mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

ah ne kadar iyi anlıyorum seni yüreğin daralıyordur şimdi ama ne kadar uzun gelirse gelsin geçecek merak etme.şimdi sen istersen şimdi hastanede olanları allah korusun kötü hastalıklarla mücadele edenleri düşün ben öyle yapmıştım yine de şürettim tanrıma.allah çaresiz dert vermesin.biz bunları atlatıcaz aslan gibi anneler olucaz biz

Gunaydin arkadaslar bisey danisacagim size , benim bugun 13. gunum dr nedense 15. gunde test istedi benden ama ben kafayi yemek uzereyim....diyorum ki bugun gidip bi test yaptirsam mi ne dersiniz ?

Ayşecim Merak Etme Canim Böyle şeyler Hissetmen çok Doğal Canim Bende öyle Oldum Hatta Sonucu Alinca Iki Defa Ağladim.bu Gün Sabah Ikinci Testim Için Yine Kan Verdim Sonucu öğleden Sonra Alacağim.sende Hiç Merak Etme Olumlu çikacak

Gunaydin arkadaslar bisey danisacagim size , benim bugun 13. gunum dr nedense 15. gunde test istedi benden ama ben kafayi yemek uzereyim....diyorum ki bugun gidip bi test yaptirsam mi ne dersiniz ?

nazcım bence yaptır çünkü hertürlü sonuç bu bekleme işkencesinden iyidir.hadi arkadaşım dualarımız seninlea.s.

inşallah olumlu çıkar.birde bişey sorucam çıkan sonuçta hamile olup olunmadığı yazıyormu yoksa sadece değer mi yazıyor nerden bilicez olup olmadığını.

ayşecim söylerler zaten ordan ama bana 50 normal değer üstü çıkarsa olumlu düşünün demişlerdi.Ama allahın izniyle olumlu olur merak etme kaçta alacaksın sonucu

ben devlet hastanesinde yaptırdım.doktoruma gitmedim.sonucu bize fakslarsınız demişlerdi.benim sonucum 2de çıkacak.

inşallah canım benim nedense hiç umudum yok kafam bugün deli gibi.seninki kaçta çıkacak.

deli gibi olman çok normal canım umutsuzluğuda yaşıyorsun ben ikide bi kiriz geçirir gibi oluyordum ve sonucu alana kadar kalp atışlarım hiç normala dönmedi sabret güzel haberler alacaksın.

kızlar ben ikinci kan sonucumu aldım artış olmuş gelişmenin olumlu olduğunu söylediler ama
ikiye katlamamış sordum o önemli değil artışın olması önemli dediler.Ama neden böyle düşük 112 çıktı.Acaba bana progesteron kullanmadılar en son altı gün önce vurunmuştum bide yarın vurunucam ondanmı böyle düşük çıkıyor ne dersiniz

13 mayısa gün verdiler keseyi görmek için bi on beş gün daha bekleyeceğim anlayacağınız kimbilir bu arada kaç test daha yaparım ben

CANI ARKADAŞIM SEN KAFANA TAKMA EĞER DOKTORUN SORUN YOK DEDİYSE DOĞRUDUR NİYE YALAN SÖYLESİN Kİ SANA BEN HATIRLIYORUM BURDA BİRKAÇ ARKADAŞINDA BÖYLE OLMUŞTU.BELKİ DAHA ÇOK YENİ OLDUĞU İÇİNDİR AMA SEN YİNE DE PROFESYONEL BİRİLERİNE DANIŞ EN İYİ ONLAR RAHATLATIR SENİ.HADİ BAKALIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN HAMİŞLİĞİN:teytey::teytey:

kızlar sonucumu aldım 23,15 çıktı canım çok sıkıldı hemen doktoru aradım hemşirelerle konuştum gözün aydın dediler.sonuç iyimi dedim evet çokiyi dediler.allahım bi türlü inanamıyorum.sizce nasıl

sağol canım şimdi hemşiremi aradım olumlu dedi ama keseyi görmeden de sizi umutlandırmıyoruz dedi yani onlar keseyi görünceye kadar hamilesiniz demiyorlarmış anne adayı gözüyle bakıyoruz dediler. senin ne durumda sen ne aşamadasın.amma nazlılar bu bebişler

canım hayırlı uğurlu olsun ikinci testinde önemli bak gördünmü canım gözün aydın darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına aminnn allahım

AYŞECİM SEN DOKTORUN NE DİYORSA ONU YAP BİLİYORSUN ASLINDA BÜTÜN DOĞRULARI ONLAR BİLİYORUM HAMİŞLİĞİNİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM CANIM.

NAZCIM YA BU STRESLE BEN NASIL SAĞLIKLI KALICAM BİLMİYORUM.BENDE KESEYE TAKMIŞ DURUMDAYIM ŞİMDİ AMA NE DİYORDUK ALLAH DİLEKLERİMİZİ DE SABRIMIZI DA VERECEK BUNA İNANIYORUZ.BİZ HAMİŞİZ CANIM SADECE ORDA KALMALARI İÇİN DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR.VALLA BEN SONUCU BEKLERKEN BU KADAR YATMAMIŞTIM ALLAH NASİP EDERDE KESEYİ VE KALP ATIŞLARINI DUYANA KADAR DA KALKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.EĞER İMKANIN VARSA SEN DE SAKIN ELİNİ BİR İŞE DEĞDİRME ŞİMDİ BABALARIN ZAMANI BİRAZDA ONLARI GÖRELİM:içelim::içelim:

BAK KAFYI GÖRÜYORMUSUN BU SEFERDE NAZ YAZDIM DELİYİM BEN DELİYİM DELİYİMlülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…