hanımlar merhaba, uzun zamandır burayı okuyordum ama ben de bir derdimi anlatmak istiyorum. kocam iğrenç kokuyor. en başından anlatmam gerekirse kendisiyle düğünde tanıştık, çok temiz ve bakımlydı. kendisi de hemşire yani mesleklerimiz aynı olunca çok daha yakınlaştık. her buluşmada eli yüzü temizdi, kokusu çok ağır değildi. iş çıkış diye
üstelememiştim. haftada bir iki kere buluşuyorduk. çok uzatmayalım diye 4.ayda nişan ve 5.ayda düğün yaptık. kabus burada başladı. ilk günlerimizde tertemizdi ama sonra baktım ki dışarı çıkmadığı sürece duş almıyor, temizlik yapmıyor ve üstüne iş bırakıyor bana. halbuki evlenmeden önce her şeyi ben yaparım türküsünü öttürüyordu. kendimi çok kandırılmış hissediyorum çünkü zaten yorgun gelirken o koltuğa oturuyor ben ise yemek ve temizlik yapıyorum. herhalde bizim buluşma günlerimizde banyo yapıyormuş.

inanilmaz ter kokuyor, üstüne banyodan çıkınca ellerini yıkamadan çıkıyor, iğreniyorum. bir haftalık rapor almıştı ve öyle kötü kokuyordu ki son dört gün camları kapatmadım. evin camları sürekli açık duruyor. banyo yapmasını söyleyince küsüyor, trip atıyor. baktı ben artık öfkeleniyorum haftada iki duşa başladı ama bir halt döndüğünü anlayıp o duştayken kapıyı açınca baktım klozet üstüne oturmuş kenarda su fışırdıyo... yani hayatımda böylesini ilk defa gördüm. diş fırçalıyor, saçlarını tarıyor ama banyo sayısı az. geçen otururken diş ipini alıp dişlerini karıştırıyordu

allah inandırsın aklıma ağzıyla sinek yakalayan kurbağalar geldi. o anda ben öğürmeye başlayınca da bağırmaya başladı. artık bardakları ve tabakları o fark etmeden ayırmaya başladım. inanılmaz derecede soğudum ve ne yazık ki boşanmayı düşünüyorum. bu adam temiz olmaz mı? nasıl çözüm üretebilirim?