• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Mikro kaynak yaptırmadan önce burayı okumanızı tavsiye ederim!

Kızlar! Kim Ankaraya Jyliya hanıma gitti? Lütfen deneyimlerimizi paylaşın!
Istanbul'da birçok kuaför " Mikro jel kaynak" yapıyor. Ben bunun büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir bilgi arıyorum. Julius'da prosedür pahalı, nasıl davranacağımı bilmiyorum. Gitmek mi gitmemek mi bilmiyorum. Aynada her gün kısa saç görmekten yoruldum, mutsuzum. Ameliyattan sonra saçsiz kaldım. Üç senede sadece 10 cm uzamış. Saç uzatmak için kaynaktan başka bir yöntem biliyorsunuz ( maskeler yada iğneler)?Eki Görüntüle 1695972

Ben senin durumunu anliyorum ve sana kendi yaptirdigim kaynak hakkinda bilgi verebilirim.5 gun once Ankara'dan dondum. ılk basta julia'ya ulasmam zor oldu. cunku telefon ve whatsApp'i kapaliydi. web sitisinden telefon numarasini aldim ve aradim.Asistani ile gorustum fakat kendisinin sehir disinda oldulunu soyledi. acikcasi supelenmeye baslamistim. bana Julia mi kaynak yapacak yoksa baska biri mi diye. sonra aradim ve Julia' ile kendisiyle konustum. kendisiyle konusmak beni rahatlatti. kafamdaki sorulara yanit bulmustum. ben 6 aylik hamileyim. bu halde tek basima gitmekten endise duydugum icin esimi de ikna edip ankara'ya Julia'ya geldim. herseyi hazirlamis beni bekliyordu.ben esk bir musteri ve saclari hangi renk gerekli iyi bilir. kapsuller cok kucuk. tam istedigim gibi. kullanimi cok kolay ve hicbir sekilde belli olmuyor. bu aksam biz istanbul'a geri donduk. her sey ıyı gitti. kaynakdan once saclarim cok kisaydi.sizin saciniz ne kadar kisa bilmiyorum. insallah Julia size yardimci olur.

Saç Bu uzunluk şimdi var. Zaten ben Julia ile anlaştım.
28 Kasım saat 10 da Ankara'ya gidiyorum. Kaynak yaptırdıktan sonra, tekrar yazacam.

Eklentiler

• received_10204014083311807.jpeg
    received_10204014083311807.jpeg
    7 KB · Görüntüleme: 240
Back