mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

bence değer biraz düşük gibi.tam emin olmak için doktora biran önce fakslamam lazım.tekrar seni arayacaz dediler ama daha aramadılar.

hayırlısı ayşecim olumlu düşün canım ararlar merak etme benim gibi kuruntu yapma herşeyi.

pelüşcüm evet ya bu takıntılar hiç bitmeceyecek her halde anne olmak böyle bi şey mi acaba

doktordan aradılar yine gözün aydın dediler.ilaçlarıma devam edeceğimi,çarşamba günü tekrar tahlil yaptıracağımı söylediler.bebeğin gelişip gelişmediği 2. tahlilde belli oluyormuş.

bak gördünmü hayırlı olsun canım.

kızlar ben sabah demiştimya yükseliş değeri bana düşük geldi diye hemşireme sormuştum sonradan doktorla görüşmüş doktorda doğru düşük demiş.Çarşamba günü bir daha tahlil alalım demiş.o zamanda yükselmesi gerekiyor ama bu son gelişmeler beni çok tedirgin etti.kötü oldum ya

inşallah ikimizinkide yükselir canım.hayırlısı olsun ne diyeyim.allahım inşallah bizim yüzümüzede bakarda anne oluruz.

daha hiç bugünkü kadar heyecanlanmamıştım.anneme sende gel kalbim duracak gibi oluyor dedim.annemide götürdüm.çarşamba günü o anı gene yaşayacağım.ama ozaman bugünkü kadar heyecanlanmam heralde.

ayazcım bursa tüp bebek merkezinde armağan bey doktorum canım.Birazdan gidip yine kan vereceğim inşallah değer kendini katlamıştır.Ayazcım senin kaçıncı denemendi canım ve sorunun neydi.Moralli ol inşallah bu sefer olacak canım senin için dua edeceğiz hiç merak etme.

canım benim sebepsiz infertilite daha önce 2 kere hamile kaldım fakat düştü

arkadaşlar kan sonucunda çıkan referans aralığı ne oluyor onun sonuçla bir ilgisi varmı

ayşeciğim seni o kadar iyi anlıyorum ki ama bu gün abakıyorum ki kafayı çizmenin bi manası yok bize ve taşıdığımız cana bi faydası yok tam tersi zararı var şimdi her ikimizde sakin olalım olurmu canım yarın nasıl olsa ne olacaksa ortaya çıkacak bu arada kendimizi başka şeylerle oyalıyalım da artık allahın işine karışmaktan ziyade ona sukunetimizle yardımcı olalım olurmu canım ben artık kendimi kahretmeye pes ettim

haklısın ama hiç aklımdan çıkmıyor ki.doktor gözün aydın dedi ama benim kafamdaki benim sonucum niye bukadar düşük onu merak ediyorum.herkesinki 100-200 ken benimki niye az.offfff offffffffff kafayı yiyecem .

pelüşcüm sen nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor her şey yolunda değilmi belirtilerin başladımı neler hissediyorsun

Merhaba Arkadaslar , nihayet bugun birazcik evdeyim mesajlarinizi okudum Aysecim senin icin de cok sevindim,Allah tamamina erdirsin ...Peluscum bence keselerin gayet iyi bir sekilde gorunecek hersey olumlu olacak ....... Yucem , benimkisi de tup bebek denmesi ama 15 gun sonrasi icin verdiler test gununu bilemiyorum neden .....dun evden ciktim hickimseye soylemeden gidip test yaptirayim diye hatta laboratuari bile aradim vs.... ama sokaga ciktim bi saga bi sola yurudum cesaret edemedim ya kotu bisey duyarsam diye atladim bi taksiye dogru dedeme gittim ....gelen giden kalabalik, servis derken 1 gun daha gecti ama bugun yine basladi daralmalarim yarina kadar beklesem mi gidip yaptirsam mi olcem meraktan .......ne olur dua edin arkadaslar , sizlerin duasi guc veriyor bana :)

nazcım allahın izniyle olumlu çıkacak sonucun hiç merak etme sen.kaçıncı gün oldu şimdi test günün ne zaman

nazcım bence yaptırma hiçbişey aceleye gelmiyor.sen acele ettikçe bütün terslikler seni bulur.onun için gününü bekle ve sakin olmaya çalış.bende senin gibiydim halada öyleyim aslında.

X