N niliferrr Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 193 51 323 Düzce 3 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #1 selam arkadaşlar.mirotech gebelik testinı kullanan varmı?buğün adetimin gelmesi ğerek.ama hiçbir belirtim yok.bende şüphelendim. bu test güvenilirmi nezamn tes edeyim.yapayımmı. 1-2 ğün bekleyeyimmi
selam arkadaşlar.mirotech gebelik testinı kullanan varmı?buğün adetimin gelmesi ğerek.ama hiçbir belirtim yok.bende şüphelendim. bu test güvenilirmi nezamn tes edeyim.yapayımmı. 1-2 ğün bekleyeyimmi
N niliferrr Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 193 51 323 Düzce 3 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #2 yardım.....lütfen
N newmom7 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2014 41 2 48 Eskişehir 4 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #3 niliferrr .!.: yardım.....lütfen Genişletmek için tıkla... ben miratech kullandım ve o testle hamile olduğumu öğrendim bence güvenilir adetin geciktiyse ve normaldede böyle bir durum olmuyorsa yap testi bence
niliferrr .!.: yardım.....lütfen Genişletmek için tıkla... ben miratech kullandım ve o testle hamile olduğumu öğrendim bence güvenilir adetin geciktiyse ve normaldede böyle bir durum olmuyorsa yap testi bence