Selam kızlar. Yeni şeyler var mı diye buraya bi uğrayım dedim, ama gördüğüm bir yazı beni çok şaşırttı doğrusu. Bütün olanlara ben de şahit oldum, o sırada ben salonda saç kaynak yaptırıyordum. Ali ve Julia'nın sürekli müşterisiyim ve yaptıkları işlerinden de bana müşteri olarak davranışlarından da her zaman memnundum. Bu yüzden her şeyin aslında nasıl olduğunu anlatmak istiyorum. Bu hanım salona gelir gelmez olay yaratmaya başladı. Herkesin işine engel oluyordu, ricalarıma kulak asmamıştı. Anladığım kadar paralarını geri istiyordu ya da bedavaya saçı çıkartmak ve ya kaynak yaptırmak istiyordu. Bu isteği doğal olarak reddedildi, tabii öyle olsaydı herkes bedava yaptırmak isterdi. Ama bununla küstahlığı bitmedi. İzin almadan başkasının bilgisayarını açtı, bilgisayar elinden alındığında ise buna kızdı. Bu durumda laptopu kullanmasına karşılık hayır demek terbiyesizce ise, izinsiz başkasının eşyasını almak nasılmış bilemem artık. Sonuçta istediği gibi ona bedava saç kaynağı yaptılar, ama hanımefendiye az gelmiş daha fazla istiyordu. Julia hanım buna sinirlendi ve ondan, kaynaktan memnun kaldığını belirten, bir belge imzalamasını istedi. Ondan sonra bu hanım salonu terketti ve herkes işine devam edebildi. Ben o kadar boşuna beklemiştim.. Her olayın iki tarafı vardır elbette, her taraf da kendisini savunur. Ama tarafsız biri olarak size söylemek istediğim, bunun gibi şeylere kolay kolay inanmayın. Sonuçta o sadece kendini rezil etmiş oldu
Hayır canım imzalamadım. Zorla imzalatmak istedi beğendim yazıp imzalıcaksın dedi hatta kapıyı tuttu ama imzalamadım.. Ne kadar komik öyle değil mi?
Merhaba kızlar öncelikle herkesin bayramını kutlarım..
Direk konuya geçeyim. Herkesin hayalinde olduğu gibi benimde hayalim uzun ve gür saçtı. Burada, başka sitelerde araştırmalarım sonucu mikro kaynak yaptırmaya karar verdim. Bunu yapanda sanırım sadece 2 yer var biri Ali ve Julia diğeride Paris kuaför. Ben Ali ve Julia da yaptırmak istedim ve gittim. 1500 tl verip saçları yaptırdım yaklaşık 230 gr buraya kadar herşey iyi ve normaldi. Yaptırdıktan sonra bana denilen şu oldu şuan takılan saçlar sizin saçınıza göre düz bu saç hacimlenicek dediler. Eve gittim ve ertesi günü saçımı yıkadığımda kendi saçım dalgalı ve kabarık altta kalan saçlar sönük ve dümdüz !! Telefon ettim ve tekrar gitmek zorunda kaldım onca yolu. Bundan sonra bütün rezillikler ortaya çıkmaya başladı.Biz sizin saçınız gibi dalgalı olucak demedik para iadesi yapamayız istersen ver çıkartma parasını çıkaralım ! Daha 2 gün olmuş yaptıralı birde üstüne bi ton para verip çıkarttırıcakmışım.. Herşey bu kadar değil faturamı almamıştım faturamı verin mahkemeye vericem sizi dedim bana ''250 tl verin faturanızı verelim bunlar KDV dahil değil'' dedi Ali Bey. Bunların hepsini geçtim ilk gittiğim gün davranış biçimleri harikaydı o gün şikayetimi belirtmek için gittiğimde çok büyük hakarete uğradım! Laptop kullanmam gerekiyordu hesabımda parama bakmam için Julia Hanımın terbiyesizce davranışları yetmemiş gibi hayır veremeyiz dedi. Yüzüme bakmadılar. 100 tl ver biraz daha saç ekleyelim düzelir dediler onuda mecburen kabul ettim bi sıra saç ekledikten sonra Julia Hanım eklenicek saçları aniden alıp başka yere fırlatıp attı bu kadar yeter git dedi bana. Ve bana memnun kaldığıma dair kağıt imzalatmak istedi kapıyı tutup çıkmamı engelledi. Kızlar kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Diğer yerlerde yarı yarıya fiyatla yapıyorlar buraya 1600 tl verip rezil oldum çıktım yapılan hakaretlerde cabası ki burda yazılanlar sadece özet ! Paranızla rezil olmayın yaptırmak istiyorsanız başka yerler araştırın benden size tavsiye.. [/QUOTE merhabalar bende aynı şekilde yaklaşık 5 gün kadar önce saçlarıma mikro kaynak yaptırdım ali ve juliayı internetten çok araştırdım özellikle iş yerlerine giderek orda nasıl yapıldığına baktım herhangi bir sorun yoktu ancak kendi saçlarım yapılana kadar aynı şekilde banada çok iyi davranışlar sergilediler kaynak yaptırdığım gün bütün ilgili davranışalrı sergileyip bir çok ikramda bulundular kaynaklarım yapıldı ve 1000 tl verip evime gittikten sonra ertesi gün saç diplerim kaşınmaya başladı aşırı sekilde kaynaklarım çok dipten takılmıştı saçlarımı her ellediğimde iğrenç bir şekilde kendimden tiksinmiş olmaya başladım saçlarımın alt tarafları düz üst tarafları ise dalgalıydı saçlarımı yıkamaya karar verip banyoya girdiğimde ise saçımı ıslatmamla bütün kaynaklar saç diplerimi çekmeye başladı aşırı derecede acı çekiyordum 2 gün boyunca yemek yiyemedim daha sonra ali beyi arayıp kaynaklarımın 2 gündür takılı olduğunu beni rahatsız ettiğini söyledim köklerine alışma süreci dedi ısrar ettim ve telefonu yüzüme kapadı daha tekrar aradım ali bey randevularının olduğunnu çıkaramıyacaklarını söyledi kendi kuaförüme gittim ve nasıl oldugunu sordum saçlarımın mikro kaynak malzemesi değil silikonla yapıldığını söyledi ve cıkarırken saçlarımın döküleceğini anlattı sinirlenip bir an ali beyi aradım 3. günü kaynaklarımı cıkarmak istediğimi söyledim ve gittim telefonda herhangi bir ücret almıcaklarını belirtirken gittiğim zaman kaynaklarımı julianın arkadası natalia cıkardı ve saçlarımı resmen yoldu işlem bittikten sonra julia benden para istedi ve para vermeden beni ordan kesinlikle cıkarmıyacagını söyledi 200tl mi zorla aldılar cok pişmanım onların yanına gittiğim için sizde sakın böyle bir hataya düşmeyin iş yerleri bodrum katında kaçak bir yer gibi duvarlarda ne bir belge var nede iş yeri olduğuna dair bir yazı saçlarınıza yazık etmeyin daha güzel bir yerde yaptırın paranızla rezil olmayın kararlıyım verdiğim 1200 tl yi mahkeme yoluylada olsa geri alıcam
Benim anlamadığım bir konu var bütün iyi ve övgü dolu sözler naun arkadasımızdan gelmiş özellikle diğer Micro kaynak yazısının olduğu topikte...lütfen bizleri saf yerine koymaya çalışmayın farklı isimlerle nick alıp kendi kendinizi ovup cevap veriyorsunuz ve komik oluyor...
Benim anlamadığım bir konu var bütün iyi ve övgü dolu sözler naun arkadasımızdan gelmiş özellikle diğer Micro kaynak yazısının olduğu topikte...lütfen bizleri saf yerine koymaya çalışmayın farklı isimlerle nick alıp kendi kendinizi ovup cevap veriyorsunuz ve komik oluyor...
Merhaba kızlar öncelikle herkesin bayramını kutlarım..
Direk konuya geçeyim. Herkesin hayalinde olduğu gibi benimde hayalim uzun ve gür saçtı. Burada, başka sitelerde araştırmalarım sonucu mikro kaynak yaptırmaya karar verdim. Bunu yapanda sanırım sadece 2 yer var biri Ali ve Julia diğeride Paris kuaför. Ben Ali ve Julia da yaptırmak istedim ve gittim. 1500 tl verip saçları yaptırdım yaklaşık 230 gr buraya kadar herşey iyi ve normaldi. Yaptırdıktan sonra bana denilen şu oldu şuan takılan saçlar sizin saçınıza göre düz bu saç hacimlenicek dediler. Eve gittim ve ertesi günü saçımı yıkadığımda kendi saçım dalgalı ve kabarık altta kalan saçlar sönük ve dümdüz !! Telefon ettim ve tekrar gitmek zorunda kaldım onca yolu. Bundan sonra bütün rezillikler ortaya çıkmaya başladı.Biz sizin saçınız gibi dalgalı olucak demedik para iadesi yapamayız istersen ver çıkartma parasını çıkaralım ! Daha 2 gün olmuş yaptıralı birde üstüne bi ton para verip çıkarttırıcakmışım.. Herşey bu kadar değil faturamı almamıştım faturamı verin mahkemeye vericem sizi dedim bana ''250 tl verin faturanızı verelim bunlar KDV dahil değil'' dedi Ali Bey. Bunların hepsini geçtim ilk gittiğim gün davranış biçimleri harikaydı o gün şikayetimi belirtmek için gittiğimde çok büyük hakarete uğradım! Laptop kullanmam gerekiyordu hesabımda parama bakmam için Julia Hanımın terbiyesizce davranışları yetmemiş gibi hayır veremeyiz dedi. Yüzüme bakmadılar. 100 tl ver biraz daha saç ekleyelim düzelir dediler onuda mecburen kabul ettim bi sıra saç ekledikten sonra Julia Hanım eklenicek saçları aniden alıp başka yere fırlatıp attı bu kadar yeter git dedi bana. Ve bana memnun kaldığıma dair kağıt imzalatmak istedi kapıyı tutup çıkmamı engelledi. Kızlar kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Diğer yerlerde yarı yarıya fiyatla yapıyorlar buraya 1600 tl verip rezil oldum çıktım yapılan hakaretlerde cabası ki burda yazılanlar sadece özet ! Paranızla rezil olmayın yaptırmak istiyorsanız başka yerler araştırın benden size tavsiye..
yamğu hanım çok geçmiş olsun, yukarıda julya siz benim bir arkadaşım olduğunuz hakında bir bilgi vermiş(nedense?????) bende şaşırdım biz tanışmıyız?merhaba kızlar öncelikle herkesin bayramını kutlarım..
Direk konuya geçeyim. Herkesin hayalinde olduğu gibi benimde hayalim uzun ve gür saçtı. Burada, başka sitelerde araştırmalarım sonucu mikro kaynak yaptırmaya karar verdim. Bunu yapanda sanırım sadece 2 yer var biri ali ve julia diğeride paris kuaför. Ben ali ve julia da yaptırmak istedim ve gittim. 1500 tl verip saçları yaptırdım yaklaşık 230 gr buraya kadar herşey iyi ve normaldi. Yaptırdıktan sonra bana denilen şu oldu şuan takılan saçlar sizin saçınıza göre düz bu saç hacimlenicek dediler. Eve gittim ve ertesi günü saçımı yıkadığımda kendi saçım dalgalı ve kabarık altta kalan saçlar sönük ve dümdüz !! Telefon ettim ve tekrar gitmek zorunda kaldım onca yolu. Bundan sonra bütün rezillikler ortaya çıkmaya başladı.biz sizin saçınız gibi dalgalı olucak demedik para iadesi yapamayız istersen ver çıkartma parasını çıkaralım ! Daha 2 gün olmuş yaptıralı birde üstüne bi ton para verip çıkarttırıcakmışım.. Herşey bu kadar değil faturamı almamıştım faturamı verin mahkemeye vericem sizi dedim bana ''250 tl verin faturanızı verelim bunlar kdv dahil değil'' dedi ali bey. Bunların hepsini geçtim ilk gittiğim gün davranış biçimleri harikaydı o gün şikayetimi belirtmek için gittiğimde çok büyük hakarete uğradım! Laptop kullanmam gerekiyordu hesabımda parama bakmam için julia hanımın terbiyesizce davranışları yetmemiş gibi hayır veremeyiz dedi. Yüzüme bakmadılar. 100 tl ver biraz daha saç ekleyelim düzelir dediler onuda mecburen kabul ettim bi sıra saç ekledikten sonra julia hanım eklenicek saçları aniden alıp başka yere fırlatıp attı bu kadar yeter git dedi bana. Ve bana memnun kaldığıma dair kağıt imzalatmak istedi kapıyı tutup çıkmamı engelledi. Kızlar kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Diğer yerlerde yarı yarıya fiyatla yapıyorlar buraya 1600 tl verip rezil oldum çıktım yapılan hakaretlerde cabası ki burda yazılanlar sadece özet ! Paranızla rezil olmayın yaptırmak istiyorsanız başka yerler araştırın benden size tavsiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?