mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

ha bide bel ağrısı içi hiç korkma benim testten öncekigün belim o kadar kötü ağrıdı ki kesin regly oluyorum diye 1 saat ağladım.bu tür ağrılar olabiliyor yani canım

aynen benimde senin gibi belim çok ağrıyor.sık sık tualete gidiyorum ama bişey yok bide göğsüm hem şiş hemde ağrıyor öfffff yarın olmak bilmiyor ya

curly sen hamilesin galiba sendede böyle belirtiler olmuşmuydu birde embriyo dondurmaya ayrı para verdinmi merak ettim

yucellll ve pelişcummmmmmmmmmm inanmıyorum sizlere hamişsiniz demek........ayyyy süper bişey yaaaa....rabbim sağlıcakla gelmelerini nasip etsin inşallah...hamiş hamiş biz bekleyenlerede dua edin tamammıı?

kaktüscüm çok teşekkürler canım Allahım tez vakitte sanada nasip etsin canım.Aminnnnnnnn amin inşallah çok kısa zamanda göreceğiz haberini burdan amin amin

ayşecim hiç merak etme zaman zaman böyle ağrılar oluyor bu olmadığı anlamına gelmez banada öyle geliyorki yarın sende güzel haberi vereceksin

ya peluş yücem bu ne kadar güzel bi haber allah tamamına erdirir inş darısı başıma.bende kaç gündür giremedi ama sizi çok merak ettim kayınvalidemdeydik şimdigeldim ve hemen girdim ne kadar güzel allah bütün evlat hasreti çekenlere yaşatır inş mutluluğunuzu yücem sende idrar testi yaparak boşuboşuna üzdün kendini bak hamişsiniz işte allahtan ümit kesilmez

cevabınızı bekliyorum kimsecikler yok ben çıkıyorum malum aramızda hamişler var dinlenmeleri lazım ki bebişler büyüsün

ayazcım bursa tüp bebek merkezinde armağan bey doktorum canım.Birazdan gidip yine kan vereceğim inşallah değer kendini katlamıştır.Ayazcım senin kaçıncı denemendi canım ve sorunun neydi.Moralli ol inşallah bu sefer olacak canım senin için dua edeceğiz hiç merak etme.

ayazcım canım benim bende beşiktaş jinemed hastanesinde yaptırdım.ve ben ocak ayında tüp bebek sigortası yaptırmıştım 2 deneme hakkım vardı.üstelik hamilelik kontrolleri ve doğumda paketin içinde.bu arada doktorumda tekzen çamlıbel.sen hiç merak etme 2.de tamamdır bu iş bak nerdeyse hepimiz ikincide daha güzel sonuçlar aldık. bu arada yüceeeeeem hadi ne zaman test sonucu burda teyzeleri dua ediyor herhaldesırnaşık şey

günaydın kızlar bende şimdi kan verdim geldim çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.ya hamile değilsem.bilmiyorum niye hiç olumlu düşünemiyorum.bana dua edin.

dualarımız seninle hadi bakalım halaya hazırız biz güzel şeyler olacak merak etme

peluşcum sen öyle diyince biraz umutlanıyorum.bugün nedense içimden hep ağlamak geliyor.sabaha kadar nekadar dua ettim kan verirken bile ettim.ama kısmet işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…