Merhabalar hanimlar oncelikler Allah evlat isteyen herkese nasip eylesin.
3 gun sonra 2. Tup bebek tedavime basliyorum esimde sperm sayisi az morfoloji bozuk ve dna hasari var sperm secme yontemlerinden mikrochip , imsi, pics, macs yontsmleri ile basariya ulasan var mi veya yaptiracak olan... Umut ariyorum herkes gibi ☺☺☺
Merhaba canim benim opu oldu maalesef transferim 2 ay ertelendi cok falza yumurtam toplandi ve e2 de yuksek ciktigi icin rahim dinlenmis transfer yapilacak. Mikrochip yontemk ile spermler yumurtaya dollendirildi insallah 5. Gune gider diye bekliyorum bugun embriyolarimin 2. GunuyduHayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider. Kaliteli sperm seçmek için hangi yöntem kullanıldı. Bizim de 3. günü gecemiyor. Eşimin doktoru TESE ile alınsın demişti ama şimdi gittiğim merkez ona gerek yok diyor. Sizin için neler yapıldı merak ediyorum
Bizde de ayni sorun var canim dna hasari baktirsiniz miBen yurtdışında yaşıyorum... biz de icsi uygulayacAğız. Sorunumuz morgoloji, sperm sayısı ve hareketliliği.
Hangi merkezlerde yapıyorsunuz ?
Bizde de ayni sorun var canim dna hasari baktirsiniz mi
evet ikisinide yaptik genetiklerde problem yoktu dna hasari cikti yuzde kirkbes mikrochiple denedik bu ay 2. tup bebek denememizi vr maalesef yine negatif sonucu aldikGenetik test ve dna hasarı testi yapıldı. Bir problem olmadığı söylendi. Size yapıldı mı?
Daha önce bir tedavi denediniz mi?
Merhaba,evet ikisinide yaptik genetiklerde problem yoktu dna hasari cikti yuzde kirkbes mikrochiple denedik bu ay 2. tup bebek denememizi vr maalesef yine negatif sonucu aldik
evet ikisinide yaptik genetiklerde problem yoktu dna hasari cikti yuzde kirkbes mikrochiple denedik bu ay 2. tup bebek denememizi vr maalesef yine negatif sonucu aldik
hayir sadece mikrochip onerdi belki de kendi merkezlerinde imsi yapilmadigindandir cok bilemiyorum acikcasi ama arastirdigimda dna hasarinda mikrochip kullanilabilir yonundeydi kaan aydosa mail atmistim mikrochip denenebilir demisti.Merhaba,
Benim yumurtalar az, esiminde sperm hizi sayisi ve morfoliji sorunu var.
MicroChip ile sperm secelim dedik.
Sağlıklı sperm var dna hasari da cikmadi bi kac aay önce yaptirdik.
7.95 cikti.
Doktor bugün bana yumurtan az spermi chiple secelim dedi.
Fakat ben doktordan once embriyologla gorustum ya chip ya imsi denemek istiyorum.
Kafama takilan dna hasarli sperm chipde yurur ve saglikli die secilir. Bunu doktora sordum hayir diyemedi.
Ben imsi kullanmak istiyorum, tüp bebekte hıza gerek yok embriyolog döllüyor zaten.
İmsi 6000 kat buyuterek spermi sectigi icin dna hasarsiz sperm secmek daha kolay gibi me geliyor.
Size doktor imsi önermişmiydi?
Ben mikrochip i cok saglikli bulmuyorum.hayir sadece mikrochip onerdi belki de kendi merkezlerinde imsi yapilmadigindandir cok bilemiyorum acikcasi ama arastirdigimda dna hasarinda mikrochip kullanilabilir yonundeydi kaan aydosa mail atmistim mikrochip denenebilir demisti.
dogrudur elbette canim kendin ne yapmak istiyorsan onu yapmalisin doktorun ne diyor pekiBen mikrochip i cok saglikli bulmuyorum.
Dna hasarli sperm mikrochip manyetik alanında yürür.
Birde spermi manyetik alanda yürütmek ne kadar saglikli.
İmsi de sperm 6000 kat büyütülüyor.
Dna hasarli tespiti daha kolay gibime geliyor.
Doktorum beni yolmaya calisiyor. Hem mikrochip hem imsi yapalim diyor.dogrudur elbette canim kendin ne yapmak istiyorsan onu yapmalisin doktorun ne diyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?