- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Bende royal in 4 sene evvel aldığım yeşil renk cam ve lekeler icin beyaz mucize bez dediklerinden var.beyazdan memnunum cam,toz herseye kullanıyorum.cam bezini sevmedim şimdi silva markadan sipariş verdim üçlü bez 10 gun oldu hala gelmedi.bakalım nasıl çıkacak.Duvar ve yer icin olanlarından almayı düşünüyorum birde koltuk halı icin olanlarından.Petra yi merak ediyorum, okuyorum netten memnun kalan da var kalmayanda.Sırf bunu almak icin üye olacagim ama önce siparişlerim gelsin memnuniyet durumuna göre markaya karar vereceğim tabi gelirse ürünlerim.
Bir de bim de satılanlar cok beğeniliyor adını not etmiştim bir yere ilk fırsatta bim e gidip almayı dusunuyorum.Gerçi marketlerde satılan mikrofiber bezler bence işe yaramıyor,hepsi birbirinin aynı ve hiç bir özelliği yok ama yine de bim de satılanı deneyeceğim çevremde kullanıp beğenen var.
Bunun dısında marka önerisi olan var mı?
Silva bezimleri maalesef gelmedi 20 gün olacak nerdeyse, arayıp tekrar ne oldu diye sormayı düşünmüyorum,satışını yapan düşünmüyorsa kusura bakmasın ama piyasada bu kadar alternatif varken ben peşlerinden koşamam değil mi ama.
Bimden aradığım markayı bulamayınca mr.green marka ikili cam bezi ve ikili genel tem.bezi aldım.Fiyatları sanırım 2,5 ve 3,5 ytl idi,
Cam bezini her her camdan sonra sabunla yıkamak gerekiyor yada camın tozunu önceden başka bezle almak.temizlik esnasında sırf suyla musluk önünde yıkasan bile camda toz-hav kalıyor bunun yanında bez iyi sıkılırsa leke bırakmıyor.Diğer beze gelince fiyata göre performansı gayet iyi temizlik sırasında sadece akan suda yıkamak yetiyor.Masadaki parmak izlerini bile deterjana gerek kalmadan çıkardı.Ben memnun kaldım.
Şimdi güzel bir cam bezi ve yer silmek için kullanımı kolay ,su lekesi bırakmayan,iyi temizleyen mop-mikrofiber bez(elde yıkayıp iyi sıkmak gerektiğinden kararsız kalıyorum) arayışındayım.