mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

kan testi için kan verdim sonuç öğleden sonra belli olacak ama biliyorsunuz idrar negatif.Ama umut bitmiyor bir türlü çıkmamış candan ümit kesilmez misali.Pelüş sende vereceksin bu gün kan ne yaptın verdin mi?

günaydın arkadaşlar. benim bir ay daha beklemem gerekiyor. geçen aydan bir yumurtam gelişmiş ama çatlamamış, kist olmuş. bu ay doğum kontrol hapı kullanacağım. kist yokolursa 20 Mayıs'ta tekrar tedaviye başlayacağız. Bu durumda transfer Hazirana kaldı. O kadar da hazırlamıştım kendimi, dün akşam şok oldum.. Ne yapalım kader kısmet.. offff offff

evet canım tahlil yatırmaya gitim sonuç 4 gibi dediler ama zerre umudum yok nedense sinirlerim çok bozuk artık dayanamıyorum neyse sonuç öğrenelim dünyanın sonu değil ya.ama niye bana sonuymuş gibi geliyor :bbo:

canım ya bu bekleyiş sinirlerimizi iyice laçka etti inşallah çok güzel birer süprizimiz olur.Dua edelim canım yapacak bi şey yok.

bana her an telefon çalıverecekmiş gibi geliyor ve yüreğim ağzımda.Ellerim titriyor.Saat üç gibi dediler ama daha erkende oluyor bazen dediler of offf hiç bu kadar çok of çekmemiştim

merhaba ben yeni üye oldum 7 yıllık evliyim 3 ay ilaç tedavisi oldum 3 kerede aşılama oldum ama tedavi sonuç vermedi.şimdi mikroenjeksiyon denedik sonuç pzt belli olacak.bende zor duruyorum testmi alsam acaba ama çıkmaz diyede çok korkuyorum

Merhaba Arkadaslar , dun giremedim dedemi kaybettik sabah erkenden tum gun orda idim ama bugun ozellikle pelus un test gunu oldugunu bildigimden (Yucem senin kini hatirlayamadimdi kusura bakma cnm) bi girip bakmak istedim...ltf her ikinizde moralinizi yuksek tutun Allah herseyin hayirlisini versin ....sakin ola idrar testlerine de takilmayin ltf o cok zayif bir veri ..... bugun sizden iyi haberler almayi umuyorum, dualarim sizinle ....
bende kac gundur ne kadar yattiysam dun o kadar acisi cikti hep ayaktaydim ve kosusturdum insallah bisey olmamistir artik kismetimizde ne varsa o diyecek bisey yok ...
Hadi moraller yukari , haberler guzel olsun bekliyoruz....sonuc ne olursa olsun hayirlisi o dur unutmayalim ltf ...

merhaba arkadaşlar ayşe hoş geldin aramıza.Naz teşekkür ederim bu arad Allah sabır versin canım .Allah onun ömrünü evlatlarına versin ayakta kaldım diye hiç endişelenme ben üç günün dışında hiç yatmadım.Bu arada test sonucumu aldım.

normal değerin 50 olduğunu benim değerimin 89 olduğunu bunuda başlangıç için olumlu olduğunu pazartesi günü tekrar tahlil yapılacağını oda olumlu olursa keseyi bi süre sonra keseyi gördükleri taktirde hamile olduğumu söyleyebileceklerini söylediler.

CİCİ KIZLAR BEN DE ŞİMDİ ANNEMLERE GELDİM BİZ DAYANAMADIK DAYANDIK HASTANENİN KAPISINA VERİN DEDİK BİZİM SONUCUMUZU ONLARDA VERDİLER SONUÇ 190 DR İYİ BİR SONUÇ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA HAFTAYA KESE GÖRMEYE GİDİCEZ İŞTE O ZAMAN EĞER SONUÇ OLUMLU OLURSA HAMİLEYİM DİYE YAZICAM BURADA.YÜCEMCİM BUGÜN ÇOK SEVİNÇLİYDİM AMA SENİN DE SONUCUNU GÖRÜNCE YEMİN EDERİMKİ SEVİNCİM İKİYE KATLANDI ALLAH BİZE KALP ATIŞLARINI DA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN.EVET KIZLAR ŞİMDİ SIRA SİZDE ARKA ARKAYA ÇEKELİM HALAYLARIMIZI:teytey::teytey::teytey::emir_bebek:

Eşşek Kafam Nazcim Senin Yazini Görmemişim çok özür Dilerim Allah Dedene Rahmet Geride Kalanlarada Sabir Eylesin Yüce Mevlam Inşallah Aldiğinin Yerine Yeni Minnacik Bir Hayat Gönderecek Size Bu Uğurlu Bir Link Ayaz Da Dahil Hepimiz Hamiş Olacağiz Allahin Izniyle

aaaaaaa yaşasın çok sevindim pelüş inşallah kucağımızada almayı nasip etsin.gerçi benim değerim biraz düşük ama yinede iyi olduğunu söylüyorlar ikiye katlasın kendini birde görelimde değer düşük olsun önemli değil hadi kızlar sizinde güzel haberlerinizi alacağız inşallah

aaaaaaa yaşasın çok sevindim pelüş inşallah kucağımızada almayı nasip etsin.gerçi benim değerim biraz düşük ama yinede iyi olduğunu söylüyorlar ikiye katlasın kendini birde görelimde değer düşük olsun önemli değil hadi kızlar sizinde güzel haberlerinizi alacağız inşallah

ayazcım benim yüksek olmasının sebebi vajinal yoldan aldığım ilaç o yüzden 89 gayet iyi bi sonuç kız ikiz gibi olcak bizimkiler aynı gün döllendiler çünkü.bak bide yok kan testi yaptırmıcamda yok idrar testi negatif çıktıda kııızıııım ben sana söyledimdi uyuyodu o saatte.yumoşların hesini öpüyorum allaha emanet olsunlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yücem ya yanlışlıkla ayaz yazmışım ama inşallah Allah yazdımıştır onunda alırız en kısa zamanda güzel sonuçlarını

normal değerin 50 olduğunu benim değerimin 89 olduğunu bunuda başlangıç için olumlu olduğunu pazartesi günü tekrar tahlil yapılacağını oda olumlu olursa keseyi bi süre sonra keseyi gördükleri taktirde hamile olduğumu söyleyebileceklerini söylediler.

Darısı başımıza :))) Tebrikler Yücem, olumlu düşünmeye devam...:emir_bebek:

X