Kalırsınız inşallah.gebelijte migren hafifliyor.Bende antidepresan kullandim migren icin yazdı. Laroxly 10 mg. Onunla birlikte cok rahat ettim. Fakat gebelik dusundugum icin birakmak zorunda kaldim.
Valla ne gebe kalabiliyorum. Nede migrenim geçiyorKalırsınız inşallah.gebelijte migren hafifliyor.
Bende aynı durumdayım aslında gebelik istiyordum olmadi artık bıraktım migrenle uğraşır oldum gözümü açamıyorum çünkü migrenden gebeliğin önüne geçti.amin inşallah hepimize şifa versinValla ne gebe kalabiliyorum. Nede migrenim geçiyormigrenden gercekten bıktım artik. Kahroldum bu agridan. Allah insallah sizede sifa verir banada
Insallah nasip olur gebelik saglikli hayirli bir evlatBende aynı durumdayım aslında gebelik istiyordum olmadi artık bıraktım migrenle uğraşır oldum gözümü açamıyorum çünkü migrenden gebeliğin önüne geçti.amin inşallah hepimize şifa versin
Of kötü olmuş. Botox denedin mi?Hacamat nöroloji terapi ve sinir blokaj yapıldı sonuç alamadım
Yaa çok üzüldüm. Doktora gittiniz mi film mr faln cekildinjz miBenim ki kronik artık gece gündüz heran var artij
Hayır onu denedim şuan ilac tedavisi görüyorum topamax ama daha kötü hissediyorum.3.haftfayim erkendir belki daha.botoksu deneyim diyorum ama kararsızım her şey ters tepiyorOf kötü olmuş. Botox denedin mi?
Gittim.cok her şeyi yaptırdım bir şey çıkmıyor.bir de artık sersemlik sarhoşluk yapıyor.bas dönmesi olmaya başladım vestibüler migren diyorlar o daha kötü.hic bir şeyde ise yaramıyor berbat bir seyYaa çok üzüldüm. Doktora gittiniz mi film mr faln cekildinjz mi
Ah ah berbat gerçekten Rabb'im şifa versin inşallah düzelirGittim.cok her şeyi yaptırdım bir şey çıkmıyor.bir de artık sersemlik sarhoşluk yapıyor.bas dönmesi olmaya başladım vestibüler migren diyorlar o daha kötü.hic bir şeyde ise yaramıyor berbat bir sey
Amin inşallahAh ah berbat gerçekten Rabb'im şifa versin inşallah düzelir
İnşallahInsallah nasip olur gebelik saglikli hayirli bir evlat
Yani denenebilir ama herkeste işe yaramayabiliyor.Ben de kesin dene diyemem bu yüzdenHayır onu denedim şuan ilac tedavisi görüyorum topamax ama daha kötü hissediyorum.3.haftfayim erkendir belki daha.botoksu deneyim diyorum ama kararsızım her şey ters tepiyor
Haklısınız bende kararsızım bunca şey ise yaramadı oda belirsiz illet bir hastalikYani denenebilir ama herkeste işe yaramayabiliyor.Ben de kesin dene diyemem bu yüzden
Botox yaptıran biri olarak söylüyorum kesinlikle yaptırın migren bana hayatı zehir ediyordu çok şükür yaptirali bir kaç gün oldu çok iyi geldiHayır onu denedim şuan ilac tedavisi görüyorum topamax ama daha kötü hissediyorum.3.haftfayim erkendir belki daha.botoksu deneyim diyorum ama kararsızım her şey ters tepiyor
Hamileyken bir kez bile başım ağrımadıValla ne gebe kalabiliyorum. Nede migrenim geçiyormigrenden gercekten bıktım artik. Kahroldum bu agridan. Allah insallah sizede sifa verir banada