Kekler - Pastalar mikroda şipşak browni(resimli)

cok uzel kokuyo ,izliyorum su an ama bıraz daha kabarırırsa ,borcamdan taşacak

taşmasın dıye mıkrodalganın kapagını actım kekımde söndü kaydirigubbakcemile3

nasıl oldu cnm merak ettım sonucunuopuyorumnanaktan

cok güzel oldu ama ben bırazda tarcın ekledım ..

bayılırım tarcın ıle cıkolata&kakao uyumuna..

bırazcık sekerli olmustu ama ben fazla koymus olabılırım ..

zaten sadece bır dılım kaldı ,eşimle yedık bıtırdık ..o bir dilimde bugun mutlaka biter.kaydirigubbakcemile3

tesekkurler opuyorumnanaktan

cok güzel oldu ama ben bırazda tarcın ekledım ..

bayılırım tarcın ıle cıkolata&kakao uyumuna..

bırazcık sekerli olmustu ama ben fazla koymus olabılırım ..

zaten sadece bır dılım kaldı ,eşimle yedık bıtırdık ..o bir dilimde bugun mutlaka biter.kaydirigubbakcemile3

tesekkurler opuyorumnanaktan

oooooo cok sewındım begenmene canım afıyet bal seker olsuncokacimcoookyerimseniben

hemen şimdi mutfağa denemeye gidiyorum. bu tarifte beni cezbeden şey yağ miktarının çok az olması ve yumurta olmaması. sonucu sizinle paylaşıcam kızlar...

yaptım kızlar iki dilim yedim bile. resim koyamıyorum ama çok güzel oldu teşekkürler panter. sık sık yaparım artık. gerçi yok sık sık yapmasam daha iyi olacak sonra gelsin kilolar..benneyaptımki

hemen şimdi mutfağa denemeye gidiyorum. bu tarifte beni cezbeden şey yağ miktarının çok az olması ve yumurta olmaması. sonucu sizinle paylaşıcam kızlar...

yaptım kızlar iki dilim yedim bile. resim koyamıyorum ama çok güzel oldu teşekkürler panter. sık sık yaparım artık. gerçi yok sık sık yapmasam daha iyi olacak sonra gelsin kilolar..benneyaptımki

ben yetısemeden yapmıssın cnm
afıyet bal seker olsun ne kadar pratık bı o kaddarda lezzetlı degılmıcokacimcoook
begenmene sewındım cnm.... bole yorum alınca ck sewınıyorum:sm_cool:

yenıden mutfaga gırıyorum bu kekı yapmak ıcın .

bakalım bu sefer nasıl olacak :)

yaptım :) bu sefer hındıstan cevızı de koydum cok guzel oldu :))

yanında da neskafe ohh mis :)

pantercim eline sağlık,çok güzel görünüyor.kullandığın borcamın çapını öğrenebilr iyim canım.daha önce 1 kez mikroda kek denedim,kabara kabara taştı,içi taş gibi oldu dışı nerdeyse çiğ gibiydi.bende bir daha denemedim ama böyle mikroda brovni çok okuyorum ve duyuyorum.denenmiş bir tarifi denemek istiyorum

pantercim eline sağlık,çok güzel görünüyor.kullandığın borcamın çapını öğrenebilr iyim canım.daha önce 1 kez mikroda kek denedim,kabara kabara taştı,içi taş gibi oldu dışı nerdeyse çiğ gibiydi.bende bir daha denemedim ama böyle mikroda brovni çok okuyorum ve duyuyorum.denenmiş bir tarifi denemek istiyorum

tsk ederım bebegım
59044b2.jpg
alıntıdır capını tam bılmıyorum kalıp bu tatlım
bunun kıwamı we lezzetı guzel oluyo ben sossuz denemedım...
sossuz kuru olabılır belkı cnm oleee aman aman cok kabarmıyo brownı ama tekrar soyluyorum ckkkk lezız oluyoocokacimcoook

kalıbın tahmin ettiğim kalıplardan sanırım,bunun mavisi vardı ben de kırıldı,neyse bulucam bi çaresini,deneyince sonucu yazarım,teşekkürler a.s.

kalıbın tahmin ettiğim kalıplardan sanırım,bunun mavisi vardı ben de kırıldı,neyse bulucam bi çaresini,deneyince sonucu yazarım,teşekkürler a.s.
malzemeyı azaltıp mıkroya gıren bı kaptada yapabılırsın cnm
bazen canım ck ıstedıgınde 3te 1 malzeme ıle hemencikin yapıyorum ben:)

Elinize sağlık.
gürüntü süper eminim tadıda öyledir

tsk cnm
ewt tadı muthısss:)))

eline saglık şekerim
ama ben böyle kaşık kaşık sayamam:))bendekinde bardakla ölçüler hatırlatta vereyim bi ara:)

başka yumurtalı tarifler denedikten sonra biraz öncede senin tarifi denedim pantercim.hem de iki türlü :KK66: yani minik kağıt kalıplara da koydum fakat onları tutturamadım,oldu mu sana taş gibi,at kafana kafan yarılsın hesabı :roflol: ne sos ne bişey kar etmedi :kedi::KK1:

yarısını normal borcamda yaptım,üzerinede sosunu döktüm daha tadına bakmadım ama tahminimce enfes bir şey oldu.tekrar teşekkürler tarif için opuyorumnanaktan

X