- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Bende royal in 4 sene evvel aldığım yeşil renk cam ve lekeler icin beyaz mucize bez dediklerinden var.beyazdan memnunum cam,toz herseye kullanıyorum.cam bezini sevmedim şimdi silva markadan sipariş verdim üçlü bez 10 gun oldu hala gelmedi.bakalım nasıl çıkacak.Duvar ve yer icin olanlarından almayı düşünüyorum birde koltuk halı icin olanlarından.Petra yi merak ediyorum, okuyorum netten memnun kalan da var kalmayanda.Sırf bunu almak icin üye olacagim ama önce siparişlerim gelsin memnuniyet durumuna göre markaya karar vereceğim tabi gelirse ürünlerim.
Bir de bim de satılanlar cok beğeniliyor adını not etmiştim bir yere ilk fırsatta bim e gidip almayı dusunuyorum.Gerçi marketlerde satılan mikrofiber bezler bence işe yaramıyor,hepsi birbirinin aynı ve hiç bir özelliği yok ama yine de bim de satılanı deneyeceğim çevremde kullanıp beğenen var.
Bunun dısında marka önerisi olan var mı?
en iyisi bence skoc brays yeşil rulo şeklende olan sıkma mekanizmalı yer silici ben çok memnunum inan sac kıl hiç bir şey bırakmıyor tavsiyemdir nacizane
bende kullanıyorum yengemiz den pakette 3 tane var mutfak ,cam,toz üçlü 20 milyon hele mutfak bezi detarjansız dolapları fırını bir seferde siliyorsun pırıl pırıl
araştırdım bu en uygunu geldi uzun zamandır kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?