mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

kaktüscüm merak etme eğilip kalkmakla birşey olmaz ama sakın yükseğe uzanma bu riskliymiş bide süpürge yapma karın kaslarını çok çalıştırıyor.haklısın hiçbirşey yapmadan da zaman geçmiyor sen 30 nisanda mı alacaksın sonucu inşallah pozitif çıkar şimdi 1 mayısı da tatil yapma ihtimali vardır karı koca bi güzel kutlarsınız :teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey:çok iyimiş ya gerçekten de çok güldüm kocama söyledim ama o hiç gülmedi azcık tırstı anlayacağın yaaa işte böyle bütün acıyı biz çekiyoruz biraz da onlar düşünsünsünler bu gece yanımda yatarmı bilmiyorum artık valla şu stresli günlerde gülmeye o kadar ihtiyacımız var ki keşke diyorum bu gece uyusam da haftaya cumartesi uyansam ha bu arada sende de oldumu bilmiyorum ama benim huyum suyum da değişti daha önce hiç batıl inancım yoktu ama artık ne uğurlu ne uğursuz diye düşünüyorum bütün gün geçen sefer testimi c.tesi yaptırmıştım şimdi yine c.tesiye denk geldi diye acaba 1 gün öce mi yaptırsam acaba diye düşünüyorum çok saçma demitatlicadiarzu

Tekrar merhaba cnm , bugun nasilsin ? evet hakkaten insanin huyu suyu degisiyor bende biraz gergin bi tip oldum malesef ..... ama hakkaten bende boyle seylere takiliyorum bu aralar yerimseniben
Ayaz i merak ettim epey , iyidir insallah onun ilk denemesiydi sanirim ...hakkinda hayirlisi

merhaba nazcım valla bende bi değişiklik yok sadece yatmaya o kadar alışmışım ki birazcık ayakta dursam hemen yoruluyorum ama doktorum söylemişti sakın bütün gün yatma eklem ağrıların olur demişti ama ben dinlemedim neyse sen nasılsın keşke bütün kk aynı yerde otursaydık gündüzleri biraz dolaşırdık en azından ama belki de bebişleri gezdirirken karşılaşacağız ve birbirimizi tanımıycaz hayat ne tuhaf nasıl birleştirdi hepimizi aynı şeyin etrafında hepimiz hemen hemen aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz hem de dünyanın dört bir tarafında.her ne kadar başka şehirlerden belki başka milletlerden belki de başka dinlerden olsa acıyı aynı yerde hissediyoruz anne kalbimizde.Allahımdan dilerim ki dünya üzerinde hiç kimsenin kucağı boş kalmasın.aaaaa ne duygusal ve çalçene oldum ya aaaaaaaatatlicadiarzutatlicadiarzu

ayazcım çok üzgünüm canım ama galiba bu senin ilk denemendi sen hiç merak etme bütün doktorlar ikinciye daha fazla şans tanıyorlar herşey yoluna girecek allah sana ve eşine sağlıklı ömür versin bihakine kesin olur a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kaktüscüm merak etme eğilip kalkmakla birşey olmaz ama sakın yükseğe uzanma bu riskliymiş bide süpürge yapma karın kaslarını çok çalıştırıyor.haklısın hiçbirşey yapmadan da zaman geçmiyor sen 30 nisanda mı alacaksın sonucu inşallah pozitif çıkar şimdi 1 mayısı da tatil yapma ihtimali vardır karı koca bi güzel kutlarsınız :teytey::teytey::teytey:

canım yaaa sağolasın için ferahladı biraz....benim normalde 12. günüm 29 nisan ama dr.um 15. gün test yapmamı istedi...dayanabilirsem tabiii...

inşallah sizin iyi haberlerinizi alırız
doktorumu aradım o da çok şaşırdı embriyolar çok iyiydi dedi
2-3 gün progestana devam et yinede bakalım dedi
olmazsa dondurulmuş embriyolarla yola devam edicez

inşallah sizin iyi haberlerinizi alırız
doktorumu aradım o da çok şaşırdı embriyolar çok iyiydi dedi
2-3 gün progestana devam et yinede bakalım dedi
olmazsa dondurulmuş embriyolarla yola devam edicez

test sonucun kaç çıkmışki ayazcım...umudunu kaybetme dondurulmuşlarındada şansın bi o kadar yüksek...mucizen sana belki ölee gelicek...

Ayaz cim sakin uzulme hakkinda hayirlisi neyse o olsu dedik hep, demek ki kismet boyleymis , sen ve esin uzerinize duseni yaptiniz gerisi Allah tan ....bu daha ilk denemen , ikinci de vucudun daha hazir olacak , sen daha hazir olacaksin ...moralini sakin bozma ..guclu ol, mutlu ol, olumlu dusun ltf

dün sonucu aldıktan sonra sahile gittik eşimle
orda çok ağladım
eşim ben çocuksuz yaşamaya alışabilirim ama sensiz yaşayamam dedi
ona babalık duygusunu tattıramadığım için çok üzgünüm

Merhaba Ayaz ,
seni dunden beri cok mera ettik gercekten....sakin sakin uzulme ....bu daha ilkti ...hepimiz yasadik ayni seyleri...demek ki hayirlisi boyleymis...rabbim ne derse o oluyor hersey yolunda bile olsa....vucudun ve sen daha tecrubelisiniz simdi ikinci denemen daha kolay olacak ve insallah tutacak...ltf uzulme ve olumlu dusun ..a.s.a.s.a.s.

desteğiniz ve iyi dileklerini için hepinize çook tşk ederim
kaktüsçüm değerim 0,94 çıktı
ama doktorum neden böyle bişey söyledi bilmiyorum
hala ümit var diye mi düşünüyo bilmiyorum
ben pek ümitli değilim

dün sonucu aldıktan sonra sahile gittik eşimle
orda çok ağladım
eşim ben çocuksuz yaşamaya alışabilirim ama sensiz yaşayamam dedi
ona babalık duygusunu tattıramadığım için çok üzgünüm

ne hissettiğini o kadar yürekten biliyoruz ki ben eşime ilk denememden sonra boşanalım bile dedim onun baba olamaması beni öldürüyordu o da biz böylemi söz verdik dedi iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta demedik mi dedi ne kadar çabuk vazgeçebiliyorsun benden.öyle tabi ama seni de çok iyi anlıyorum hepimiz anlıyoruz.allah sabırlar versin ama öyle yıkılmak da yok sonuçta daha ölmedik herhalde biraz dinlen ondan sonra herşey daha güzel olacak meraketmea.s.

Merhaba Ayaz ,
seni dunden beri cok mera ettik gercekten....sakin sakin uzulme ....bu daha ilkti ...hepimiz yasadik ayni seyleri...demek ki hayirlisi boyleymis...rabbim ne derse o oluyor hersey yolunda bile olsa....vucudun ve sen daha tecrubelisiniz simdi ikinci denemen daha kolay olacak ve insallah tutacak...ltf uzulme ve olumlu dusun ..a.s.a.s.a.s.

ilginiz için tşk ler bizi bizden başka kimse anlayamaz zaten biliyorum
şimdi en yakın kimin test günü arkadaşlar

ne hissettiğini o kadar yürekten biliyoruz ki ben eşime ilk denememden sonra boşanalım bile dedim onun baba olamaması beni öldürüyordu o da biz böylemi söz verdik dedi iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta demedik mi dedi ne kadar çabuk vazgeçebiliyorsun benden.öyle tabi ama seni de çok iyi anlıyorum hepimiz anlıyoruz.allah sabırlar versin ama öyle yıkılmak da yok sonuçta daha ölmedik herhalde biraz dinlen ondan sonra herşey daha güzel olacak meraketmea.s.

evet canım aynen ben de senin gibi boşanma teklifinde bulundum
sanki sorun bendeymiş gibi geliyor sağlıklı embriyolar oluşuyor
ama bende mi tutunamıyor diye kendimi suçlu hissediyorum

kızlar 2. deneme için beklemek gerekiyomu yoksa hemen yaptırabiliyomusunuz
ben doktoruma soramadım 2-3 gün bekle dediği için

desteğiniz ve iyi dileklerini için hepinize çook tşk ederim
kaktüsçüm değerim 0,94 çıktı
ama doktorum neden böyle bişey söyledi bilmiyorum
hala ümit var diye mi düşünüyo bilmiyorum
ben pek ümitli değilim

Ayaz cim degere bi kac gun sonra benim de tekrar baktilar , hem emein olmak istiyorlar cunku degerin 0 degil bi oynama var o yuzden hani ya bi kac gun sonra bu deger ukselecek mi diye takip ediyorlar , bi de bana dis gebelik ihtimalini bertaraf etmek icin demisler idi ...sen umitlenme yine bisey olursa supriz olsun cnm....
Ayrica Esinin dedikleri cok guzel , bu cok guzel bi kismet herkes her nimete sahip olamiyor malesef bak ne duyarli bi esin var ...once sen lazimsin .... bizde sorun esimde ben o uzulmesin diye cocuk istiyorum bile diyemiyor belli edemiyorum, onun yaninda cocuk sevemiyorum, sonucum negatif ciktiginda esimin yaninda aglamadim bile , vardir Allah in bi bildigi cok guzel gonullu bi esim var ....cocuk olursa o da luksumuz olur artik olmazsa da olmaz ne yapalim dimi :1hug:

kızlar 2. deneme için beklemek gerekiyomu yoksa hemen yaptırabiliyomusunuz
ben doktoruma soramadım 2-3 gün bekle dediği için

benim dr 1 ay ara yeter 2. ayda deneriz demisti ama genelde 3 ay ara iyi diye duyuyorum, sanirim biraz senin durumuna bagli , sen fiziken ve ruhan hazirsan 1 ay sonra yapiyorlar

X