- 17 Mart 2009
- 4.644
- 5
cok uzel kokuyo ,izliyorum su an ama bıraz daha kabarırırsa ,borcamdan taşacak
taşmasın dıye mıkrodalganın kapagını actım kekımde söndü kaydirigubbakcemile3
nasıl oldu cnm merak ettım sonucunuopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok uzel kokuyo ,izliyorum su an ama bıraz daha kabarırırsa ,borcamdan taşacak
taşmasın dıye mıkrodalganın kapagını actım kekımde söndü kaydirigubbakcemile3
cok güzel oldu ama ben bırazda tarcın ekledım ..
bayılırım tarcın ıle cıkolata&kakao uyumuna..
bırazcık sekerli olmustu ama ben fazla koymus olabılırım ..
zaten sadece bır dılım kaldı ,eşimle yedık bıtırdık ..o bir dilimde bugun mutlaka biter.kaydirigubbakcemile3
tesekkurler opuyorumnanaktan
hemen şimdi mutfağa denemeye gidiyorum. bu tarifte beni cezbeden şey yağ miktarının çok az olması ve yumurta olmaması. sonucu sizinle paylaşıcam kızlar...
yaptım kızlar iki dilim yedim bile. resim koyamıyorum ama çok güzel oldu teşekkürler panter. sık sık yaparım artık. gerçi yok sık sık yapmasam daha iyi olacak sonra gelsin kilolar..benneyaptımki
yenıden mutfaga gırıyorum bu kekı yapmak ıcın .
bakalım bu sefer nasıl olacak :)
yaptım :) bu sefer hındıstan cevızı de koydum cok guzel oldu :))
yanında da neskafe ohh mis :)
pantercim eline sağlık,çok güzel görünüyor.kullandığın borcamın çapını öğrenebilr iyim canım.daha önce 1 kez mikroda kek denedim,kabara kabara taştı,içi taş gibi oldu dışı nerdeyse çiğ gibiydi.bende bir daha denemedim ama böyle mikroda brovni çok okuyorum ve duyuyorum.denenmiş bir tarifi denemek istiyorum
malzemeyı azaltıp mıkroya gıren bı kaptada yapabılırsın cnmkalıbın tahmin ettiğim kalıplardan sanırım,bunun mavisi vardı ben de kırıldı,neyse bulucam bi çaresini,deneyince sonucu yazarım,teşekkürler a.s.
Elinize sağlık.
gürüntü süper eminim tadıda öyledir