Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Mikro kaynak yaptırmadan önce burayı okumanızı tavsiye ederim!

Arkadaşlar merhaba, kendimde yapmadan önce bolca araştırdım ve aklında soru işareti olan arkadaşlar içinde hem resimli hemde açıklamalı şekilde yardımcı olur umarım tecrübem. Öncelikle kendiminde bir saç delisi olduğunu bildireyim :)bir arkadaş fikir verir ay sarı güzeldi der hemen koşar yaparım öbür hafta kızıl görmek isterim hurra hücum kuaför falan durmadanda yok toni&guy dı yok erdem kramerde dolaştığım için bütçeyi düşünün artık içler acısı. Kaynak işini ilk 2005 yılında denedim Ürdün de saçıma bi iple dikilerek kaynak takıldı 2 ay dayanabildim kurumak bilmiyordu maalesef lübnanlı bir adam yapmıştı saç konusunda gerçekten başarılılar. Türkiyede varmıydı geldimi bilmiyorum ama iki sıra halinde konulduğu için yada üç yine epey bir uzunluk gerekiyor. İkinci kez 2009 du sanırım ataköyde atriumun içinde bir yer var adını hatırlayamadım boncuk kaynak yapıldı tabi anlamadığım için yöntemden sonradan çıktı acısı. Arakadaş saçımı parmak parmak almışlar boncuklara kafa bir yara, suya girdim kafam geri düştü ağırlıktan tabii alışık olmadığım bir şey gözükmesi de cabası fırladım çıkarttırdım iki hafta sonra ve tabiiki çeke çeke resmen kafamın yarısı yıkama yerinde kaldı  neyse zaten kısa saç severlerdenim hep küt kullanırım falan derken geçen sene her yıl olduğu gibi platin hevesim üzerine yanık kurbanı oldum. Kaynak araştırırken Julia nın sayfasını gördüm randevu aldım ve gittim. Tabii bu arada araştırıyorum bu yöntemi derken kendi kuaförüm suratına söylerim her haltı sade kendi bilir sandığı için hemen atladı amaaaan bunu ben seneler önce yapıyodum (Hep öyledir zaten kendini bilmez türk erkekleri misali ) arkadaş var yapan çağırayım 1000 liraya halletsin sana dedi. Dedim hadi çağır ama bana fotoğraflarla gelsin önce işini göreyim hatta mümkünse müşteriyle birebir konuşmak istiyorum dedim ve pek tabii tahminde yanılmayarak uhuyla yapıştırılmış misali parmak kadar alınmış saçlarla çıktı karşıma Neyse Julia daki randevumda tanıştım saçıma baktı derken yapma taraftarı olmadı saçım yarım parmak uzunluğunda düzgün geri kalanı sünger gibiydi. Tavsiyem kısa saç sana yakışıyor biraz uzat düşün ondan sonra istiyor olursan tekrar göreyim dedi. Dediğim tarih Nisan 2013. Ben saçları uzattımmı ? hayır tabikki  yanıkları kestire kestire temizledim ama nispeten toplanan kıvamda oldu bu zamana kadar. Katlı küt bir şekilde 18 Ocak 2014 Cumartesi için randevumu aldım ve arkadaşlar kesinlikle diyorumki emeğe saygı ve saygı. Aklımın ucundan geçmezdi böyle kullanışlı bir şey olacağı. Sabah 11 de gittim arkadaşlar tam tamına gece 01:30 ‘da bitti aynen öyle 13-14 saatten bahsediyorum resmen tığ işi nakış gibi işleniyor kafa. Allah Julia’ya sabır vermiş diyorum tabiiki afakanlar basıyor ama sonuç resimleri koyuyorum daha farklı açılardan isterseniz özelden yollayabilirim. Tabiiki aklınızda herhangi bir soru işareti varsa sorabilirsiniz. En büyük korkum boncuk kaynakta tabiiki çok yukarılara yapılamıyor ve kendi saçım biraz kabardımı iki ayrı bölme gibi oluyordu, acaba sıkılırmıyım diyordum ama saçım çok çok çabuk uzuyor dipten takmamıza rağmen ( ben bigudiyle uyumaya çok alışığım ondan olabilir) çok rahat uyudum , istediğim gibi topluyorum . Evet biraz masraflı heleki diğer yöntemlere göre açık ara olabilir ama oturuken düşündüm bu kadar emeğe zaten ne biçilebilirdiki diyor ,insan. Arkadaşlar hostesim ve tabiiki kesinlikle gözükmemesi gerek kaynakların ve bildiğiniz üzere belirli saç toplama kurallarımız var , her şekli denedim tepedende topladım ,enseden, ördüm ettim derken kullanımda en ufak sıkıntı yok. Dün caddeye indim tak takıştır vardır hem kuaför hem takı bilen bilir. Adam saçlarınız ne kadar sağlıklı dedi, dedim kaynak  açtım dibini nasıl yani gözükmüyo oldu. ( içime sular serpildi tabü ) fiyatını sordu büyük ihtimal kendide yöntyemi kopyalayıp kakalamaya çalışacak malum ticaret kafası , 13 saat uğraşıldı yüzlerce kapsül var sen şimdi başkasına yedirmek için bu kadar soru soruyosunda sabrın yeticekmi dedim. Valla helal olsun kim yaptıysa takdir ettim çok sağlam iş çıkarmış dedi. İçinize sinsin diye bu kadar uzun ve açıklamalı yazıyorum arkadaşlar emeğe saygı gerek ben araştırırken çok kafam karışmıştı tabiiki para veriyorsunuz ve saç çok önemli bir konu tek bir kötü yorum bile insanın ayağını geri çekiyor. İşin kısası çok olumlu yorumlar alıyorum kızlar ha fiyat derseniz grama göre değişiyor bana 200 gr. Kullandık. Gramı 13 tl den , yıkamadım henüz onu da bildirirm ve tabiiki dayanıklılıüınıda kullandıkça yazmaya çalışacağım dediğim gibi bu tip konularla çok titizimdir kızlar gönül rahatlığıyla Juliaya gidebilirsiniz bence. Ücret konusu evet kimi arkadaşlarımız için sıkıntı olabilir evet ama nasılki ciltte makyajda parfümerilere üst markaları alıcaz diye servetleri bayılıyorsak saçta aynı kıymette diye düşünüyorum. Bende nisan ayında yaptırmaya kalksam evet yettiremezmişim köşeye ata ata en azından içime sinerek tertemiz kullanabileceğim bir sonuca ulaştım. Şu 17 yaşındaki arkadaşın yorumu kafamı karıştırmıştı ama sonra düşündümki ben 17 yaşındayken anneme böyle bir istekle gidiyor olsaydımki o yaşta okulumla ve daha ciddi konularla meşguldüm büyük ihtimal annem terliği fırlattığı gibi sinek yapardı duvarda beni  kararsız ve özenti içinde olunan yaşlar , o yüzden ciddiye almadım ha tabikii yorum yapmak bize düşmez ama nasılki burda birsürü insanın aklı karışıyorsa olumlu sonuçç alan insanlarında fikir beyan etmesi normal eh forum sonuçta iyi ve kötü tüm yorumlar olacak. Sonuç olarak kızlar içinize sinsin derim ha ama işin şu tarafı var örnek olarak ben her stilden çok çabuk sıkılan bir insanım bi eserler renk değişir eserler model değişir falan falan bakalım 6 ay uzun saç tutacakmıyım  Kararlıysanız şayet gidin görüşün Julianın kafasında da var yakından fikir edinin bu tip konularla mutlaka birebir fikir alın derim. Herkese kolay gelsin umarım bir nebze fikir verebilmişimdir.

Eklentiler

• $IMG_20140119_121526-1.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 1.581
  • $20140120_102959.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 1.783
  • $20140120_103008.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 1.734
Merhaba kızlar,
Hayatım boyunca saçlarım cansız ve zayıf görüntüsü ile bana hep üzüntü vermiştim.Yaptırmadığım bakım,gitmediğim doktor,kullanmadığım losyon kalmadı. Bir süre sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile saçlarıma boncuk kaynak yaptırdım.ilk gün dolgun görüntüsü çok hoşuma gitti öyle ki acıdan gece uyuyamak bile koymadı. Ama bir süre sonra kafamda yaralar oluşunca ve her topladığımda saçında kaynak mı var boncukların çok gözüküyor eleştirileri üzerine çıkartmaya karar verdim.Kuaför salonunda gördüğüm manzara beni dehşete düşürdü,kaynaklarla beraber saçlarımın yarısını da kaybetmiştim.Kuaför bunun normal olduğunu,boncuklara takılan doğal dökülmesi gereken saçlarım olduğunu söylese de o günkü üzüntümü anlatamam.
Bir süre sonra az kalan saçlarım daha da üzüntü vermeye başladı ve internette incelerken Julia'nın sitesini gördüm.İzmir de oturmama rağmen kallktım gittim ve julia saçlarımdaki ilk mucizeyi o gün gerçekleştirdi.işte o günden beri üç yıldır Julia nın devamlı müşterisiyim ve çok memnunum.İşlem uzun sürüyor ve kaynaklar ince ince saç tepesi ve kenarlar da dahil saçlara ekleniyor.kullanılan malzeme kesinlikle keratin değil ithal bir ürün.Aynı incelikte microkaynak diye bir arkadaşım İzmirde saçlarını yaptırdı,bir hafta sonra keratinler beyazlamaya başladı.Ayrıca kuaför eklediği saçına suni saçta ilave etmiş,öyle bir kördüğüm oldu ki kafası saçlarını kuaför bile açamadı ve kesmek zorunda kaldı.Bu yüzden araştırmak ve tecrübeler çok önemli.JULİA nın kullandığı saçlar çok kaliteli ve yüzde yüz insan saçı..Kullandığı ithal malzeme de şeffaf olduğundan saçın kendi rengini alıyor.O kadar ince ki benim minnoş saçlarımın arasında bile hiççç belli olmuyor.Çok mutluyum saçlarımdan,denizde havuzda saunada termalde her yerde kullandım,hiç belli olmuyor ve dökülmüyor.saçlarıma dokunsalar bile anlamıyorlar hatta bilmeyen bazı arkadaşlarım saçıma bakım olarak ne yaptığımı,nasıl böyle olduğunu soruyorlar.
JULİA dan biraz bahsedersem Ukraynalı.Ülkesinde saç konusunda önemli bir masterdan saç ile ilgili eğitim almış ve microkaynağı ondan öğrenmiş.Bu işi Türkiyede Julia dan başka yapan kişi yok.Diğerleri de yaptığı işe aynı ismi söylüyorlar ama kesinlikle aynı kaynak değil.Ben birkaç kere Julia da başkalarına microkaynak diye yaptırdıkları başarısız kaynaklarını Julia ya söktürmeye gelenlerden gördüm,,felaket tek kelime ile felaket!!parana mı acırsın mahvolan saçlarına mı?? Kesinlikle iyice araştırmadan karar verilmemeli..Ben kalkıp İzmirden Arnavutköye geliyorum sadece Julia nın hayatımda yarattığı mucize için,,,inanın değer.kaynak bemim ince ve kıvırcık saçlarımda dahi en az dört ay gidiyor..6-8 ay kullanan müşterilerine tanık oldum,Yani maliyetli gibi görünse de aslında değil.özellikle saç için sonuna kadar değer,pırıl pırıl görülen ipek gibi saçları kim istemez ki!! Eskiden en sorun yaptığım yerim olan saçlarım şimdi sürekli iltifat alıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Bu arada JULİA saç ile ilgili aldığı eğitimlerden ve Ukraynada kullanılan bazı solisyonlarla sülfat krem ve laser makina masajı ile saç foliküllerimi tekrar canlandırdı..Çıkartma işlemi sırasında saçınızın bir teli bile zarar görmüyor,dökülen bir şey olmayışı da ayrı bir mutluluk,saçlarımın zarar görmediğinden öylesine eminim ki..Üç yılın sonunda kendi saçlarımın da canlandığını görmek mucize gerçek bir mucize..
JULİA kendi saçlarında da microkaynak kullanıyor.o yüzden kaynak yaptırmayı düşünüyorsanız en azından bir ziyaret edin nasıl olduğunu görün.ben de İzmir deki arkadaşlara saçlarımı gösterebilirim.her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.seve seve cevaplarım.İşlem uzun sürse de JULİA nın misafirperverliği,stüdyoda tv ve magazin keyfi kahve eşliğinde güzelleşmek çekici değil mi?
JULİA bu işi ortağı ve eski eşi Ali ile yapıyordu.Şimdi yollarını ayırdılar,JULİA Aliye işi öğretmişti ama sanırım Ali devam etmiyor.Sitede onunla ilgili olumsuz haber yapan kişileri okuyunca dayanamadım yazdım.Lütfen arkadaşlar emeğe saygı, o bir yabancı ve işine çok saygı duyan bir yetenek..Bu arada vereceği fikirleri mutlaka dinleyin.Boya konusunda da harika,Bana bir kızıl yapmıştı sormayan kalmadı İzmir de,,ama maalessf daha sonra buradakiler aynı rengi tutturamadı..A bu arada kaynaklı saçımı kendim de bıtadım birkaç kez,hiç sorun yaşamadım..JULİA şimdi Natalia ile Arnavutköyde işine devam ediyor..Onlarla geçirdiğim her gün sonunda mutluluktan uçarak İzmire dönüşlerim süper süper!!Lütfen sadece karalamak ve işine engel olmak için olmayan şeyleri yazmayın ve benimle konu ile ilgili soruları olan arkadaşlar her şeyi sorun,araştırın,,eminim eninde sonunda yolunuz JULİA ya düşecek.

Merhaba ,uzun zamandır Ali ve Julia'nın saç mikrokaynak salonuna gitmeyi planlıyordum ama yoğun iş temposundan erteliyordum.Sonunda bir hafta önce randevu almak için aradım.Telefona Ali Bey çıktı.Saçlarıma hem kaynak hem de boya yaptırmak istediğimi söyledim.Ali Bey bana Julia Hanımın işi bırakarak temelli Ukraynaya gittiğini söyledi.Eğer istersem bana mikrokaynak konusunda yardımcı olabileceğini ama boya işi yapmadığını söyledi.Normal kuaförde işlemden sonra saçlarımı boyatabileceğimi söyledi.Ben Ankarada oturduğumdan ve zamanımın sıkışıklığı sebebiyla kaynak ayrı salonda boya için ayrı yer bulmak cazip gelmedi.internetten bulduğum başka bir salona kaynağımı yaptırmaya gittim ama saçım mahvoldu,kullanılan keratin ilk yıkamada beyazladı.saçlarım zarar gördü,çok pişman oldum.İnternette araştırıken sizin yazınızı okudum.Siz ısrarla Julia yı tavsiye ediyorsunuz ve yeni yaptırdım diyorsunuz ama Ali Bey'e göre Julia ülkesine dönmüş.Kafam iyice karıştı.bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba,yazınızı okuduğumda çok şaşırdım.Çünkü daha iki gün önce saçıma kaynak yaptırmak üzere randevu almak için Julia ile konuştum.Julia Arnavutköy deki saç merkezinde mikrokaynak yapmaya devam ediyor.Yazımda da bahsettiğim gibi Ali Bey ile iş ve evlilik beraberliklerini bitirdiler.Ben şahsen Al Bey in bu konuda yanıltıcı bilgi verdiğine inanmak istemiyorum.Ben henüz ayrılma aşamalarındayken Julia ya Ukrayna ya dönüp dönmeyeceğini sormuştum ve kesinlikle dönmeyeceğini öğrenmiştim.Julia iyi derecede Türkçe bilmediğinden randevu ayarlamalarını ve web sayfasını Ali Bey organize ediyordu.Şimdi yanında çalışan Natalia adında ve türkçe konuşan bir yardımcısı var.İş yeri değişmedi yine Arnavutköyde.Sanırım yeni bir web sitesi açacaktı belki açmıştır.
Julia stüdyosunda hem microkaynak hem de boya yapmaktadır.son derece profesyonel çalışmaktadır.kesinlikle tavsiye ediyorum.daha önce de söylediğim gibi ben İzmirden kalkıp gidiyorum ve benim gibi şehir dışından birçok müşterisi var,yapılan saç kesinlikle değer.sorunlu olan kaynaklarınızın çıkarılma işlemini de yaparlar.ulaşamazsanız yine yazın seve seve yardımcı olurum.

merhabaa sacinizi yaptirmissiniz memnunmusunuz? bide kac gram sac kullandiniz nekadara mal oldu aydinlatirsaniz sevinirim. bende julia ya gitmeyi dusunuyorum aydinlatirsaniz sevinirim

Merhaba kızlar, sonunda İstanbul'da Julia hanıma ulaştım.Saçlarım son yaptırdığım kaynaktan sonra çok yıpranmıştı ve adeta kabusum olmuştu.Kaynaklar çıkarılırken dökülenler bir yana kalan saçlar da kırılmıştı.Julia hanım benim için çok güzel saçlar hazırladı.Saçlarımı aynı tonda mükemmel boyadı.kendimi çok iyi hissetmemi sağladı.Tam on saat benim saçlarımla ince ince uğraştı.sonuç gerçekten bir mucize gibiydi sanki hayata yeniden döndüm.şimdi pırıl pırıl canlı dolgun saçlarımla çok mutluyum.son üç ayda yaşadığım kabus sona erdi.buradan Julia hanıma çok teşekkür ederim.Ayrıca süper bir haber daha,tüm malzemeleri ithal olduğu halde fiyatlarda da süper indirim yapmış..kesinlikle Julia hanım ile görüşmeden başkalarına kaynak yaptırmayın.çok memnun kalacaksınız...

merhabalar, öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın saçlarınızı bende julia hanımla görüşmek istiyorum ona nasıl ulaşabilirim ? numarasını bulamıyorum. ve saçlarınız ne kadara mal oldu beni aydınlatırsanız cok sevinirim..

Arkadaslar ben de Julia hanıma micromaynak yaptırmak istiyorum.Ama ulaşamıyorum.Daha önceden sonu 61 ile biten bir numarasını bulmuştum .Ama oradan ulaşamıyorum.Çok acil yardım arkadaşlar .Bir başkasının yaptığı kaynakta saçlarım mahvoldu.Moralim çok bozuk.Acil Julia ya gidip yardım isteyeceğim.Numarasını bi!en varsa lütfen yazsın .sevgiler..

Selam herkeze bende henüz yeni üye oldum foruma sanırım aranızda julia ve ali ye kaynak yaptıran en eski müşteri benim yaklaşık beş sene kadar önce gittim internetten bulmuştum kendimde ve nişanlımla beraber gittik ben şahsen kendi adıma inanılmaz memnun kaldım sabah saat 10 da başladı saçıma akşam 11 de ancak çıkabildik valla ve işinde okadar titiz bi bayanki saçlarımı kafama takmadan önce eşi ali bey elledi diye saçları gidip ikinci bir kez tekrar yıkadı ve ben şok olmuştum hani sorun değil neticed kafaya takıcaksınız dememe rağmen gerçekten inanılmaz ince işçilikli bir saç yaptı nişanlımda çok beğendi benimde içime çok sindi. şuan evliyim dört senelik ve inş bebişimi doğurayım sağlıkla kilolalardanda kurtulur kurtulmaz tekrar gitmek istiyorum benim gittiğim dönemde fulyada yapıyorlardı bu işi demem o ki gitmek isteyen arkadaşlar asla tereddüt etmesinler aldıkları parayı kuruşu kuruşuna hak ediyolar valla

Ali'yi aradım.ücret olarak 100 gr için 1000 tl söyledi ki bu biraz ucuz bir fiyat.Ali aynı zamanda herhangi bir salonda çalışmadığı için müşterilerinin evine gidip kaynak yapıyor.Eşim tabii bu duruma tepki gösterdi,hem evde olması rahatsızlık verici hem de iyi bir kuaförün salonda hizmet vermesi gerekmez mi?Ali 'yi telefonla aradığımda evlere eşi ile geldiğini ve birlikte mikrokaynak yaptıklarını söyledi.
Ben internetten konu ile ilgili ve mikrokaynak ile ilgili bir araştırma yaptım.Ali eşi Julia dan kısa bir süre önce boşanmış ve şimdi ayrı çalışıyorlarmış.
Bu konular şimdi beni şüpheye düşürdü.ne yapacağıma karar veremiyorum??

Yaklaşık 2 yıldır Ali ve Julia'nın müşterisiyim.Bu süre zarfında onları yakından tanıma fırsatım oldu.Bir yıl önce Ali bana bir mesaj gönderdi ve Julia'nın Ukrayna'ya döndüğünü daha fazla çalışmayacağını söyledi.Kendi yeni ücretinin de 10 TL olduğunu yazdı.Ben Ali Bey'i arayıp yeni çalışma yeri ve stüdyosunun nerede olduğunu sorduğumda artık salonda değil müşterilerinin bizzat evine giderek çalıştığını söyledi.Ben tecrübelerime dayanarak
mikrokaynak yapmayı Ali Bey'e Julia 'nın öğrettiğimi bildiğim içim Ali Bey'e mikrokaynağı nasıl yapacağını sordum.Ali Bey anlattı anlaştık ve Ali Bey kaynak yapmak üzere evime geldi.Ama maalesef saçlar bile hazır değildi.Bütün gün boyunca benim banyomda saçları boyadı,hazırladı.Saat akşam yedi olmuştu.Bana saçları gösterdiğinde kaynak için beğenmedim.Natural saçtan çok sentetiğe benziyordu.Ama Ali Bey doğal saç olduğu konusunda çok ısrar etti.O anda Ali Bey'e olan güvenim tamamen gitti,diyaloğu kestim ve işlemin yapılmasını reddettim.Bu güvensizlikle Julia'yı araştırdım ve Ukraynaya dönmediğini çalıştığını öğrendim.o zamandan beri Julia 'nın stüdyosuna devam ediyorum.Julia'nın bir müşterisi Nazlı da bana aynı mesajı söylemişti Julia Türkiyeden gidiyor diye.Ama en son Mart ayında Julia ya gittiğimde artık Ali bey ile hiç bir iş bağlantısı kalmadığını ve haziran ayında boşanma işlemlerinin başlayacağını öğrendim.
Kızlar belki internette okumuşsunuzdur Julia nın iki yardımcısı ne oldu diye ama doğal olarak yapılan bunca haksızlıktan sonra salonuna yardımcı almaya bile korkuyor.

Yalançi Ali Bey'e. Ben julia nın Ukraynaya döndüğüne dair bir mesaj aldım. bir yıl önce Ali bana bir mesaj gönderdi. şu an Arnavutköydeki ofisinde çalışmaya devam ediyor ve bende telefon numarası var. gerekirse ona telefon edebilirim. Artık julia ve Alinin ortak yaptığı hiç bir iş yok.

Saç boyanın renk numarası hangisşydi? Yanlış hatırlamıyorsam sarışındın.Bende saç rengimi sarıya döndürmek istiyorum ama sanırım bende pek de güzel durmayacak.

Saç boyanın renk numarası hangisşydi? Yanlış hatırlamıyorsam sarışındın.Bende saç rengimi sarıya döndürmek istiyorum ama sanırım bende pek de güzel durmayacak.

Saçlarımın orjinal rengi kızıl..daha önce pek çok denemelere karşı kuaförlerde istediğim sonucu elde edemedim.Her defasında
boyamalardan sonra saçlarımda mutlaka kızıl gölgeler oluşuyordu.Fakat Julia'nın uygulamasından sonra istediğim daha ilk seferinde oldu ve saçlarım istediğim tona ulaştı.Julia sadece istediğim tonla beni mutlu etmekle kalmadı aynı zamanda kullandığı ve tavsiye ettiği profesyonel bir şampuanla saçlarımdaki kızıl pigmentleri açık küllü sarıya dönüştürdü.Bu şampuanla haftada bir kez saçı yıkamak yeterli.Saçlarımın parlaklığını ve küllü tonunu koruyor.Fotoğrafımda saçımın rengini görebilirsiniz:))

-mikro sac kaynak once:

4 yıldır julia hanımın müşterisiyim. ondan önce saçlarım o kadar kötüydü ki şimdi böyle güzel hale geldiğine inanamıyorum. bunun için julia hanıma çoooook teşekkür ederim ve herkeze tavsiye ederim... Duyduğum kadarıyla julia hanım Ankara'ya taşınmış buna çok üzüldüm ama yine de nerede olursa olsun saçlarımı sadece ona emanet edebilirim..

Kızlar! Kim Ankaraya Jyliya hanıma gitti? Lütfen deneyimlerimizi paylaşın!
Istanbul'da birçok kuaför " Mikro jel kaynak" yapıyor. Ben bunun büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir bilgi arıyorum. Julius'da prosedür pahalı, nasıl davranacağımı bilmiyorum. Gitmek mi gitmemek mi bilmiyorum. Aynada her gün kısa saç görmekten yoruldum, mutsuzum. Ameliyattan sonra saçsiz kaldım. Üç senede sadece 10 cm uzamış. Saç uzatmak için kaynaktan başka bir yöntem biliyorsunuz ( maskeler yada iğneler)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…