Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
parfum seven birisiyim ama migrenim oldugu icin her kokuyu kullanamiyorum. etrafimdaki cogu arkadasimin severek kullandigi kokular beni rahatsiz ediyor, bana onerebileceginiz kokular var mi?
var canım var , seni çok iyi anlıyorum ben de migrenliyim maalesef
o yüzden hep çok hafif kokular kullanmak zorundayım , çok baharatlı ve şekerli kokular hemen başımı ağrıtıyor ...
DG light blue kullanıyorum yazın , çok güzel limonumsu freshtir ,
body shop white musk ( ama bunun da klasiği olacak ) , avon pur blanca , calvin klein obsesion night ( bu da çok kalıcı oldu bende çok sıkmıyorum yalnız , çok sıkarsan biraz ağır kaçıyo ) , bir de kullanabildiğim burberry touch var canım ...
benim bunlar bunlardan başka kullanamıyorum , umarım yardımcı olabilmişimdir .
parfum seven birisiyim ama migrenim oldugu icin her kokuyu kullanamiyorum. etrafimdaki cogu arkadasimin severek kullandigi kokular beni rahatsiz ediyor, bana onerebileceginiz kokular var mi?
Lacoste pour femme beyaz şişede olanı harika bir koku hiç başımı ağrıtmaz midemi bulandırmaz ama maalesef hiç kalıcı değil..agent provocateur denemiştim bi tane pembe şişeliydi çok güzeldi ama çok pahalıydı alamadım