• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migreninizi nasıl teşhis ettiler?

buket2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
91
0
36
Eskişehir
migren belirtilerinin nerdeyse hepsi var, ailemde de tüm kadınlarda var zaten :( doktora gitmek istiyorum ama mr korkum var o yüzden gidemiyorum sizin migreninizi nasıl teşhis ettiler :)

buket merhaba ,
28 yasındayım migrem tehşisim 19 yasında konuldu o günden bu yana migren nöbetlerimle çok zor günler yaşadım maalesef

sürekli baş ağrım vardı uzun süren devam eden sol tarafımdan vuran ve sakaklarımı attıran

ve tabi mide bulantısıda , yatmam gerekirdi düzelmem için 24 saat yattığımı bilirim

hastanede bu ağrı hikayemi anlatınca mr çekilip tehşis koydular

ilaç tedavi oldum uzun süre tedavi için depresan kullanıyorlar ve ben artık bıraktım depresanı

son durumum şu ;

havalar yediğim yemekler ve ruh durumum çok tetikliyor beni

boynumdan ağrıım başlııyor genelde ve hemen bir ağrı kesici alıp eğer evdeysem ışıkları söndürüp yatıyorum

geçmedi o zaman migren için bir ilaç var onu kullanıyorum

bu şekilde

çokk geçmiş olsun
migren yaşayanada cevresindeki yakınlarınıda çok zor günler yaşatıyor :5:

Son düzenleme:
buket merhaba ,
28 yasındayım migrem tehşisim 19 yasında konuldu o günden bu yana migren nöbetlerimle çok zor günler yaşadım maalesef

sürekli baş ağrım vardı uzun süren devam eden sol tarafımdan vuran ve sakaklarımı attıran

ve tabi mide bulantısıda , yatmam gerekirdi düzelmem için 24 saat yattığımı bilirim

hastanede bu ağrı hikayemi anlatınca mr çekilip tehşis koydular

ilaç tedavi oldum uzun süre tedavi için depresan kullanıyorlar ve ben artık bıraktım depresanı

son durumum şu ;

havalar yediğim yemekler ve ruh durumum çok tetikliyor beni

boynumdan ağrıım başlııyor genelde ve hemen bir ağrı kesici alıp eğer evdeysem ışıkları söndürüp yatıyorum

geçmedi o zaman migren için bir ilaç var onu kullanıyorum

bu şekilde

çokk geçmiş olsun
migren yaşayanada cevresindeki yakınlarınıda çok zor günler yaşatıyor :5:

bana zaman ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim :) geçmiş olsun :) ataklarının azalmasını diliyorum :) mr kötüymüş :) şimdilik bekleyeym bende birkaç ilaçla idare ediyorum :) tekrar tesekkür ederim :)

Back