merhaba kızlar benim sevgiliminde migreni var.Bazen çok ağrısı oluyor o öyle olunca bende çok üzülüyorum..ilaç kullanmıyor maddi açıdan sıkıntısı olduğu için doktorada gidemiyor.Ağrıyı hafifletecek bildiğiniz bişeyler varsa lütfen söyleyinOnun başı ağrıyınca bende acı çekiyorum resmen
merhabaaaa. Sabah uyandığımda ağrıyordu . kahvaltımı yaptım. Mecburen bir ağrı kesici aldım. başımı sıkıca sardım. kahvemi içtim. şimdi daha hafifim.
Busbus merhaba canım ya. Ağrı ile mi uyandın of ofbenim çok şükür sabah ağrı yoktu. Bende kahvemi içiyorum şuan geçmiş olsun canım.
Ben dün çok kötüydüm ya migren tavan yaptı dişim de sorun vardı 1 haftadır mahvolmuşum ağrıdan sorma.. Dün çocuk gibi ağladım ağladım dişçide kadın bile üzüldü . Kanal tedavisi yaptı dişime of düşün ağrıyı ? Hem baş hem diş.
Şuan iyiyim çok şükür
Jelli gözlüğümü taktım dün hep migren için. İyi geliyor :)
Sağol canım
Allah sabrımızı arttırsın inşallah ..
Ağlamamak mümkün mü? Ağrı mahvediyor..
Amin canım zaten stress ve üzüntü en büyük sebepe bide hassassan geçmiş olsun o vakit. Ama stresi üzüntüyü atacaz bir kenara bizi üzecek herşeyden uzak kalmalıyız ..
Ben artık inanılmaz uzak ve mesafeliyim herkeze kendi ailemde dahil buna. Çünkü inanılmaz geriyor ve üzebiliyorlar beni. Dayanamıyorum ..
Sanada çok çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun bunada (migrenede) çok şükür..
valla yakamozum içine atmayacaksın,ben bir olay karşısında bir cevap veremezsem 2 saat içinde gel gör beni fazla düşünmekte olmuyo allaha şükür 20 gundur agrım olmuyo insallah olmazda sanada gecmıs olsun :)
Sağol busbus canım..
Canım bak o gözlüğü 3 gündür kullanıyorum ay iyi geldi ya sanki .. Eşimde fark etti hareketlerimden. Sanki iyi geliyor ağrını alıyor dedi.. Buzdolabında duruyor şuan ağrım olunca hemen takıyorum maskeli baloda gibi sanki :))) vallahi bir araştır dene derim
Tamda boyle birsey iste suan....Yine agri, yine agri..sanki press yapiyorlar basiyorlar iki sakaklarimdan..
Allahimmmmm sifa verrr
Allah şifa versin.Gülümsün,
yok canım çalışmıyorum evdeyim. Dün söylemesi ayıptır sucuklu tost yaptım yedim anında kriz geldi beni mahvetti dün .. Ağlamaktan gözlerim şişmiş. Sucuk çok kötü tetikliyor sakın yemeyin arkadaşlar sakın!
Dün ben bilmiyordum yedim atak geçirdim
Tansiyonun düşüyorsa olmaz.Amin sağol canım ..
Şuan kahve içiyorum az şekerli. Limon hiç kullanamıyorum canım tansiyonum düşüyor başım dönüyor..
İlgin için tşk ederim arkadaşım
Allah razı olsun
Tamda boyle birsey iste suan....Yine agri, yine agri..sanki press yapiyorlar basiyorlar iki sakaklarimdan..
Allahimmmmm sifa verrr
Tansiyonun düşüyorsa olmaz.
Peki limonu SIKIP içine tuz atsan bolca... Ben öyle de yapıyorum.
merhaba kızlar,
çok illet bir hastalık, bunu çekmeyen yaşamayan bilemez çok zor Allah hepimize şifa versin,
migren ataklarımda bende soğuk buz torbasını alnıma şakaklarıma tutuyorum o biraz rahatlatıyor, ilaç olarak da hepinizin bildiği a....ilacı kullanıyorum. çok zorda kalmadıkça içmiyorum tabi.
bu arada geçen annem tv de doktordan izlemiş biberiye çayı on gün kür yapıp çay olarak üç öğün içilecekmiş,masaj içinde aktardan biberiye yağını önermiş tabi denemek lazımmm biberiye mucizesi diyorlar
çok geçmiş olsunnnn Rabbim şifa versinnn cuma günü hürmetine
Canim bunu hemen deniyorum..
insallah iyi gelir, tansiyonum dusmez umarim. sagol
Vefacim, bu biberiye cayini cok duyuyorum son gunlerde.. ben arastirayim bir buralarda varsa hemen kullanmaya baslayacagim.. yurt disinda oldugum icin bu tur seyleir bulamiyorum..
sagol arkadasim.
sagol canim, Allah tum hastalara acil sifalar versin dilerim.
tabi dışarda yurt dışında olunca zor her bitkiyi istediğin gibi bulamıyorsun, ben deneyeceğim bakalım inşallah şifa buluruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?