Mikrodalga fırın tavsiyesi istiyorum.

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
333
İyi sabahlar hanımlar 🥰 ben pişirme özelliği de olan uygun fiyatlı bir mikrodalga fırın tavsiyesi istiyorum sizden bu aralar fena takmış durumdayız eşimle 🤷🏻‍♀️

Mikrodalga kullananlar artıları eksileri nedir hangi markadan memnunsunuz kaç paraya aldınız yazarsanız aşırı sevinirim 🥰

Mikrodalganın en büyük artı özelliği hızlı pişirmesi. Eksi özelliği de üzerini kızartmaması olabilir.
Şu an piyasa çok değişken. Doların etkisi bir yana uçuş yasakları ve çalışmayan fabrikalarda eklenince fiyatlar çok yükseldi. Satış yapılan sitelerden bakıp karar vermek sizin için daha iyi olur. Orada her ürün için ayrı yorumda yapılmış oluyor zaten.

Mikrodalganın en büyük artı özelliği hızlı pişirmesi. Eksi özelliği de üzerini kızartmaması olabilir.
Şu an piyasa çok değişken. Doların etkisi bir yana uçuş yasakları ve çalışmayan fabrikalarda eklenince fiyatlar çok yükseldi. Satış yapılan sitelerden bakıp karar vermek sizin için daha iyi olur. Orada her ürün için ayrı yorumda yapılmış oluyor zaten.
Baktım bir iki marka da buldum ama pişirme özelliği var mı diye yazmıyor ben hiç kullanmadım eşim aklıma soktu bu fikri ondan nelere bakmam gerektiğini bilemiyorum tam tre....dan baktım awox diye bir marka herkes çok memnun ama pişirme özelliği olup olmadığı yazmıyor 🤷🏻‍♀️

Her mikrodalga pişirir. Bazısında ızgara özelliği oluyor, bazısında çabuk buz çözme özelliği onlar ekstralar

Biz de frankenin var modeli tam bilmiyorum ama baya aşk yasiyoruz. Pizza özelliği var pizza makarna börek falan inanılmaz iyi fırından çıkmış gibi cikiyor.

Back
X