mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

ayazcım benim yüksek olmasının sebebi vajinal yoldan aldığım ilaç o yüzden 89 gayet iyi bi sonuç kız ikiz gibi olcak bizimkiler aynı gün döllendiler çünkü.bak bide yok kan testi yaptırmıcamda yok idrar testi negatif çıktıda kııızıııım ben sana söyledimdi uyuyodu o saatte.yumoşların hesini öpüyorum allaha emanet olsunlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sana da tebrikler Peluş, darısı tüm isteyen ve uğraşanların başına :))
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin...

merhaba arkadaşlar ayşe hoş geldin aramıza.Naz teşekkür ederim bu arad Allah sabır versin canım .Allah onun ömrünü evlatlarına versin ayakta kaldım diye hiç endişelenme ben üç günün dışında hiç yatmadım.Bu arada test sonucumu aldım.

Yucemcim , cok tsk ederim cnm , dileklerin dua niyetine gecer insallah cok cok tsk ederim . Su an gece saat 1:20 ve dedemlerden eve gelir gelmez bilgisayariri acip pelus un ve senin sonuclarinizi gormek istedim cok cok sevindim, Allah ahayirlisi ile sonuna kadar saglikla erismenizi saglasin insallah , bak biz sana dedik dimi :) hadi guzel haberlerin devamini da alalim da bize moral osun dimi ....benim 4 gunum kaldi ya sabir :bbo:

Tekrar tebrikler, sevgiler ....

Eşşek Kafam Nazcim Senin Yazini Görmemişim çok özür Dilerim Allah Dedene Rahmet Geride Kalanlarada Sabir Eylesin Yüce Mevlam Inşallah Aldiğinin Yerine Yeni Minnacik Bir Hayat Gönderecek Size Bu Uğurlu Bir Link Ayaz Da Dahil Hepimiz Hamiş Olacağiz Allahin Izniyle

Rica ederim arkadasim , cok cok tsk ederim , Amin Amin sagolasin cnm insallah .....
Valla gece 1.30 nerdeyse eve yeni geldik ve hemen pc yi actim ki senin ve Yucem in sonuclarini goreyim diye , inanilmaz sevindim, cok sukur rabbime size bunu nasip etti.
Allahim sonuna kadar en iyi, saglikli sekilde gecmesini,bebislerinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah .Tebrik ederim cnm....darisi benim basima ve burdaki tum arkadaslarin insallah ...bende artik beklemekten bi garip oldum ...sana kac emb. konulmustu ?

çok teşekkür ederim nazcım allah en yakın zamanda sana da göstersin.bana 3 embriyo yerleştirmişlerdi zaten o kadarı döllenmiş.ama sonucuma göre galiba tek olsun allahım yeterki sağlıkla kucağıma almamı da nasip etsin.dün o kadar kötüydüm ki sabah kan testi yaptırdık eve gelirken de kahvaltılık bişeyler alalım dedik ama benim kalbim o kadar hızlı çarpıyordu ki koskocaman alışveriş merkezi dar geldi bana sebze reyonunun önünde başladım ağlamaya eşim de meyvalara o kadar dalmış ki kuş kafalı sanki ömründe ilk defa görüyor farketmedi bile beni ama gelen geçen şaşkınlık içinde bakıyor hatta kadının biri yanımdan geçerken çok arttı bu sene sebze meyvenin fiyatı artık kimse kolay kolay alamayacak dedi bende dayanamayıp gülmeye başladım valla bu seferde deli zannettiler beni.hani çok haksıza sayılmazlar nazcım bu işler çok zormuş insan normal kalamıyor bu yaşadıklarımız karşısında ve daha da bitmedi şimdiki korkumun adı acaba keseyi görebilecekmiyiz.çile anasını satayım hiç bitmiyoooooooor.

peluş senin ilk denemenmiydi.benimki ilk ama hiç umudum yok.belim ve göğüslerim çok ağrıyor

canım aramıza hoşgeldin.hayır benim ikinci denememdi ama ilki zaten çooook zordu çünkü sadece 1 tane embriyo yerleştirmişlerdi o da zaten orta kaliteydi.ağrılar için sakın üzülme çünkü bende de çok oldu hatta son günler kasıklarımda ki ağrılar gece uyandırıyordu hiç merak etme mucize insana hiç ümid etmediği zamanda geliyor.işallah en yakın zamanda seninde güzel haberini alır bir parti yaparız burdasüprizzzzznaniknanik:içelim:

Sevgili Peluş ve Yücem cok tebrik ederim.sizlere ve tüm hamile arkadaşlara sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik dönemi diliyorum. Bende 2.ci micro denememe baslamak için gün sayiyorum, sizleri takip ediyordum ve olumlu sonuçlar almanız için inanin dua ettim. Tedavime başlamadan önce bana da çok moral oldu!!!!

Güzel Allahım bütün anne olmak isteyenlerin sesini duysun ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler...

senin sorunun neydi.bizimki açıklanamayan infertilite.yani sorun yok ama varki olmuyor işte.canımın sıkıldığıda bu işte.sorun yoksa niye olmuyor deli olacamKötü Kazen

senin sorunun neydi.bizimki açıklanamayan infertilite.yani sorun yok ama varki olmuyor işte.canımın sıkıldığıda bu işte.sorun yoksa niye olmuyor deli olacamKötü Kazen

önce bize de nedensiz infertilite tanısı koydular ama sonra tüp bebek için yumurtaların kontrolü sırasında yumurtaların ilaca yeterli cevap vermediği görüldü ama sağalsun doktorum çook iyi bir prosörmüş sorunu hemen farketti ikincide protokolü değiştirip kısa protokolü uyguladı ilaçlarımı değiştirdi hergün kontrole çağırdı ve sonuçta 11 yumurtam oluştu 7 tanesi toplandı 3 taneside döllendi ve galiba 1 tanesi de tutundu Allahım inşallah kucağıma almayıda nasip eder.bu yüzden arkadaşım sakın canını sıkma iyi bir doktora denk gelirsen mutlaka başarılı olursun yeterki allah yazmış olsun.:nazar:

peluş ve yücem hayırlı olsun kızlar.Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. :dance:

canım benim çok teşekkür ederim allah da sana na işte böööle bebişler versin:emir_bebek::emir_bebek:

nazcım merhaba canım güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.Seninde çok az kalmış beklemek çok zor oluyor hele son gün sürekli çarpıntı hiç bir yere sığamıyorsun ama güzel sonuç alınca değiyor ve seninde öyle olacak hiç merak etme buradan kutlayacağız bizim gibi sakın sende idrar tahlili yapma.Çok başınızı ağrıttım dimi

Ayşecim sağol canım inşallah tez vakitte sende güzel haberi alacaksın canım.Hiç kafanı takma bizde sebepsiz infertiliteyiz,bu ikinci denememiz ilkinde doktor değil kasap gibi paragöz bi doktora denk gelmiştik.transferde kendi bile yoktu asistanlara yaptırdı iki embiryonun birini zaten yanlış yere bıraktı.zaten çokta kaliteli değillermiş resmen bile bile para almak için yaptılar ama bu seferki doktorum çok iyiydi ani negatif bile olsa gidip teşekkür edecektim kendisine.O yüzden doktoruna güveniyorsan kendine ve bebişlerinede güven canım ağrılar sızılar veya hiç bir belirtinin olmaması bi şeye işaret olmuyor sakin ol ve olumlu düşünmye bak.Birde formda bir yazı var ben onu okuyunca çok rahatladım anne olmak istiyormusunuz diye üç bölümden oluşuyor.

Biriciks sen de çıkacaksın demek bu yolculuğa merak etme ve sakin ol her şey senin için çok güzel gelişecek.Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah tez vakitte olumlu sonucunu alırsın

butterflys gülseren çok teşekkür ederim canlarm sizlerin durumunuzu bilmiyorum ama eger yoksa tez vakitte sizde yaşayın inşallah varsa allah bağışlasın buradan hepinizin vede kendimin duacısıyım

belim çatlayacak gibi ağrıyor bugün sanki heran oluverecekmiş gibi geliyor.yarın test günüm bana dua edin.

dualarımız seninle canım.biliyorum şimdi korkma desekde korkacaksı zaman hiç geçmeyecek biliyorum tutmadı bu diyeceksin kendi kendini yiyeceksin ama göreceksin bak güzel sonucu alınca sanki bunları hiç yaşamamış gibi olacaksın bize inan yahu bu ay uğurlu hepimiz göbekli göbekli hamiş olucaz.hadi bakalım yarın bekliyoruz halayları:teytey::teytey::teytey:

X