinde konuşmalar yapıyor. onun yüzünden ekstra evde temizlik yapmaya başladım, iki gün giydiği üçüncü gün ortadan kayboluyor. veya iki günde bir kapı kollarını siliyorum. beni de huylandırmaya başladı. psikolojik olarak güvende hissetmiyorum artık kendimi.
Eşinizde ciddi bi konuşma yapın, ben olsam evliliğe devam edemezdim. Kokuya zaten hassasım adamı içim almazdı.
Birde malesef ki kokan kişilerin evide kokuyor, mesela siz kanepede otururken ona duş al vs diyosunuz onun kokusu halıya koltuğa siniyor. Belki burnunuz alıştı sizinde ama dışardan gelenler fark ediyodur.