• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mikrodalga alacağım, tavsiye lütfen hanımlaaarrr...

cansed

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
212
3
643
48
kayınvalidemde beko gördüğüm için ilk mikrodalgamı bekodan aldım. ancak önce kayınvalideminki, sonra da benimki bozuldu. beko çamaşır makinemi daha yeni değiştirdim, beko mikserimin motoru yandı. arkadaşın beko fırını pas attı. bir daha mı o markadan almak, asla !!! siz tatlı kk bayanlarının tavsiyelerine çooook ihtiyacım var. cevaplara şimdiden teşekkürler...

bence sen elektronik eşya kullanma güzel kardeşim çamaşırların için önce kendine bir leğen al hamur işlerini çatalla çırp kuzine sobalar var çok amaçlı hem ısınırsınız ( kombinizin de uzun ömrü yok bu gidişle ) kayınvalidenede tavsiye ediyorum :P

bence sen elektronik eşya kullanma güzel kardeşim çamaşırların için önce kendine bir leğen al hamur işlerini çatalla çırp kuzine sobalar var çok amaçlı hem ısınırsınız ( kombinizin de uzun ömrü yok bu gidişle ) kayınvalidenede tavsiye ediyorum :P

ben buraya mikrodalga fırın tavsiyesi için yazdım. kendinize alay edecek başka birini bulun, çok seviyesiz bir cevaptı...

mikrodalgayı ne amaçla istediğin önemli bence pişirme yada sadece ısıtma amaçlı olabilir,ben yaklaşık iki yıldır arçeliğin en basit modelini kullanıyorum yani çok fonksiyonu falan yok çok da memnunum.Önceleri sadece ısıtma amaçlı kullanıyordum son bir kaç aydır da kek ,balık falan pişirdim gayet güzel oldu hem de birkaç dakikada sonuç süperdi.tavsiye ederim yarın da bir arkadaşıma hediye alacağım 100 lira ...yardımcı olduysam ne mutlu bana..

mikrodalgayı ne amaçla istediğin önemli bence pişirme yada sadece ısıtma amaçlı olabilir,ben yaklaşık iki yıldır arçeliğin en basit modelini kullanıyorum yani çok fonksiyonu falan yok çok da memnunum.Önceleri sadece ısıtma amaçlı kullanıyordum son bir kaç aydır da kek ,balık falan pişirdim gayet güzel oldu hem de birkaç dakikada sonuç süperdi.tavsiye ederim yarın da bir arkadaşıma hediye alacağım 100 lira ...yardımcı olduysam ne mutlu bana..

bnce alma radyasyon yaygığı faydadan çok zararının olduğu bazı net sitelernde anlatlıo istersen arastr tabi yine sen bilirsin

Back
X