canım bn duzenlı kullandım ve suan cok ıyıyım sukurler olsunbende de aynı dert var canım.. ne kadar ilaç alsam da fayda etmiyor.. yine ağrıyor yine ağrıyor... güneş'e kalabalık ortama hiç gelemiyorum sosyal hayatımı çok etkiliyorama ilaçları düzenli kullan belki de ben düzenli kullanmadığımdan böyleyimdir..
İlaç kullanmadan duramıyoruz ama ilaç kullanımı da ağrılarımızı büsbütün arttırıyor....
Böyle pis bir kısırdöngü bu....
Gel de uzak dur ilaçdan durabiliyorsan... dayanabiliyorsan....
Ağrı bir geldi mi, gözün bir sonraki ağrıyı görmüyor ne kadar ilaç varsa yutasın geliyor,
o an geçsin de ağrın, biitsin de işkencen, bir sonraki ağrıyı tetikleyecekmiş, kimin umurunda....
Bir sonraki de bir sonrakini, o da bir sonrakini....
Hep bir birini tetikleyip duruyor....
İlaçlar çoğaldıkça, ağrılar da çoğalıyor farkında olmadan,
ya da aslında farkında olarak ama engelleyemeyerek....
:2:
Kullanmadığım ilaç kalmadı benim
Darısı başıma diyeyim, artık benim umudum kalmadı pek, aslında burdaki pek çok arkadaşın dediği gibi,
hepimiz kendimizi yoklayıp kendi kendimizi iyi etmek zorundayız,
başka çaresi yok pek
Bu illetin tam tedavisi yok çünkü.
Ancak minimuma indirebiliyorlar ağrılarımızı, biz gereken tedbirleri almassak asla tam olarak
kurtulamayız malesef.
ben kendimi bildim bileli baş ağrım var.(çocukken bile vardı :))
yeşil çay,ıhlamur içebilirisin.ilaç bende denedim nadiren etkili oluyordu.o yüzden dedilerki strese bağlı olabilir.
sen bu durumda şunları bir deneyebilirsin.dediğim gibi ıhlamur veya yeşil çay acayip rahatlatır.biraz ağrını geçirebilir.ve en önemlisi başın ağrıdığı için de strese girip ağrıyı dahada tetikliyor olabilirsin.bu yüzden başın ağrıdığı zaman kendine hemen uğraş bul ağrını unuttur kendine.bu durum zamanla seni rahatlatacaktır :))
(denenmiştir)
Merhaba hanımlar ,
Migrenım var başım süreklı agrıyor , ne denedıysem bır turlu gecıremedım bu agrıyı
Sosyal hayatımı bu durum cok fazla etkılıyor ne yazıkkı
Benım gıbı olan arkadaslar bu soruna bı çözüm bulabılen varsa buradan bırbırımıze destek olalım ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?