basliyi gorunce beni anlatiyo dedim ben yaklasik 15senedir cekiyorum 16 yasimdayken baslamisti hatirladigim Kadar okadar uzun Zaman olduki esim bile diyor senin basinin agrimadigi zamanmi varki diye ilk baslarda cok araliklarla olurdu sonra aralar siklasti bazen 1haftada 3kere bile oluyor bende bide isik hassasiyeti en ust noktada anlik isiga maruz kalayim gozumun teki karariyor sonra isiklar saciyor o acilirken karsimdakinin yuzunu yarim yamalak goruyorum oda duzeliyor ve migren basliyor ilk yarim saatte digerlerini cekiyorum sonrada migreni oyle karanlik uyku sesiz ortamda gecirmiyor zaten ilk migren atagimda bu anlattigim sekilde oldu ben Serum yiyodum aciyo cok dayanamadigimda
simdi yurtdisindayim Burda Doktor ibuflam diye bi ilac Verdi agri kesici ondan iciyorum bazen kesiyor bazen devam ediyor
rabbim baska dert vermesin bunada sukur
benim en siddetli atagimda ozaman trdeydim annem demistiki ilk defa sana bisey olucak diye korktum en siddetlisi oydu
ben acile gidiyodum dayanamadigimda sira felanda beklemiyodum Doktor ya agri kesici Serum veriyodu yada igne bitane rahatliyodum cok dayanamiyosan sanada tavsiye ederim
simdi yurtdisindayim Burda Doktor ibuflam diye bi ilac Verdi agri kesici ondan iciyorum bazen kesiyor bazen devam ediyor
rabbim baska dert vermesin bunada sukur
benim en siddetli atagimda ozaman trdeydim annem demistiki ilk defa sana bisey olucak diye korktum en siddetlisi oydu
ben acile gidiyodum dayanamadigimda sira felanda beklemiyodum Doktor ya agri kesici Serum veriyodu yada igne bitane rahatliyodum cok dayanamiyosan sanada tavsiye ederim