- 15 Temmuz 2016
- 8.164
- 13.632
- 248
Maalesef size yanlış bilgi verilmiş.İlk kaybım sonrası pıhtılaşma ve kromozom baktırmıştık kromozom temiz pıhtılaşmada tek gen vardı önemsenmedi ona rağmen 2.gebelikte clexsan kullandım ama sonuç hüsran 2.kayıptan sonrada antikor testleri yapıldı acaba bağışıklık sistemi mi reddediyor bebeği diye onlarda sorunsuz Rahim filmi o bu derken bana yapılabilir hiç test kalmadı zaten rahimde sorun olsaymış bebek 13 haftaya gelmezmiş
Eşinizin dna hasarı % kaç acaba
Genç yaşta rahimde problem olsa dahi gebelik elde edilip çocuk doğuyor. Nedeni spermler çok hızlı yumurtalar çok fazla döllenip rahme düştüğünde dölyatağı oluşturabileceği yere düşerse gebelik oluyor. ( Progestan hormonu dölyatağını rahim kalınlığını sağlar ve gençken bu hormonlar gayet iyi salgılanır. )
Şahit olduğum böyle bı gebelik var. Bir çocuğu var. İkinci çocuk için doğal yolla gebelik olmadıgı için tüp bebege başvurup rahim filmi cekildiginde, rahim de şekil bozukluğu çıktı.
Bezmialem vakıf üniversitesinde bu olaya şahit oldum.
Ameliyatla rahimdeki fazlalıklar kazındı rahim boşluğu olması gereken şekle getirildi. Ameliyattan sonra tüp bebeğe başlandı.
Sizin rahim filminizde problem çıkmaması, eşinizin ve sizin genetik testinizde sorun olmaması çok iyi.
DNA hasarımız yok, 7.85 çıktı.
Sizin eşinizin DNA hasarı kaç?