migrenden kurtulma yolları nelerdir __?

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
stresten üzüntüden endişeden 2 yıl içinde bas agrılarım arttıı cok kötü sekilde bası agrıyor en ufak gürültüyü kaldıramıyorumm migren oldugunu biliyorum bununla nasıl bas edebiliriz tavsiyelerinizi bekliyorum arkdslar

Migrenden kurtulmak mı istiyorsun. Yap bu çayı ve iç. Bak bakalım işe yarıyor mu?
1 tatlı kaşığı tıbbi nane
1 tatlı kaşığı papatya
1 tatlı kaşığı kuşburnu
250 cc kaynar su
Tıbbi nane, papatya ve kuşburnu cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk. demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içebilirsiniz.
KAYNAK: İLAÇSIZ YAŞAM Kitabı dır.

Mrblar herkese ben 20 yıldır migren hastasıyım,yani şimdiye kadar yarım yaşayanlardanım.Derdimi sadece bnm gibi ağrısı olanlar anlıyor.En son krizim 3 gün sürdü ve 7-8 ağrı kesici 2 iğne 1 serumla bu 3 günü atlattım ama bayramım da tatilim de burnumda geldi.Aile hekimim bana akupunkturdan bahsetti.Ben de araştırdım ve İzmir'de bir kliniğe başladım.İlk seans yapıldı,her hafta Kirazdan İzmire gdcm ve 100 lira vercm,bunun yanında yol masrafım da olck ama inanın yeterki migrenim geçsin hiçbiri gözümde yok!Beni endişelendiren başka kliniklerde fiyatlar 80 ve daha az seans söylüyorlar.Benim doktorum 15 seans dedi,normalde haftada 2 kere ama ben uzaktan gideceğim için haftada 1 kere yapılacak.Endişem çabalarımın boşa gitmesi ve ya doktorum bu konuda uzman değilse.Yardımcı olursanız sevinirim...Teşekkürler.

Brcn35 merhaba. Geçmiş olsun. Yukarıda verdiğim migren çayını yapıp içsene sana da faydası olacaktır. Dene lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…