• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migrosta kasiyerlik yapan var mı??

essn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
259
6
96
izmirde ogrenciyim part time is arıyorum ve en uygunu da kasiyerlik gibi gorunuyor migrosa basvurdum sartlar nasıl bilenler yardımcı olabilir mi...

ben 3 sene önce migrosta part time kasiyerlik yapmıştım.ücreti az verir sigortanı çalıştığın saati hesaplayıp ona göre gün bazında yatırırlar.zevkli iş ama ücret sebebiyle pek tavsiye etmem.

anladım peki para hesapları falan zor olmuo mu sahte para cıkınca we kasada acık olunca noluodu

para sahte mi gerçek mi bunu kasiyer anlıyacak.zaten onlar işin inceliklerini anlatıyor.ama kasada açık çıkarsa kuzu kuzu ay sonu maaşından kesiliyor.ama kasa fazlan çıkarsa onu migros cebe atıyor

:D aramadılar zaten beni kac gun oldu baswuralı cok da umitliydim alcaklar die ı ıh ses yok maalesef :umursamaz:

bilakis her yere ilan weriolardı o gunlerde beni begenmediler senağlama aslında ben sigorta yapmıcak yer arıorum da bulamıorum neresi yapmaz bilir misin

sagol tatlım..

Back