doktora gittim kurtuldum ilaçlarımı düzenli aldığımda hiç bir sorun olmuyor, sana tavsiyem ilaçlarını zamanında ve düzenli alman
evt kizlar buna cozumu olan yokmu ilacta fayda etmedi ablama
Ilac kullanıyorum cnm ama ılaclar benı uyusturuyor sankı basımın agrısıda hıc gecmedı hangı doktora gıtmıstın sen ?
istanbuldamısın
Merhaba svdd, nezamandır migren çekiyorsun bilmiyorum ama gercekten çok merak ettim nasıl bir ilaçtır bu?? Çünkü bu güne kadar ilaçla kurtulana hiç rastlamamıştım. Gerçekten şanslıymışın.Benim bildiğim zaten kesin çaresi yok, atakları ve sıklığını azaltmaya yönelik tedaviler var ama ilacı gerçekten merak ettim ben de 35 yıllık madur olarak, antidepresan mı verdiler yoksa triptan grubu mu?
arkadaslar sıze ıyı gelen agrılarınızı azaltan ılacları bna ozelden yazarmısınız
Eskiden gümbür gümbür müzik dinleyip dans bile eden ben, şimdi yanımda yüksek sesle konuşulsa bile başımı tutuyorum beynimin içine amfi yerleştirmişler gibi oluyor deli oluyorum. Yeni hastasıyım migrenin beni de buldu işte. Skıntı stres falan filan. Ne zaman bir şeye üzülsem başıma saplanıyor dayanılmaz bir ağrı. Kızlar stresten uzak durmak şart ama nasıl başarılır bu bilmiyorum. Migrenden sonra daha da sinirli bir insan oldum her an tetikteyim, yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum rahatlamaya çalışıyorum. Artık migrenle birlikte yaşamak zorundayım, 1-1,5 yıl öncesine kadar bir şey yoktu ama artık migrenim ve ben ayrılmaz bir bütünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?