Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları MİGRENİ olan Arkadaşlar :(

Canım sevdiğin için öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Konunun başından beri sayfalara bakarsan soruna cevap bulacaksın. Arkadaşlar baya öneriler sundu yazdı.. İncele sen sayfaları. Okey?

Ama sana kolay ve pratik bir yöntem yazayım. Soğuk kolonya ile masaj yap sevdiğine (alın,göz,Kaş,ense,şakaklar) sonra bir başörtünün yüzeyine karabiber serp,üzerine yine kolonya sonra bunu yanı başörtünün bu yüzünü direk onun alnına ve şakaklarına gelecek şekilde bağla.

Uyusun karanlık bir odada.. Sonra inşallah rahatlayacaktır.
Şifalar dilerim..

merhabaaaa. Sabah uyandığımda ağrıyordu . kahvaltımı yaptım. Mecburen bir ağrı kesici aldım. başımı sıkıca sardım. kahvemi içtim. şimdi daha hafifim.

Busbus merhaba canım ya. Ağrı ile mi uyandın of of benim çok şükür sabah ağrı yoktu. Bende kahvemi içiyorum şuan geçmiş olsun canım.

Ben dün çok kötüydüm ya migren tavan yaptı dişim de sorun vardı 1 haftadır mahvolmuşum ağrıdan sorma.. Dün çocuk gibi ağladım ağladım dişçide kadın bile üzüldü . Kanal tedavisi yaptı dişime of düşün ağrıyı ? Hem baş hem diş.

Şuan iyiyim çok şükür
Jelli gözlüğümü taktım dün hep migren için. İyi geliyor :)

Canım geçmiş olsun afiyet olsun ayrıca. o dediğin gözlüğü hiç kullanmadım ama baktım şimdi iyi bir şey gibi bizim için

Sağol busbus canım..

Canım bak o gözlüğü 3 gündür kullanıyorum ay iyi geldi ya sanki .. Eşimde fark etti hareketlerimden. Sanki iyi geliyor ağrını alıyor dedi.. Buzdolabında duruyor şuan ağrım olunca hemen takıyorum maskeli baloda gibi sanki :))) vallahi bir araştır dene derim

valla yakamozum içine atmayacaksın,ben bir olay karşısında bir cevap veremezsem 2 saat içinde gel gör beni fazla düşünmekte olmuyo allaha şükür 20 gundur agrım olmuyo insallah olmazda sanada gecmıs olsun :)

Canım benim sağol. Ama sorun o zaten içimde tutamam pat pat söylerim sen haksızsın,sen yanlışsın diye .. Fazla açık sözlü ve haksızlığa gelemeyen doğrucu davutum :)) o nedenle bana bir laf söylemeye çekinirler çünkü hiç altta kalmam haklı isem..öyle oluncada çileden çıkıyorlar :) tip tip konuşmalar çocukca tavırlar, küsmeler, tripler atıyorlar aman hiç çekemem. İnsan olsun canımı yesinler ..

O yüzden cahil insanlardan mümkünse uzak duruyorum sebebini soran olursada " Doktor dedi, migrenin var parazit yapanlardan uzak dur" dedi diyorum ! :))

tamam canımmm öpüyorum

Tamda boyle birsey iste suan....Yine agri, yine agri..sanki press yapiyorlar basiyorlar iki sakaklarimdan..
Allahimmmmm sifa verrr

Son düzenleme:
Gülümsün,

yok canım çalışmıyorum evdeyim. Dün söylemesi ayıptır sucuklu tost yaptım yedim anında kriz geldi beni mahvetti dün .. Ağlamaktan gözlerim şişmiş. Sucuk çok kötü tetikliyor sakın yemeyin arkadaşlar sakın!

Dün ben bilmiyordum yedim atak geçirdim

Allah şifa versin.
Limon suyu için ya da şekersiz (az şekerli de olur) Türk Kahvesi, biraz da sakince kafanızı koyup dinlendirebilseniz pek şahane olur.

Amin sağol canım ..
Şuan kahve içiyorum az şekerli. Limon hiç kullanamıyorum canım tansiyonum düşüyor başım dönüyor..

İlgin için tşk ederim arkadaşım
Allah razı olsun

Amin sağol canım ..
Şuan kahve içiyorum az şekerli. Limon hiç kullanamıyorum canım tansiyonum düşüyor başım dönüyor..

İlgin için tşk ederim arkadaşım
Allah razı olsun
Tansiyonun düşüyorsa olmaz.
Peki limonu SIKIP içine tuz atsan bolca... Ben öyle de yapıyorum.

merhaba kızlar,

çok illet bir hastalık, bunu çekmeyen yaşamayan bilemez çok zor Allah hepimize şifa versin,

migren ataklarımda bende soğuk buz torbasını alnıma şakaklarıma tutuyorum o biraz rahatlatıyor, ilaç olarak da hepinizin bildiği a....ilacı kullanıyorum. çok zorda kalmadıkça içmiyorum tabi.

bu arada geçen annem tv de doktordan izlemiş biberiye çayı on gün kür yapıp çay olarak üç öğün içilecekmiş,masaj içinde aktardan biberiye yağını önermiş tabi denemek lazımmm biberiye mucizesi diyorlar

Tansiyonun düşüyorsa olmaz.
Peki limonu SIKIP içine tuz atsan bolca... Ben öyle de yapıyorum.

Canim bunu hemen deniyorum..
insallah iyi gelir, tansiyonum dusmez umarim. sagol

Vefacim, bu biberiye cayini cok duyuyorum son gunlerde.. ben arastirayim bir buralarda varsa hemen kullanmaya baslayacagim.. yurt disinda oldugum icin bu tur seyleir bulamiyorum..
sagol arkadasim.

çok geçmiş olsunnnn Rabbim şifa versinnn cuma günü hürmetine

sagol canim, Allah tum hastalara acil sifalar versin dilerim.

tabi dışarda yurt dışında olunca zor her bitkiyi istediğin gibi bulamıyorsun, ben deneyeceğim bakalım inşallah şifa buluruz canım

tabi dışarda yurt dışında olunca zor her bitkiyi istediğin gibi bulamıyorsun, ben deneyeceğim bakalım inşallah şifa buluruz canım

Ya aynen oyle her istedigimi hemen bulamiyorum.
Kesinlikle bir arastir ve dene sen.. insallah bulursun iyi gelir canim.

Ne zamandır ağrımıyor diye seviniyordum.
Bu sabah kalktım ki başlamış.
Hâlâ da ara ara yükselerek ara ara düşerek seyrediyor.
Nescafe içtim. Yemek yedim. Biberiye Çayı içtim. Tarçın kemirdim biraz...
Birazdan da bir Türk Kahvesi yapıp içeyim diyorum.
İnşallah geçer...

hep sünizitim varsanırdım ama zamnal migrene çevirdi snaırım baştan sadece saçım ıslak kalırsa ağrırdı şimdi gürültüden ışıktanda ağrımaya başladı okadar ağrıyor yere falan eğilirsem kalkamıyorum hiç bişi göremez bı halegeliyorum en son ağrıdığında mide bulantımda oldu çok doktora gıtmeden teşhis koymak istemıyorum ama sanırım bende migren hastası oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…